Ohoooo daha çooook var :) Cumartesi sabah yaptıracağım. Günler çok yavaş geçiyor :) Aslında çok da aceleci değilim sonuçta ne olduysa oldu artık, sadece biz bilmiyoruz. Ben sadece psikolojimi belirleyememkten şikayetçiyim :)
Senin de kızın olacak değil mi? Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallahDarısı başımıza. :1hug:
Olmadıİşyerinde intenet kesikti, haber veremedim kızlar. Transferle beraber 10. günüm, 0,4 çıktı. Hemşire yine de ilaçları adete kadar bırakma dedi ama sonuç ortada. Artık sizlerden gelir inşaallah üzel haberler.
Olmadıİşyerinde intenet kesikti, haber veremedim kızlar. Transferle beraber 10. günüm, 0,4 çıktı. Hemşire yine de ilaçları adete kadar bırakma dedi ama sonuç ortada. Artık sizlerden gelir inşaallah üzel haberler.
Canın sağolsun be arkadaşım! Boşver. Plan belli; 5-6 kilo verilecek, epilasyon yaptırılacak, birşey daha vardı hatırlayamadım yerimseniben Bir de bir sonraki deneme tarihi çaktırmadan planlanacak dimi. Benim de olmazsa, bir dahakine sözleşip birlikte yaparız. Şöyle bahar gibi, dünyanın canlandığı zamanda. Üzme sakın tatlı canını olur mu? Şimdi gevşeme zamanı...
Kızlar yarın test günüm. Bugün idrarda negatifi gördüm. Sanırım kendimi hazırlasam iyi olur
Kızlar olmadı maalesef. Artık başka bahara... ferdaerd b planı devrede :)
Kizlar ben dun kan verdim ama malesef burda ayni gun ogrenemiyorsunuz....... benim sansima bide haftasonu yani pazartesi ogleden sonra ogranebilirim durumu.....
Ferdaerd canim cook uzuldum... ama kendini birakmamanada coook sevindimm.... bende kendimi neye hazirlasam bilemedim(
Sağol canım benim, olsun ne yapalık kısmet. Ben de çarşamba vermiştim kanı, resmi tatil olduğundan pazartesi sonuç dediler, dayanamadım başka yerde yaptırdım. İnşaallah güzel bir sonuç alırsın, biz de senin haberinle mutlu oluruz.
Kızlar olmadı düştü degerim malesef .....
Ne zor bir bekleyiş... İlk sonuç pozitif mi negatif mi, pozitfse yükselecekmi, yükselecekse tutunacak mı, tutunursa sağlıklı mı, her şeyi yerli yerinde mi, sıkıntı var mı, doğuma yakın bir sorun çıkar mı... İnsan olarak bu kadar yükü yüklenemeyeceğimiz ortada. En iyisi bu kadarını üstümüze yüklenmemeye çalışmak... Biraz akışına bırakmak, tevekkül etmek... Rabbim hepimize hayırlısını versin. Vardır bir hayır deyip, Allah'tan sabır dileyip yolumuza devam etmek. İnşaallah yakında hayırlı haberini alırız arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?