Bugün 11.günüm ve kan testine gidiyorum

canım çok sevindmm.. allahım kucağına almayı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah.. dilerim herşey yolunda gider...
ilk denemenmiydi canım?

teşekkür ederim amin inşallah o günleride görmek nasip olur bir sürü tedavi aşaması geçirdim ama ilk mikro denemesiydi

yeni hamis kandilin mubarek olsun bak mirac kandiline meleginle girdin bol bol dua at sana sıkı sıkı tutunsun ...:)

tebrik ederim rabbim kucağına almayı nasip etsi.....darısı bize...............

tbr ederım cnm bızlerı de boylece moral vermış oldun benımde bugun transferım 3 gunu fakat karnım çök şiş ıçım yanıyor ateslenıyorum agzım kuruyor grıp mı oluyorum acaba? tuvalete çıkarken zorlanıyorum adet sancısı gıbı bana yardım edın ozellıkle sol tarafta cok agrım var agrı kesıcı alsammı yoksa dr arayımmı? ne ler oluyor anlayamadım bır turlu ama çok tufak hısedıyorum kendımı

Hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. Rabbim o günleri bizlere de nasip eder inşallah...

Hayırlısı olsun....

Bunların hepsi bende de vardı.Ama 6.günde falan geçiyor bunlar...Benim 9.günüm hiçbiri kalmadı...Ağız kuruluğu,sık idrara çıkma ve sabahları kalktığımda saplanan kasık ağrısı var sadece...

Sabahları aç karnına ılık su iç,tuvalete gitmene yardımcı olur.Sıvı ağırlıklı beslenmelisin...

Dayanılmayacak boyutlarda ağrın varsa doktoruna danış.Ama ufak tefek, adet ağrısı gibi ağrılarsa normal...Hastaneden çıkarkende belirtiyorlar zaten bunu...

Hakkında hayırlısı nasip olsun..
.opuyorumnanaktan

amın hepınıze cok tşk ederıım hayırlısı olur ınş. allah hepımızı uzumuzu guldursun

ayyy canım çok sevindim hamileliğine.uzun zaman giremedim bugün senin için girdim haber varmı diye çok şükür güzel haberini aldım.bana okadar umut oldunki anlatamam.inşallah değerin artar.hadi darısı tüm isteyen herkeze ve banada olsun.ümit özekiciye teşekkür

evet vanım inşallah darısı senin ve herkezin başına

şimdi değerim katlanacakmı onu düşünüyorum

o da yarın belli olucak şimdilik hamileyim ama

değerimin katlamamasından çok korkuyorum çünkü hiç bir değişikliğim yok hala

CANIM TEBRıK EDERıM GÖZÜN AYDIN zemuszemus ÇOK SEVıNDıM aLLAHIM TAMAMINA ERDıRSıN ıNŞALLAH

eveeeeeeeeeeeeetttttttttttt
ve sonucum

112.45

yani ben :CüvCüv::CüvCüv:

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm:lepi::lepi::lepi:

vuslatcım tebrık ederım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın:Saruboceq: bende tup bebek tedavısındeyım lucrın kullanıyorum carsamba gunu kontrolum var bana da dua eder mısın:kedi:tez zamanda darısı benım ve tum ısteyenlerın basına ınsallah

amin inşallah canım dualarım hep önce başkalarına sonra kendime idi

rabbim tez zamanda bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…