bugün 1 sene oldu

niye bu insanlar gençlere rahat vermiyorlar ...
ne demek aynı yerdemi yatcaksınız
bazen sabırlı olmakda susmak da çare olmuyor umarım eşinizin ailesi insafa gelirde size merhametle yaklaşırlar

Senin terbiyesiz kaynatanın söylediğini okuduktan sonra geri kalanını okumaya sabrım kalmamıştı bir de kaynana rezaleti varmış..Tüüü hepsinin suratına hiç utanmıyorlar! İlk defa bir yazıya öyle bir sinirlendim ki kendime inanamıyorum!Heleki sizin bu kadar soğukkanlı oluşunuz ve sürekli saygıdan sözedişiniz..Ayyy nefes almaya ihtiyacım var ..Allah'ım sen iyi insanlarla karşılaştır herkesi,kıymet bilenlerle,iyilikten anlayıp iyilikle cevap verenlerle..

Son düzenleme:
yazık.gerçekten çok yazık.din bu değil.asla değil.başkalarını eleştirmek ,yargılamak,kalp kırmak,üzmek,eşiyle arasına girmeye çalışmak,onu gözetletmek
en doğal hakkı olan eşiyle yatma hakkını elinden almaya çalışmak.asıl kıyamet alametleri bunlar.kendileri cennet müjdesi almışlar herhalde.bir arkadaş askılı bluz ve pantolonla gitmenizi söylemiş ki katılıyorum kendisine.bu insanlar saygıyı ve fedakarlığı haketmiyorlar.boşverin kendiniz olun.onları hoşnut etmek için çaba gösterdiniz de ne oldu.değdi mi

Ah arkadaşım ya,bunca yobazlığı,çirkinliği yapıp huzurunu düzenini bozan insanlar için,
hala çok büyük bir sorun değil diyorsun ya pes...
Daha ne olucaktı acaba?
''Hiç kavga etmedik''demişsin ya,
kavga etmediyseniz senin kalenderliğinden,
olgunluğundan etmemişsiniz.
Yoksa kavga için gayet olgunlaşmış şartlarınız.
Hani bu malzemelerle ben olsam sağlam bi sarsıntı yaratırdım
Bence hiiiiç lafa söze girmeden,yine hanımlığını bozup seviyelerine düşmeden,
direkt mesafe koy.Bir kere kalmalı işlere girme hiç.
Kayınalide-kayınpeder-görümce üçgenin de asla yatılı kalmak istemem.
Rahat edemem ben.Üstelik senin gibi bermuda şeytan üçgeni gibi üçü de birbirinden beter bir aile ise.
Nesi sorun değil bunların Allah aşkına;
Kaynana namzeti''burada da mı oğlumun koynuna gireceksin''diyor.
Kayınpeder ''kıyamet alametisin''diyor.Ki kusura bakma en çok buna güldüm,yobaz adam
Görümce abisi ile yengesini kapı deliğinden gözetliyor,ne görmeyi umuyorsa artık(ki kaynananın ser askerliğini yapıyordur kesin)
Off yani.Allah sana sabır versin arkadaşım,dinlen dinlen kaç!

aynen öyle diyorum iyi olalım iyi geçinelim.. eşime anlatmaya korkuyorum yani korku derken benden soğursa ailesini bana karşı savunursa bi de kayınvalidem herşeyi inkar ederse

Açık giyinmişsin açık demişler, kapalı giyinmişsin ona bile kayınpeder uzuvların belli oluyor demiş!!!!

Pardon da kayınpedere ne Allah aşkına?
BAKMASIN, BAKMASINNNNNNNNNNNNNNNN.
Geçenki şort konusu geldi aklıma yine.

Arkadaşım sen onların her dediğini yapmak zorunda mısın?
Yapma . hiçbirinin iyi niyeti yok,
Allah ıslah etsin hepsini.

Eşine de anlatma,
çünkü aslında o da bal gibi biliyor kendi ailesinin nasıl insanlar oldugunu!

O nedenle sen eşin yanında olsun olmasın kesin ve net tavrını anında koy!

kaynanana de ki:
ben yumurtayı yaparım sen de üzerine oturursun o zaman, kuluçkaya yatarsın artık.

haberi yok galiba çocuk nasıl yapılır? dan.
tek sana mı bağlı bu işler de gelmiş sana söylüyor?

ne ilginç kişiler var ya

ne kadar da benzer durumdayız ben çok zorlanıyorum tahammülüm kalmadı bugün benimde evlilik yıldönümüm kocam bi tarafta uyuyor işten geldi geleli bense midem bulana bulana oturuyrum .......Bu tür insanlardan nefret etmeye başladım artık benim açıklığımdan kapalılığımdan kimeneyse bıktım ben artık kocam çok iyi evliliğimde çok iyi ama bu aileler her şeyi bozuyor hamilelik daha da hassaslaştırdı zaten

ayy valla içim şişti okurken bile...iyi sabırlıymışsın bacım yaa...maşallah diyorum sana... sabrının dorukları bu yaa...bu kadar taviz verirsen ezilirsin canım dikkat et...saygınında bi sınırı var....ayıp etmiş artık terbiyesi bozuk kadının bence....

bu olaylara küçük demenize şaşırdım.küçük şeyler değil bunlar.ne demek kıyamet alametisin,ne demek uzuvların belli oluyor kaynataya yakışır mı bunlar.benim ailem de kapalı.namazında niyazında insanlar.ben açığım.pantolon da giyerim.askılı bluz da.bugüne kadar ailem bişey demedi.çünkü din bu değil.hoşgörü.ailem de bilir bana kapan demeyi.ama bunun kimseye faydası olmayacağını da bilirler.başkası için kapanılmaz.açığa da kapalıya saygı duymak gerekir.onlarınki yobazlık.susmayı nasıl başardınız anlamıyorum.benim bile kan beynime sıçradı taviz vermeyin lütfen.gerekirse bayramdan bayrama görüşün.benim kayınvalide bazen bana laf çarpıyor ama kurban olurum valla ona bunları okuduktan sonra.daha biz nişanlıyken diyordu ki herkes evini bilsin.herkes yerinde iyi olsun.evlenince oğluma bakacak sensin artık.siz iyi olun.ben başka bişey istemem diyordu.inşallah değişmez :26:

tatlım bu olayın hemen hemen aynısını yaşadım yaşıyorum.bende buna benzer bir konu açmıştım :)
öncelikle eşin senin yanında bu çok güzel bir şey bunun kıymetini bil.
tabi inşallah sonradan değişmez.
çünkü benim eşimde yanımdaydı sonradan yaşanan olaylardan etkilenip elnde olmadan bana hayatı zindan etmeye başladı..
yaptıklarının kendi de farkında değildi..
inan şuan herşeyden soğumuş durumdayım ben kendimi toparlamaya çalışıyorum..
eşinle aranı iyi tut aman diyim yoksa en ufak boşlukta anında etki altında kalır..
nasıl deiştiğini sen bile anlayamazsın..
bu tür olaylar oluyor malesef uyum sağlıcam diyede kendini hiç yırtma ben kapalı bir bayanım buna rağmen eşimin ailesi benim giyim kuşamımı beğenmiyor..
sebep te şu renkli ve dar pardesü giyiyormuşum renkli çanta ve ayakkabılarım var ve pantolon giyiyorum..
o pantolonda hani şu pileli etek gibi görünen pantolonlar var ya ondan :)
yani diyeceğim karşındaki aileyle birebir aynı olmadan seni bırakmayacaklar.hoş aynı onlar gibi olsan bile eleştrmek isteyen insan yinede eleştiriyor..
o yüzden kendi çizgini iç bozma kimseyi kırmadan saygını mesafeni koruyarak bildiğin doğru olduğuna inandığın şeyi yap..

kaç gündür konular aynı tarz ve konu açanlar saygısızlık olmasın diye konuşmadım,bir şey söylemedim diyor.konuşmak ne zamn saygısızlık oldu ki:26:
üslubunca konuşulunca neden saygısızlık olsun.yerine göre lafınızı söyleyin,kendinizi ifade edin.

Böyle aile modelleri o kadar çok ki Allah yardımcınız olsun.Size tavsiyem eşinizin etkileri altında kalmasına izin vermeyin.Ben saygısızlık olamsın diye cevap vermemenizi dogru buluyorum,eger onların seviyesne düşerseniz zaten onlar kazanır en iyisi aldırmamak bu arada kayınvaliden iyi ki gelip ortanıza yatmıyor..

Herkese hak ettiği şekilde davranın..

Çok fazla iyi niyette kaybettirir insana..

Mesafeli davranın , eşiniz bile annesine gerektiği yerde gerekli cevabı veriyor.. Siz neden körü körüne onlara yaranma çabasındasınız , onca laf sokmaya rahatsız etmelerine rağmen..

canlarımmm akşam eşim geldi giremedim sonra eşimin dayısına gittik olay oldu onun için ayrı bir konu açıp yazıcam birazdan şimdi de işten yazıyorum. hepinize tek tek yorumlarınız için teşekkür ederim. ben gerçekten ne kadar safmışım bunu siz bunları yazdıktan sonra öğrendim. artık kesinlikle tavrımı koyucam. bana laf söylemelerine izin vermiycem evlerinede gitmiycem bayramdan bayrama gidicem. bir de daha bunlar yazdıklarım yazmadığım neler var eşimin ailesinden sülalesinden akrabalarımdan çekmediğim kalmadı. bir ben mş safım bu dünyada.. akşamda eşimle konuştum beni öp başının üstüne koy dedim ne gelinler var ben senin aileni iyi çekiyorum dedim hiç bi şey diyemedi.. sayenizde gözüm açıldı

eşinin ailesi kusura bakma ama baştan aşağı büyüğünden küçüğüne hepsi sapık.

Cahil insanlar...Ne yaparsan yap,onları bu yaştan sonra değiştiremezsin.
Mesafeli davranıp bayramdan bayrama görüşsen,gerekli olmadığı zaman aramasan iyi edersin.
Ben senin yerinde olsam,bir daha asla gece yatısına gitmem.

arkadaşa katılıyorum bu insanlar çok cahil sen güzelce konuşsanda seni anamazlar aksine bize cavap mı veriyorsun deyip seni saygısızlıkla suçlarlar.bence sen mümkün olduğunca bu aileden uzağa taşın enaz seviyede görüş köymüş yatılıymış gitme

Canım ya maaşallah çok sabırlısın. Burda öyle iyi insanlar görüyorum ki, sanırım ben böyle olamam. umarım her şey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…