- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi astalavista12
-
şu anda şoklardayım ne dicemi ne yazacağımı bilemedim ilk kez!
araya mesafe koymalısınız bence
onlarla köye kalmaya gitmeyin, gideceğiniz zaman yanlız gidin
ve mümkünse başka bi semtten ev alın, ve sakın ola işinizi bırakmayın
esiniz bu durumlara sahit oldugunda nasil bir tepki veriyor?
Gorusmicen napcan ..haftalik planini yap bi gun aksam suraya buraya.bos kalma ilk zaman bu kadindan uzak dur yeminle yuva yikar.okudukca ufkum genisledi buradaki yazilari.benimkide saka yollu soyler soyluceni saka mi gercek mi anlamazsin ben mi kotu niyetliyim nan dersin saka yapiyo yaaa sacmalam kziim dersin dersin kafayi yersiiiiin :)hele de hamileysen benim gibi en son esine pöskürursun ben niye iyi gelinim saniyosun etliye sutluye karismiyorum kimsenin tavuguna kis demiyorum tepeme s.olar diye..allahtan anlayip kendine geldi...
bunun senin açık olmanla alakası olduğunu sanmıyorum. kapalı da olsan emin ol aynı oranda çekecektin bunlardan, ayrı odada yatmanı beklemeler, kapıyı çalmadan dalmalar, bunlar islama aykırı bir kere. kaynanan bariz kıskanıyor oğlunu. sana da zıt bağlamış. şimdiden sonra çarşafa bile girsen değişmezler. çünkü dindarlık değil bunlarınki yobazlık.
oldu olacak burka falan giydirsinler sana tövbe yaa..
eşiniz ses çıkarmıyor mu onlar öyle konuştukça?
ayrıca şunuda söyleyecem kaynanan aşırı kıskanç... yatak mevzusundakıskançlık derecesini daha çok belli etmiş..
benim kaynanam eşim bir hafta şehirdışına çıkmıştık.. ramazan ayında geldi tekrar evimize. bizde kaynanamlar tabi...
eşime öyle gerceklten cok değil , abartılı sarılmadık ama bana demiştiki...
fazla sarılma oğluma, orucunuz bozulacak...
terbiyesiz kadına baksana ya... ne oruç bozulması..kocama sevgiyle sarılınca hemen orucummu bozulacak...
nedenide bizim sarılmamızı kaldıramadıda o yüzdenn. yani sizin yanyana yatmanızı kaldıramamış o senin hasta kaynanan...
ayrıca küçük çocugu böyle şeylere alet etmesi çok terbiyesizce... hiç bir dine mezhebe yakışmaz... hadi sen eşinle özel şeyler yaşasayın ve o küçük kız görseydi ayıp günah değilmiya..
çok terbiyesiz bir kayınvaliden kayınpederin var.aynı benimkiler gibi.. allah yardım etsin bize...
e sende her laflarını, sözlerini, olayları eşinin gözünde cereyan etmesini istiyorsa, eşin olmadan onlarla başbaşa olma... yani eşin her zaman herşeye şahit olsuneşimin çoğu şeyden haberi yok bende söylemek istemiyorum. söylesem ortada kavga gürültü olmadığı için geçinilmicek ne var ne yapıyolar sana çok abartıyosun gibi tepkiler verir. kapalılık konusunda yanımda olur ama diğer konuları sallar umursamaz beni yorma falan der. bende bunu bildiğimden söylemem
Canım alınma ama bu sorunlarının büyük olmadığını düşünüyorsan sabrına hayran kaldım demeden edemiyorum. Açık giyinmenden kayınbabana ne? Kocanın koynuna giriyosun kaynanana ne? Biraz tavrını koy bence fazla sessiz kaldığın için iyice cozutmuşlar gibi. Allah sabır versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?