- 24 Ocak 2011
- 269
- 80
- 118
- Konu Sahibi astalavista12
-
e sende her laflarını, sözlerini, olayları eşinin gözünde cereyan etmesini istiyorsa, eşin olmadan onlarla başbaşa olma... yani eşin her zaman herşeye şahit olsun
bende ne diyeceğimi bilemiyorum zor ama kavga etmiyim diye kendinden ödün verme eşin senin giyimine ne diyor eğer eşin sana giyimle ilgili bişi demiyorsa kimsenin karışmaya hakkı yok herkes kendi bacağından asılır diye şakayla karışık cevap verirdim ben
kayınvalidenede saygıda kusur etmicem diye kendini ezdirme eşinin ailesine de mahrem değildir ki gece uyuduğun kıyafetine dikkat edesin iyice saçmalamış
cnm sorunlarım çok can sıkıcı ve büyük. ama buradaki yazıları okudukça öyle yazma gereği duydum bide kavgamız olmadığı için hep sabrediyorum
bunlar daha yazdıklarım daha yazmadıklarım neler var bak seninkini okuyunca aklıma geldi. bizde bi keresinde geçen sene sahura kalkamamıştık. benim saf eşimde kayınvalideme gittiğinde su içmiş oruç tutmadık bugün demiş. kayınvalidemde niye tutmuyosunuz geceler bitti de gündüze mi kaldı işiniz demiş eşime. aynen canım Allah yardım etsin bize
ah işte öyle olmuyo dediğim gibi bunlar tutucu öyle kadın erkek yan yana durmaz akrabalar falan geldiğinde kadınlar bi yere erkekler bi yere oturur. çaylarıda kapının önüne gider ordan bi erkek alır. Allahtan benim eşim böyle değil
benimde aynı senin gibi... küçük küçük şeyler.. art art dağ oldu.ama ben hiç susmadım, hep hakkımı savundum , yinede küsmüyordum çünkü küsmek istemiyordum.. en son evlerine gittim kalmaya, bunlar birşey söylemiyorlar ama suratlar beş karış... 2. günü bomba patladı...büyük bir kavga. evden kovmalar... neler söyledi neler... yok beni en baştan sevmemiş,sevmeden aldım seni..vss. bende bir iki kelime ettim ve evden apar topar çıktık valizlerle... herneyse benimkiler ibreyi taşırmıştı, ben yaşım geregi cahil davranmamayım diye, agresif davranmamayayım diye hep dikkatli oldum ama yeterrr dedim eşime.. sen evladısın çekersin ama ben bir çekerim , iki çekerimm, çekmek zorunda değilim sizinkileri dedim...
yani 3 alternatif var...
ya böyle devam edeceksin...onlar sürekli başına kakacak sen susacaksın, içine atacaksın,sonra hasta olacaksın...huzurun bozulacak..
ya yavaş yavaş uzaklaşacaksın,bunuda hazmedemeyecekler... senin huzurunu bozacaklar,eşini doldurmaya çalışacaklar...
yada ipler kopacak bir gün.. ama senden olmasın sakın..bırak rezilliği onlar çıkarsın,sen pusuda bekle...saldırırlarsa karşılık verirsin sükunetle..çokta suçlamazsın, kapıyı çeker çıkarsın eşinle... onlar rezil olsunlar oğullarına
AMA HER HALÜKARDA CAHİLLERE DENK GELMİŞSSİN,HUZURUN BOZULACAK..YETERKİ EŞİNİ VE KENDİNİ YIPRATMADAN BU OLAYLARI , SAÇMA DİYALAOĞLARA DAHA FAZLA GİRME
Aşırı kışkanç bir kaynanan var belliki. Ayrıca dikkatimi çeken bişey var kaynanan gençliğinde cinselliğini biraz fazla bastırmış sanırım. Kötü niyetle söylemiyorum yanlış anlama. Yani oruç konusu Gece beraber yatmanız falan bunların hepsini O İŞ! 'e yorması bana çok garip geldi. İnşallah hiç tartışman gerekmez ama bence sınırı aşıyorsunuz izlenimini ufak ufak ver onlara. Kayanana oğlun beni böyle beğeniyor falan de. Bırak edepsiz desin uğraşmaktan vazgeçer belkiAllah eşinle ağzınızın tadını bozmasın.
senin ağzın kilitleniyorsa...mesela sana birşeymi söylüyorlar.. sen kesinlikle susma, aklına o an hiç birşey gelmiyorsa bile şöyle diyebilirsin...ya ben her defasında saygı çerçevesinde cevap vereyim diyorum ama o an geliyo ağzım kilitleniyo bi şey söyleyemiyorum
bi de şunu söyleyeyim hepinize. ben vajinusmusum hala ilk birleşmemiz olmadı deniyoruz eşimde bende sabrediyoruz yılmıyoruz. bi de kayınvalidem bunu bilmiyo. bilmesin de kesinlikle... geçenlerde söylediği şey eğer 1 sene içinde çocuk doğurmazsan gözükme gözüme dedi. ah bilse yapamadığımı.. ya birleşme olmuş olsa bile biz daha eşimle 4 5 sene düşünmüyoruz
her konuya dinle cevap veren arkadaşlar nerde acaba görmemişler herhalde henüz konunu.
açık konuşmak gerekirse sen böyle alttan alıp sessiz kaldıkça tepene daha çok çıkacaklarını düşünüyorum, hakaret gibi görünmesin sıfat olarak söylüyorum eşinin ailesi tam anlamıyla cahil, terbiyesiz saygısız ve hatta hadsiz.
kayınbabanın uzuvlarını gösteriyorsun demesinden tut kaynananın oğlumun koynuna burda da mı gireceksin demesine kadar her yaptıkları sinir bozucu ve seviyesizlikten başka bir şey değil.
ben olsam her şeyi eşime anlatırım elimi ayağımı da onlardan çekerim ama sende o potansiyeli görmedim dersem kızmazsın inşallah.
iyi olalım iyi geçinelim huzursuzluk olmasın diyorsun seni anlıyorum ama karşındakilerin geçinmeye niyeti yok belli ki. bu gidişle sen de böyle hakaretlere terbiyesizliklere maruz kala kala sinir hastası olursun sonunda. biraz da bencil ol kendini düşün, bazı insanlar için fedakarlığa değmez unutma.
bi de şunu söyleyeyim hepinize. ben vajinusmusum hala ilk birleşmemiz olmadı deniyoruz eşimde bende sabrediyoruz yılmıyoruz. bi de kayınvalidem bunu bilmiyo. bilmesin de kesinlikle... geçenlerde söylediği şey eğer 1 sene içinde çocuk doğurmazsan gözükme gözüme dedi. ah bilse yapamadığımı.. ya birleşme olmuş olsa bile biz daha eşimle 4 5 sene düşünmüyoruz
yuh artık yaa :O vajinusmus olabilirsin, herkesin başına gelebilir böyle bişey, bunun için kendini kötü hissetme ama ne demek 1 sene içinde çocuk doğur yoksa gözüme görünme. Allah aşkına sen eşine anlatmıyomusun bunları, yada onun görmediği zmnlarda yaşadığın şeyleri.. mesela görümcenin kapı deliğinden sizi izlediğinden haber var mı? eminim yoktur, sen söyleme gereği duymassan daha çoooook ezerler seni. günün birinde daha büyük bi kavga olur, eşinin de anasının bunca yaptığından haberi olmadığı için onun tarafını tutuverir, o gün sende ağlar durursun artık... her ne yaparlarsa anlat eşine. ve burdaki kişilerin de dediği gibi onlarla yalnız kalmamaya çalış..
Zaten kendin dertlisin bir de düşüncesiz kadının ettiğine bak. Allahtan eşin ailesine çekmemiş huy olarak. Siz eşinle bir ailesiniz çocuk kararını yalnızca siz verebilirsiniz. Ne demek olmazsa gözüme görünmeÜstüne vazife olmayan her konunun içinde kadın. Çok sinir bozucu. Ben sinirleniyorum sen anlattıkça
aynen öyle diyorum iyi olalım iyi geçinelim.. eşime anlatmaya korkuyorum yani korku derken benden soğursa ailesini bana karşı savunursa bi de kayınvalidem herşeyi inkar ederse
sende eşine şikayet eder gibi değilde, anneler böyle konuştular ben cok üzüldüm, ben cok kırıldım tarzı duygularını eşine açarak lafa girebilirsin...aynen öyle diyorum iyi olalım iyi geçinelim.. eşime anlatmaya korkuyorum yani korku derken benden soğursa ailesini bana karşı savunursa bi de kayınvalidem herşeyi inkar ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?