- Konu Sahibi astalavista12
-
bunlar daha yazdıklarım daha yazmadıklarım neler var bak seninkini okuyunca aklıma geldi. bizde bi keresinde geçen sene sahura kalkamamıştık. benim saf eşimde kayınvalideme gittiğinde su içmiş oruç tutmadık bugün demiş. kayınvalidemde niye tutmuyosunuz geceler bitti de gündüze mi kaldı işiniz demiş eşime. aynen canım Allah yardım etsin bize
valla canım ortada bi hatalı daha var o da eşin.annesinin her söylediğini sana yetiştirerek senin iyice kin beslemeni sağlıyo,asla böyle laf taşıyan bir erkek istemezdim yanımda...o o nu dedi bu bunu dedi.
kayınvalidenin yaptıkları tabii büyük saçmalık ona laf yok.
eşin bu arada ne yapıyor ailesine uyyordur sanırım , genelde anneyi dinlerler erkekler ,eşide ezerler , umarım kaynana belasını bulur
mesela benim kaynana yıllarca benimle uğraştı durdu bende allaha havale ettim , şimdi amansız bir hastalığa yakandı ki bu hastalığında çaresi yok artık canının derdine düşünce biz eşi,mle daha iyi anlaşır olduk , senin kaynanada er geç belsını bulacak!!!!!!!!!!!!
kayınvalidenin hastalığına pek sevinmişe benziyosun,o kadar mutlu edici bir şeyse allah sana da nasibetsin aynısını...
konusahibi görümcen niye sana söylüyor bunları o zaman,nasıl bir mantıktır bu...
zaten eskisi gibi samimi değilim gidip gelmiyorum eşime söylesem o da annesinin yanına gitse kayınvalidem inkar etse napıcam diye korkuyorum
Vücut uzuvlarını gösteriyorsun lafı hem de bir kayınbabadan?? Bu ne terbiyesizlik ya hiç yaşından başından utanmamış mı bunu söylerken.Vücut uzuvlarınıza mı dikkat ediyor yani?Benim gözümde açıkcası görünürde dindar geçinip aklı fikri ...... Off çok sinirlendim..Siz kırmamaya gücendirmemeye çalışıyorsunuz,herkesin gönlü olsun,hoş olsun diye uğraşıyorsunuz yaptıkları şeye bak! He bir de neymiş kıyamet alametiymiş :S:S
eşim çoğu şeyi görmüyor gördüğünde benim yanımda oluyo. ama kardeşine asla laf kondurmaz o gün kardeşin biz uyurken bizi izliyodu desem ne diyosun sen saçmalama çocukla çocuk mu oıluyosun gibi bi tepki verir. ya bi de dediğim gibi kavga gürültü olmadığı için eşim beni yoruyosun ne var geçinilmicek falan der. ama kapalılık konusunda her zaman benim yanımdadır kaç kere ailesine karımın ben açık olmasını istiyorum ona bu konuda karışmayın demiştir
bi de şunu söyleyeyim hepinize. ben vajinusmusum hala ilk birleşmemiz olmadı deniyoruz eşimde bende sabrediyoruz yılmıyoruz. bi de kayınvalidem bunu bilmiyo. bilmesin de kesinlikle... geçenlerde söylediği şey eğer 1 sene içinde çocuk doğurmazsan gözükme gözüme dedi. ah bilse yapamadığımı.. ya birleşme olmuş olsa bile biz daha eşimle 4 5 sene düşünmüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?