canim insallah ikiye uce katlanir allahin izni ile
ayrica 50 nin altinda idrarda cikmiyor demislerdi senin nasil cikti acaba demekki hassa mis testin canim ins cikicak
balance çok güzel bir değer 9. gün için hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına da aldığın günleri de görürsün
muallim ben seni de takip ediyorum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberler verirsin bizlere
Tebrikler canım, Maşallah değerin çok güzel bence. Yarın daha güzel sonuçlar alcaz senden..
Ben her sayfayı takip edemiyorum ve bu sitede aldığım ilk hamiş haberi oldu...
Allah daha nicelerini duymayı nasip eder inşallah...
5-6 gün sonra da mualliminkini duycaz inşallah.....
Benim tedavimde 10 gün sonra başlıycak....
Tekrar tebrikler öptüm...
canım tebrik ederim.bence değerin 9. gün için çok güzel.inşallah katlanır.
canım ya.............inş....canım inş rabbım cumlemıze guzel sonuçlar versın.......sen tam ne zaman yapıcan kan testını canım artacak ınşşşş
tüm sayfaları okudum çok duygulandım inşallah herşey güzel ilerler
hayırlı haberini alırız kesin olaraktan
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. banada nasip eder inşallah
balance çok güzel bir değer 9. gün için hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına da aldığın günleri de görürsün
muallim ben seni de takip ediyorum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberler verirsin bizlere
canım benimde hiç agrım yoktu hiç belirti yaşamadım allaha şükür hamileyim diger negatif sonuçlarımda ağrım olmuştu kişiden kişiye degişiyo canım benim içini rahat tut ihşallah pozatiftir
balance cım inş istediğin sonuçları alırsın dua edicem cnm sende bize dua et tatlım inş annelerin duasını alalım
yarın yapcam testti bakalım ne kadar katlanacak yani arkadaşım sonuç öğrensende yine tedirginiz.sana bol şans seninde az kaldı
Korkma bitanemm,annesin sen hayırlısıyla.Sakin ol,hareketlerine dikkat et,gerisini koyver gitsin zemuszemusdiloşuuuuuuuuum daha emin değilim kanda çıksınki inanıyım. yaaa arkadaş seni çok özledim nerdesin böyle topik açmam iyi olmuş ortaya çıktın ayyyyyyyyyyy inanamıyorum ve korkuyorum
canım sağol allah gönlüne göre versin herşey allahtan yeterki ol desin rabbim sanada mucizesini tatdırsın bütün isteyen herkeze çok güzel bir duygu.rabbim ne olur HERKEZE TADDIR BU DUYGUYU AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?