Bugün 11.günüm ve kan testine gidiyorum

Vuslat beklyoruz canım haber vermeyi ihmal etme..
ınşallah hayırla sağlıkla pozitif sonuçlarını alırız inşallah...

eveeeeeeeeeeeeetttttttttttt
ve sonucum

112.45

yani ben :CüvCüv::CüvCüv:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi::lepi:

ohss değilsin demi canım.ben sonucun pozitif olacağını biliyordum çünkü benim yaşadığım şeyleri yaşadın sen de ..
tebrikler canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin.

eveeeeeeeeeeeeetttttttttttt
ve sonucum

112.45

yani ben :cüvcüv::cüvcüv:

Hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi::lepi:

canım oncelıkle senı tebrık ederım. Saglıkla bebegını kucagına al ınsallah. Belırtın oldumu hıc benım transverın 4, gunu sadece ara sıra bıraz kasık agrım var cok az bırde sureklı yattınmı ben pek yatamadım tutmadımı acaba

amin amin amin

allahıma binlerce şükürler olsun

rabbim isteyen herkeze nasip etsin

daha çok yeniyim 13.gün tekrar yapıcam

umarım rabbim bana bu işi tamamlamayıda nasip eder

ohss değilsin demi canım.ben sonucun pozitif olacağını biliyordum çünkü benim yaşadığım şeyleri yaşadın sen de ..
tebrikler canım rabbim kucağına almayıda nasip etsin.

dr çok hafif olarak yaşadığımı söyledi serum takacaktı ama bol su iç o geçecek dedi

zaten bu durumu duyunca dr um gebeliği kafasında garantilemiş

bu arada 7.gün idrar tahlilim doğru çıkmış yani gebelik varmış ama ben inanamadım işte

canım hiç belirtim olmadı ama arada kasıklarıma ağrı giriyodu o kadar bide şu an aklıma gelmiyor aklımda bişey kalmadı çünkü

yatma işine gelince genelde yattım dr 15 gün yat dedi ama mecbur kalkıyosun arada o kadar başka hiç bir iş yapmadım iğneye bile eve geldiler

tebrik ederim, allah kucağınada almayı nasip eder inşallah cnm..

Tebrik ederim canım Şeniz allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin opuyorumnanaktan
darısı da başımıza :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…