Bugün (4 Ekim) başlıyorum :) Var mı yol arkadaşım?

neyse çoğu gitmiş azı kalmış
biliyorum günler ay gibi geçiyor ama
sabır ve dua ne yapalım başka bişey gelmiyor elimizden
inşallh teyzesi kızımız olacak inanın hep dualarımdasınız
o günleri yaşayan biri olarak en içten dualarım hep sizlerle allah emeklerinizi boşa çıkarmasın inşlhhhh

Olmadı İşyerinde intenet kesikti, haber veremedim kızlar. Transferle beraber 10. günüm, 0,4 çıktı. Hemşire yine de ilaçları adete kadar bırakma dedi ama sonuç ortada. Artık sizlerden gelir inşaallah üzel haberler.

üzülme canım bozma moralini bizimde bir vaktimiz var ve daha o vakte yaklaşmadık vakti gelince bizimde bebişlerimiz olacak

Canın sağolsun be arkadaşım! Boşver. Plan belli; 5-6 kilo verilecek, epilasyon yaptırılacak, birşey daha vardı hatırlayamadım yerimseniben Bir de bir sonraki deneme tarihi çaktırmadan planlanacak dimi. Benim de olmazsa, bir dahakine sözleşip birlikte yaparız. Şöyle bahar gibi, dünyanın canlandığı zamanda. Üzme sakın tatlı canını olur mu? Şimdi gevşeme zamanı...

Ayy canım ya çok sağol Allah razı olsun, doğrusu çevremdekilerin teselli ve iyi dileklerinden bile daa iyi geldi sözlerin. İnşaallah gerek kalmaz, sen bir an önce bebeğine kavuşursun, ben de seni burada tebrik ederim. Sen bizi görüp de moralini bozma sakın yerimseniben

Kavuniçi, hayırlı haberlerini bekliyoruz, Rabbim inşaallah yüzünü güldürür. Olmazsa da benim gibi b planına geç hemen, ben çabuk atlattım :)

günaydın herkese bende idrarda negatifi gördüm :1no2:

birazdan kan testi için hastaneye gidicem hadi hayırlısı dua edin benim için:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Kizlar ben dun kan verdim ama malesef burda ayni gun ogrenemiyorsunuz....... benim sansima bide haftasonu yani pazartesi ogleden sonra ogranebilirim durumu.....

Ferdaerd canim cook uzuldum... ama kendini birakmamanada coook sevindimm.... bende kendimi neye hazirlasam bilemedim(

Kızlar olmadı maalesef. Artık başka bahara... ferdaerd b planı devrede :)

Of canım ya bu ay var bir kısmetsizlik, sonuç alan az kişi oldu. Ben de önceden hissetmiştim olmayacağını, hatta kan testine giderken boşuna gidiyorum gibi gelmişti. Birkaç ay vücut kendini toplasın, sonra tekrar deneriz inşaallah, sen üzme canını. Ben de adet oldum ama hep kahverengi ve azıcık geliyor. Ama buradan baktım normalmiş. Ben kendimi topladım da çevremdekiler sağolsun teselli veriyor ama bana sanki hakaret ediyorlarmış gibi geliyor. Bir daha yaptırırsam kimseye söylemiycem İnşaallah biz de bir gün güzel haberlerimizi vereceğiz buradan.

Sağol canım benim, olsun ne yapalık kısmet. Ben de çarşamba vermiştim kanı, resmi tatil olduğundan pazartesi sonuç dediler, dayanamadım başka yerde yaptırdım. İnşaallah güzel bir sonuç alırsın, biz de senin haberinle mutlu oluruz.

Son düzenleme:

Kızlar olmadı düştü degerim malesef .....

Kızlar olmadı düştü degerim malesef .....

Ne zor bir bekleyiş... İlk sonuç pozitif mi negatif mi, pozitfse yükselecekmi, yükselecekse tutunacak mı, tutunursa sağlıklı mı, her şeyi yerli yerinde mi, sıkıntı var mı, doğuma yakın bir sorun çıkar mı... İnsan olarak bu kadar yükü yüklenemeyeceğimiz ortada. En iyisi bu kadarını üstümüze yüklenmemeye çalışmak... Biraz akışına bırakmak, tevekkül etmek... Rabbim hepimize hayırlısını versin. Vardır bir hayır deyip, Allah'tan sabır dileyip yolumuza devam etmek. İnşaallah yakında hayırlı haberini alırız arkadaşım.

Çok saol arkadasım gözlerim sokarak okudum Yazdiklarini evet Allah'tan sabır diliyorum hepimiz için... Hemen tekrar tedavi düşünmeye başladım bakalım. Dr izin verirse ara vermeden başlayacağım

kızlar sonuçlar negatifn genelde hepinize sabır diliyorom ama bravoo valla size planları bile yapmışsınız alkisalkisalkis yılmak yok çalışmalara devammm inşllh allh en yakın zamnda bebeklerinizi verir sizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…