bugn 7. Gnm hi belirti yok

doktoru aradım biri gitmiştir.belki öteki duruyodur iğnene devam et cumartesi testti terarla dedi....ama bende umut yok artık ağla ağla şansızlığıma bari hiç olmasaydıda sevinmeseydim çok üzgünüm

diğer topikte de yazdım. çok üzüldüm. değer çok düşmüş. herhalde mucize gerekli artık. ne desem boş ama sen elinden geleni yaptın. bu kadar yaklaşmışken çok kötü tabii kaybetmek. ama öyle bile olsa kenini topla canım yola devam

Canım hemen bozma moralini...Dr.un dediği gibidir belki...Emin olmadan üzülme bu kadar...Kendini koyuverme hemen...0 çıkmamış ya, hala ümit var senin için...
Dr seni teselli etmek için konuşmaz, öyle bi ihtimal var ki söylemiş...Kötüyü aklına getirme hemen...Üzülme nolur.....

ahhhhhhh keşke dediğin gibidir feraye denizcim bana mutluluk haram arkadaşım bu değerle hamile olanı ben hiç duymadım olsa olsa mucize olur

dilerim allahtan bir mucize yazarsın ama olmadı lütfen kahretme toparlanıp yola devam daha süre var

balance canım ya ne çok sevınmıştıkkk............doktorla konuştun mu.......................rabbım inş bı dahakı sefere .........nasıp edr ...........ya belkı yukselır inş bekle ve bı test daha yaop...ve nasıl olduda ıdrar testune çıktıııı...............

inan hala rüyada gibiyim neden böyle oldu mahvoldum yıkıldım cumartesi beklemek çok zor ama bence 1 tane böyle değer olurmu varmıdır hiiiiiiiçç umudum yokkk

canım ınş yukselır bellı olmaz geç tutunmuştur belkı..............inş canım yaaaaa...............Çok üzgünüm çoook

idrar testinde çıkması için 20 civarı olması yetiyor. kendimden biliyorum. kimyasal gebelik yaşanıyorsa zaten deger 20-30 hatta 40 bile çıkıp düşüyor. dilerim rabbimden bir mucize gerçekleştirir :Saruboceq:

Balance, canım dün internetim sorunluydu bir türlü girip bakamadım,
canım bu sabah ilk iş geldim buraya ama çok üzüldüm canım. Deniz arkadaşın da dediği gibi inşallah bir mucize gerçekleşir. Canım ya inan boğazım düğümlü, yaşadıklarını çok iyi anlıyorum.
Canım yine de güçlü ol, cumartesi güzel şeyler duyarız inşallah senden.
Olmazsa da isyan edecek halimiz yok, güçlü olup bi daha deniycez.
pes etmek yok, bebeklerimiz bizi bekliyor, yolumuz biraz fazla uzun ve engebeli olabilir, ama biz ulaşacağız onlara.
Kendine iyi bak canım

senağlama inan gücüm bitti kendimi zor toparlarım çokmu erken sevindim keşke hiç tutmasaydı değer 0 çıksaydı rabbim bu sitedekilerin yüzünü güldürsün çünkü herkezden fazla hak ediyoruz . mafoldumben senağlama yaşadıklarımız hiç kolay değil

canım zaten tutunmamanın sebebını açıklıyıamıyo doktorlar...............neden devam edemedı sebep ne............bılemeyız..............inş canım yakın zamanda sevınırsın ama ınş yukselebılır ...bekle yarını canım

canım yarını mecbur bekliyorum yardımcı olduğun için sağol ..... inşallah seninde pazartesi güzel haberini alırız

balance canım sneinle cok sevinmistikk bize umut olmustun inanki ve su an seninle tekrar üzüldükk allahım ne zor bir sınav yardım et bizeee inaslalh hakkında hayırlısı olsun canımmm

peki neden etmez bilgin varmı

bunun kesin nedeni yok. bize öncelikle yaş ve kalitesiz yumurta diyorlar. sonra ne kadar inceleseler de doğru spermi seçememiş olabiliriz diyorlar. düşün sağlıklı bir erkekteki milyonlarsa spermden sadece en iyi 10-15 tanesi yumurtanın yanına varmayı başarıyormuş. bunu labaratuar ortamında yıkanmış olarak elde edilmiş 5 milyon spermin içinden rastgele yapıyorlar yani ne kadar inceleseler o en iyi 10 15 taneyi bulmaları olanaksız. ben transfer sonrası 4. gün kendimi çok yordum diye düşündüm ondan olabilir. rahmimde yapışıklık çıktı ondan olabilir. ne kadar hormon desteği vs olsa da vücüt hormonlarımız vs izin vermemiş olabilir.kimbilir daha ne sebepler vardır. ama tüp bebekte çok oluyor bu bence insan eliyle bir yere kadar. o ay hiç gelişmeyecek yumurtaları geliştirip belki yarışın başında kalacak spermlerle dölleyince bir yere kadar başarı olabiliyor ne yazık ki :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…