Saç Rengi ve Saç Boyama Buğday tenliyim, saçlarımı hangi renge boyatmalıyım?

Buğday tenliyim. Sarının altın tonları cok yakışıyor, küllü sarılarda cok yakışıyor. Ama platine çalan acık sarılar değil. Normal sarılardan bahsediyorum. Kumralda yakışıyor ama ben hep sarı kullandıgımdan kendime yakıştırmıyorum. Kızıl ise en sevmediğim renk ve buğday tenede yakışmıyor bence tek yakıştığı beyaz ten. Siyah saçta esmer ve beyaz tenlere yakışıyor bana göre. Buğday arada kalıyor ve siyah buğday tene yakışmıyor kesinlikle.
Ben de karar verdim canım açık kumral yapmaya kuaför 130yaparm dedi birçe akalayn saç rengi süper onu istiyorum ışte

Selam herkese,

Ben de buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurum :KK70: Şu an saç rengim başak sarısı (bal köpüğü de gibi) uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.)

Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)

Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?

Selam herkese,

Ben de buğday tenliyim ama öyle bir buğday ki sarı ışıkta veya karanlıkta sarı olan tenim, güneşte bembeyaz görünüyor. Işığa göre açık sarı ve bembeyaz görünen bir tenim var :/ Yüzüm vücuduma göre daha sarı (kolay yanan ince bir tenim var) Güneşte yanmayı sevmem güneş kremleriyle korunurum :KK70: Şu an saç rengim başak sarısı (bal köpüğü de gibi) uçları daha açık sarı. Kaşlarım açık siyah, gözlerim ela ( bazen açık kahverengi görünüyor bazen kenarlarındaki ince çizgi yeşil olduğu için yeşil görünüyor.)

Mavi siyahı hiç denemedim ve denemek istiyorum. Erkek arkadaşım çok yakışacağını söylüyor, ailem bu sarıyı zor tutturdun değiştirme artık diyor, fakat yaşlanınca da sarı renklere boyatmak zorunda kalacağım. (beyazlar)

Fikirlerinizi alabilir miyim? Mavi siyah tenimi daha sarı mı gösterir beyaz mı?
Canım hiç bulaşma ne kızıl ne de siyah Ben ıki sini de yaptım tamam güzel renk ama dönme riski çok düşük saçını açtırmak zorunda kalıyor sn saç boya si aksa başka renk yapsan yine kızıl çıkıyor siyah aksa yine kızıl oluyor siyah kızıl ağırlık li

Eyvah Palette 7.0 kumral aldım, henüz boyamadım ama yanlış seçim yaptım galiba :( Çok koyu görünüyor ama uçlarımdaki sarıları kapatmayacaktım. Nasıl bişey çıkıcak acaba :KK17:

Eyvah Palette 7.0 kumral aldım, henüz boyamadım ama yanlış seçim yaptım galiba :KK43: Çok koyu görünüyor ama uçlarımdaki sarıları kapatmayacaktım. Nasıl bişey çıkıcak acaba :KK17:
Açık küllü kumral al Canım bir de foto koy sana bir de şimdi ki saç hangi renk senin

Palette 7.0 boyadim uclarimdaki sarilari boyamadim. Golgede ve karanlikta cok guzel koyu renk tonu olmasina ragmen guneste bakir karamel gibi duruyor :KK43: Hala ton arayayislarim suruyor bakirligi atmak icin bu kez de... :KK43:

Ben de karar verdim canım açık kumral yapmaya kuaför 130yaparm dedi birçe akalayn saç rengi süper onu istiyorum ışte
Benim kumral yaptigim bahsettigin renkten daha acik. Ben emin olmani tavsiye ederim canim acik kumral istedigin renk degil bence. Ben kumral yaptim palette 7.0, senin kastettigin renkten daha acik oldu. aenin istedigim koyulugu acik kumral vermez bence. O koyu kumral gibi duruyor.

Benim kumral yaptigim bahsettigin renkten daha acik. Ben emin olmani tavsiye ederim canim acik kumral istedigin renk degil bence. Ben kumral yaptim palette 7.0, senin kastettigin renkten daha acik oldu. aenin istedigim koyulugu acik kumral vermez bence. O koyu kumral gibi duruyor.
Ay canım şimdi farkettim ben çok sağol. Saç gidecekti yoksa:eek:

Back
X