Bugün (4 Ekim) başlıyorum :) Var mı yol arkadaşım?

kavun içi
üzüldüm ama allahın takdiri ne denebilir ki.vardır bir bildiği demekki.
sıkma canını.üzme kendini.sabır dilerim..

:teytey: kizlarrr kizlarrrrrr kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr pozitifffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff dogru duydunuz ........... pozitifffffffffffff.... alahim nerdeyse umudumu kesmistim hatta kiziyordum kendime ama pozitifff iste...dort gundur idrar testi yapiyorum iklleri coook silik cikti bu sabah yine yaptim ama hassas test degildi varla yik arasi bi cizgi vardi ve esim hemen eczaneye gidip hasasindan aldi..... idrardan hemen sonra kocaman bi arti bikac saniyede :sm_cool:

Çok sevindim canım, hayırlı uğurlu olsun, inşaallah sağlıkla kucağına alırsın. Ne güzel ya bebişin yanında (hatta içinde:) ) şimdi, bir can daha taşıyorsun. Bize de dua et, hamilelerin duası kabul olurmuş

Ferdaerd canim oyle buyuk bi ozlemle bekledimki bu bebegi yada sonucuu coooook iyi anliyorum hislerini canim.. icinde bi can tasimanin coook dua ettim olsun diye... icten ice umutsuzdum aslinda ama oldu iste..... alahim kimseyi bu na hasret birakmasin canim.. en kisa surede seninde mutluluk haberlerini bekliyoruz.. ayrica cook tesekkur ederim

ferdaerd kavuniçii çok üzüldüm ama hayırlısı buymuş demkki inş normal yolla hamile kalırsınız kızlar.

claramavi senide tbr ederim saglıkla bebegini kucagına alırsın

bugün 1 kasım test günüm dü 14.gün kanda sonuç 0.100 çıktı herşey bitti buraya kadarmış hiç kimseye sölemeye halim kalmadı çok üzgünüm bir tek size haber veriyim dedim çok azda olsa bi ümidim vardı bu son şansımdı artık herşey bitti buraya kadarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…