- Konu Sahibi vuslat2008
-
canım çok sevindmm.. allahım kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. dilerim herşey yolunda gider...
ilk denemenmiydi canım?
tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsi.....darısı bize...............
Hayırlısı olsun....tbr ederım cnm bızlerı de boylece moral vermış oldun benımde bugun transferım 3 gunu fakat karnım çök şiş ıçım yanıyor ateslenıyorum agzım kuruyor grıp mı oluyorum acaba? tuvalete çıkarken zorlanıyorum adet sancısı gıbı bana yardım edın ozellıkle sol tarafta cok agrım var agrı kesıcı alsammı yoksa dr arayımmı? ne ler oluyor anlayamadım bır turlu ama çok tufak hısedıyorum kendımı
ayyy canım çok sevindim hamileliğine.uzun zaman giremedim bugün senin için girdim haber varmı diye çok şükür güzel haberini aldım.bana okadar umut oldunki anlatamam.inşallah değerin artar.hadi darısı tüm isteyen herkeze ve banada olsun.ümit özekiciye teşekkür
yeni hamis kandilin mubarek olsun bak mirac kandiline meleginle girdin bol bol dua at sana sıkı sıkı tutunsun ...:)
CANIM TEBRİK EDERİM GÖZÜN AYDIN zemuszemus ÇOK SEVİNDİM aLLAHIM TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAH
ya gec kalmışım galıba......................haber gelmış tebrıkler canım.................
eveeeeeeeeeeeeetttttttttttt
ve sonucum
112.45
yani ben :CüvCüv::CüvCüv:
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi::lepi:
vuslatcım tebrık ederım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq: bende tup bebek tedavısındeyım lucrın kullanıyorum carsamba gunu kontrolum var bana da dua eder mısın:kedi:tez zamanda darısı benım ve tum ısteyenlerın basına ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?