bugn 7. Gnm hi belirti yok

canim insallah ikiye uce katlanir allahin izni ile
ayrica 50 nin altinda idrarda cikmiyor demislerdi senin nasil cikti acaba demekki hassa mis testin canim ins cikicak

inşallah katlanır canım........yooo testim şu ucuz olanlardan 4 tl liklerden .....canım şimdi sıra sizde peşimden gelmenizi bekliyorum

balance çok güzel bir değer 9. gün için hayırlısıyla inşallah bebeğini kucağına da aldığın günleri de görürsün

muallim ben seni de takip ediyorum Allah hayırlısını nasip etsin inşallah güzel haberler verirsin bizlere

canım sağolun yarın testin tekrarı inşallah katlanır bu tüp bebeğinde her anı panik. bekeme.sabır.heyecan.kalbim dayanabilecekmi ...delikafadulden

canım çok teşekkür ederim. senin tedavinde hayırlı olsun inşallah sonucun pozitif olur hep birlikte sevinelim...... trasverde yemene dikkat. stres yok. olacağına inanmak ve bol bol dua ... allaha emanet ol canım......şimdi elmuallimde sıraa

canım ya.............inş....canım inş rabbım cumlemıze guzel sonuçlar versın.......sen tam ne zaman yapıcan kan testını canım artacak ınşşşş

tüm sayfaları okudum çok duygulandım inşallah herşey güzel ilerler
hayırlı haberini alırız kesin olaraktan
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. banada nasip eder inşallah

canım ya.............inş....canım inş rabbım cumlemıze guzel sonuçlar versın.......sen tam ne zaman yapıcan kan testını canım artacak ınşşşş

yarın yapcam testti bakalım ne kadar katlanacak yani arkadaşım sonuç öğrensende yine tedirginiz.sana bol şans seninde az kaldı

tüm sayfaları okudum çok duygulandım inşallah herşey güzel ilerler
hayırlı haberini alırız kesin olaraktan
rabbim isteyen herkese nasip etsin inş. banada nasip eder inşallah

canım sağol allah gönlüne göre versin herşey allahtan yeterki ol desin rabbim sanada mucizesini tatdırsın bütün isteyen herkeze çok güzel bir duygu.rabbim ne olur HERKEZE TADDIR BU DUYGUYU AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNN :Saruboceq:

balance cım inş istediğin sonuçları alırsın dua edicem cnm sende bize dua et tatlım inş annelerin duasını alalım

canım benım çok sağoll inşşşş..............rabbım yardımcımız ols canım....çok teşekkur edrımmm.........

canım benimde hiç agrım yoktu hiç belirti yaşamadım allaha şükür hamileyim diger negatif sonuçlarımda ağrım olmuştu kişiden kişiye degişiyo canım benim içini rahat tut ihşallah pozatiftir

CANIM ALLAH KUCAĞINADA ALMAYI NASİP ETSİN ....aynen dediğin gibi çıktı sağol canım

yarın yapcam testti bakalım ne kadar katlanacak yani arkadaşım sonuç öğrensende yine tedirginiz.sana bol şans seninde az kaldı

canım öncelikle test sonucun hayırlı olsun inşallah katlanır.
yarın yapma canım sonraki gün yap
ben 8.gün yapmıştım 87 çıktı sonra 11.gün yaptım 473 cıktı birde 14.gün yaptım
yani dün ondada 2592 cıktı elhamdülillah.şimdi kese ve kalp atışı için gün sayıyorum.
eğer yarın yaparsan değer tam katlamayabilir üzülme sakın.
en sağlıklısı 2.günde bir yapmak sanırım canım
rabbim gönlüne göre verir inşallah...:CüvCüv:

diloşuuuuuuuuum daha emin değilim kanda çıksınki inanıyım. yaaa arkadaş seni çok özledim nerdesin böyle topik açmam iyi olmuş ortaya çıktın ayyyyyyyyyyy inanamıyorum ve korkuyorum
Korkma bitanemm,annesin sen hayırlısıyla.Sakin ol,hareketlerine dikkat et,gerisini koyver gitsin zemuszemus
Seni çooook seviyor,öpüyor ve kokluyorum canım benim.İnan çooook sevindim güzel annemmm :lepi:

aminnn canım çok sağol güzel dileklerin için :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…