Pazartesiden beri evdeyim. Bugün dışarı çıkayım bari. Kafayı biraz dağıtmak lazım hihoyyyt
Benim cuma yumurtalar alınıyor, muhtemelen pazartesi de transfer... Allah bilir ama bu sefer olacak gibi hissediyorummmmm :ecrin_bebek:
ferdaerd benimde 18 ekim pazartesi günü transferim oldu sabırsızkıla bekliyorum bakalım, hep düşünüyordum acaba aynı gün yaptıran var mı diye seni görünce çok sevindim nerde yaptırdın canım şuan ne ilaçları kullanıyorsun hcgyi ne zaman yaptıracaksın bana 30 ekim dediler
Valla aynı belirtiler bende de var. Ama bende iğnelerdendir diye düşünüyorum. Sonuçta hormonlarla ilgilidir. Ama heyecan son sürat :)
kavuniçi ne zamn sonuç takip ediyorum siziiii az kaldı demiii
Selam ve bol sanslar..... ayni zamanda yaptirmisiz transferleri sayilirbenim transferim 19 unda yani sali gunuydu... test gunumse 1 KASIM bu arada bir kasim evlilik yil donumumuz.... alacagim ennnn guzel hediye olacak insallah....
Ferdaerd heyecan nasıl. Senin sonucunu merak ediyorum :) üstüste gelen olumsuz haberler çok hevesimi kırdıhadi bize yarın en güzel haberleri getir :)
İnşaallah Kavuniçi, bakalım yarın büyük gün, alacağız sonucu, ama benim de moralim bozuldu biraz doğrusu. Hiçbir belirti de yok gibi, bugün aynı adet olacak gibiydim, şimdi geçti. Hatta enteresan olarak şişliğim de indi. Eğilip doğrulunca birazcık karnımın içi acıyor, o da belki normalde de olan bir şey, şimdi kendimi dinlediğim için fark etmiş olabilirim. Artık ne desem boş, yarın belli olacak hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?