bugün 1 sene oldu

İnsanların dışları gayet kapalıymış anladığım kadarıylada içleri çürüyor! Kocanla kavga etmemeye çalış bu konularda ama kayınvalidenede taviz verme ezdirme kendini. Arayı birden bire açamazsın fakat kurnaz olursan yapabilirsin bunu. Onlar bile anlayamaz ne olduğunu..

valla canım ortada bi hatalı daha var o da eşin.annesinin her söylediğini sana yetiştirerek senin iyice kin beslemeni sağlıyo,asla böyle laf taşıyan bir erkek istemezdim yanımda...o o nu dedi bu bunu dedi.
kayınvalidenin yaptıkları tabii büyük saçmalık ona laf yok.

yapıcağın şeyler net bunlara benzer benimde başımdan geçti hatta ben geç farkettim şaka yapıyor diye düşünüyordum bildiğin laf sokuyordu hemde en alasından eşime küçük bi şey dediğimde parlıyordu sen sorun yapıyorsun şaka yapıyor hatalısın gibi resmen suçlu durumuna düşüyordum. ilk önce kayınvalide ile başbaşa kalma eşinle yanında ol sürekli sinirden çatlar zaten sonra herhangi bi laf ederse hiç bişey deme eşinin gözünün içine bak anlasın 1 2 3 derken tepki aynen şu oluyor bu kadın ne yapmaya çalışıyor.
çünkü onlar farketmiyor önce farketmeleri lazım sonrasında eşini uyar bak ben artık kaldıramıyorum yavaş yavaş sana dediği şeyleri anlat ama asla yalan söyleme sana güveni tam olması lazım hatta annesine değil sana inanması lazım.
eğer sen anneni uyarmazsan ben artık ona gereken cevabı vericem de korkuyorlar ama anneme laf söyler diye birde mesela 1 sene içinde çocuk bekliyormuş ya biz şimdi istemiyoruz eşimde bende hazır değiliz de 1 der 2 der susar. saygıyı hiçbir zaman aşmadan cevabını ver yani senden bi tepki geleceğini bilsin ama özellikle üstüne gelebilir kavga çıksında bak oğlum gelin bana neler diyo demek için yani akıllı olacaksın hiç bir zaman saygısızlık vs yapıp haklı iken haksız durumuna düşme benden bu kadar

Evini taşı canım. Mümkün olduğu kadar mesafe koy aranıza ve dediklerini yapma. Sen onların istediklerini yapsanda yapmasanda zaten yaranamayacaksın.

canım bana bunları eşim söylemedi yalnız. görümcem söyledi yanlış anlaşıldı sanırım

Araya mesafe koymak en iyisi dediklerine de kulak asma hatta bence usulüncee cevabını ver vermedikçe abartiolar
Böyle insanlara kızıyorum bu sekilde davranarak insanları soğutuyorlar din den iman tesettürden acaba kayınvalidenler bunun vebalini nasıl ödeyecekler

bence saygı da kusur et ve her ters laflarına cevap ver.
bu ailenin gözünde ha terbiyesiz olmuşsun ha terbiyeli. yine aynı muameleyi görürsün.
hiç olmazsa diğer türlü diyecekleri lafı tartıp söylerler.

güzelim sen ne yaparsan yap kaynanan eşinle arana girecek bence kendinden fazla öden verme kötü,kötüdür sanma ki sen iyi davranırsan o insafa gelecek , sanırım bu kötü düşüncelerinden dolayo yaşlılığından alzheimer hastalığa yakalanma ihtimalide yüksek , allah onun cezasını verecek sende göreceksin ama bu arada senin evliliğinde epey yıpranacak bence mesafe bırak o kadıb sana asla iyi davranmıyacak , senin için ne doğru ise onu yap , hangi din gelin zulüm yap diyor ? kaynanan kesin cehenneme gidecektir eğer onun yüzünden yuvan dağılırsa !!!!!!!!!!!!!

eşin bu arada ne yapıyor ailesine uyyordur sanırım , genelde anneyi dinlerler erkekler ,eşide ezerler , umarım kaynana belasını bulur

mesela benim kaynana yıllarca benimle uğraştı durdu bende allaha havale ettim , şimdi amansız bir hastalığa yakandı ki bu hastalığında çaresi yok artık canının derdine düşünce biz eşi,mle daha iyi anlaşır olduk , senin kaynanada er geç belsını bulacak!!!!!!!!!!!!

kayınvalidenin hastalığına pek sevinmişe benziyosun,o kadar mutlu edici bir şeyse allah sana da nasibetsin aynısını...

konusahibi görümcen niye sana söylüyor bunları o zaman,nasıl bir mantıktır bu...

eden bulur etle bulgur dünyası değil etme bulma dünyası ,

zaten eskisi gibi samimi değilim gidip gelmiyorum eşime söylesem o da annesinin yanına gitse kayınvalidem inkar etse napıcam diye korkuyorum

Bebeğim sen anlattıkça sinirim bozuldu yorumların çoğunu okuyamadım çünkü çook acil işim çıktı o yüzden aceleyle yazıyorum.

eğer inkar edercek diye korkuyorsan bu konuda ne yapacaksın çoğu kadınada söyledim telefonun vardır mutlaka aynen şunu yapacaksın;

açacaksın telefonun ses kaydını kaynannanla konuşurken kaydedeceksin bunları eşini gönder dediğin gibi inkar ederlerse hatta bence sende git yüzleşmek maksadıyla eğer inkar durumu gerçekleşirse aç telefonunu ses kaydını dinlettir....

bakalım o zaman ne yapacaklar.....

daha yazardım ama çok acil çıkmam gerek nete girince yazacam canım böyle cahiller için kendini üzüp hasta etmene değmez, Allah korusun sana bişey olsa gelipte nasıl oldun demezler....
sen kendi kendinin doktoru ol.....

Ya bu nedir. Nasıl dayanıyorsun böyle insanlara. ? Nasıl sesini çıkarmazsın ? Seni eziyorlar, aşağılıyorlar. Saf saf ses çıkarmıyorum demekle nasıl devam eder bu iş ? Senin hiçbir işine burnunu sokamaz kayınvaliden. Tavır koymazsan daha çok ezerler seni. İnsanlar kötü. Bu aile de bildiğin yobaz. Dine bağlılık böyle bir şey değil çünkü. Ahh ne insanlar var şu dünyada.

Ben artık burda bunları okudukça bazı kaynanaların kıskançlıktan öte sapkın düşünceleri olduğuna inanıyorum sonuçta bir insan eşiyle yatar bazı şeyleri sadace eşiyle paylaşır bunu kıskanmanın sapkınlıktan başka nasıl bir açıklaması olur bilemem.

Vücut uzuvlarını gösteriyorsun lafı hem de bir kayınbabadan?? Bu ne terbiyesizlik ya hiç yaşından başından utanmamış mı bunu söylerken.Vücut uzuvlarınıza mı dikkat ediyor yani?Benim gözümde açıkcası görünürde dindar geçinip aklı fikri ...... Off çok sinirlendim..Siz kırmamaya gücendirmemeye çalışıyorsunuz,herkesin gönlü olsun,hoş olsun diye uğraşıyorsunuz yaptıkları şeye bak! He bir de neymiş kıyamet alametiymiş :S:S

Son düzenleme:

Asıl gelininin vücut uzuvlarını bu kadar dikkatli inceleyen kayınpederler güya baba olacaklar bu sapıklar kıyamet alameti değil de nedir?

Bir gün kaynana giderken giy bir askılı ve pantolon (insaflı davrandım şort demiyorum) bakalım eşinin yanında ne diyecekler.. Aslında onların ne dediği değil eşinin onlara nasıl tepki verdiği önemli .. Madem benim karım açık öyle istiyorum dedi, sende normalde nasıl giyiniyorsan öyle giyin.. Kimse kimsenin işine burnunu sokmasın

Kayınvalidenize b*k yemek düşer

Lafların altında kalmayın yoksa çok ezerler, sende alttan alttan yapıştır lafları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…