Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam ınshAllah poztıfı alırsınızMerhabalar bende 8 nisanda 3.gün çift embriyo transferi oldum. İlk denememiz ve sonucu heyecanla bekliyorumm![]()
Aminn hepimiz alalimmSelam ınshAllah poztıfı alırsınız![]()
Kızlar nasılsınız bugun ? Benım hafıf bel ağrım var , halsızlık yorgunluk , bırde kalbım hızlı atıyor anlamdım hafıf mıdem bulanıyır (
Ayyy çok sevındım adınıza ınshAllah kan gunude pozıtıf alırısınız sağlıkla kucağınıza alırsınız çok muytlı oldum valla , her gun konuysoruz ya , ınshAllah bende olurbelirtiler erken başladı desene mide bulantısı
Bende aynı devam, sabah test yaptım silik çizgi çıktı çok şükür
İnşallah canım aminn hepimiz o mutlu günleri görelimAyyy çok sevındım adınıza ınshAllah kan gunude pozıtıf alırısınız sağlıkla kucağınıza alırsınız çok muytlı oldum valla , her gun konuysoruz ya , ınshAllah bende olurben daha sıkdım kendımı yapmıycam
Bende ılk 2 transferde yapdım ya bu defa yapmayım dedım 2 vıde 7 cı gunde negatıfı gordum modum gıtdı kımysalfa 7 vı gunde sılık gormusdum umıtlanmıdfım kımysal oldu dıye kanı beklemek ıstyırımİnşallah canım aminn hepimiz o mutlu günleri görelim
Ben dayanamadım, geçen sefer nasıl dayanmışım şaşırıyorum kendime![]()
Erkenkı ıdrarda çıkmaya bılır normal bu daha 6-7 hcg salgılanıyor bendw kanda 8 çıkdıpunsa ıdrarda nefatıfdı 21 kaldıgında sılık çıkdı6.gunun negatif gördüm karnımın altında gerginlik var sadece çokta olumlu hissetmiyorum durumu
Regl gününe denk gelen herkeste olmuş bu sancılar ve pozitif olmuş geneldeBenım keyfım yok ama ((( dun regl gunumdu normalda gececregl ağrılarım başladı ve geçmıyor sankı regl olcam moralım bozuldu
Ya ınshzallah bılemedımkı geceden modum çok düşdü sırfda gunubde başlamadı ağrın ne bıleyım sizde erken bekleyın bende oands 8 olsnda ıdrarda yokdu yanıRegl gününe denk gelen herkeste olmuş bu sancılar ve pozitif olmuş genelde
Selam ınshAllah valla artık bılemıyoruz kı ne hangı bırı dıyır belım agrıyor pozıtıf bırı dıyor nefatıf , hepsı buyuk ıhtımal ilaçda bendekı regl işdeMerhabalar bugün benim biraz bacaklarım ağrıyorumarım hayra alamettirr
İdrarda pozitif görmeden kan tahlili yaptırmak istemiyorum son güne kadar mecburen 1 kere kan yaptirirm onu beklemek daha da zorYa ınshzallah bılemedımkı geceden modum çok düşdü sırfda gunubde başlamadı ağrın ne bıleyım sizde erken bekleyın bende oands 8 olsnda ıdrarda yokdu yanı
Burda ben gördüm pozıtıf gorub ıdrarda hayla çıkmayanlar var, ben ılk transferde 7 vı gunde sılık gordum kımysal oldu oda car yanı ıdrar kandırmaca , doğru olan kanİdrarda pozitif görmeden kan tahlili yaptırmak istemiyorum son güne kadar mecburen 1 kere kan yaptirirm onu beklemek daha da zor
orası öyle ama ben kan tahlillerinde hep hüsrana uğradım kıpkırmızı testlerle koşarak kan vermeye gittim boş çıktı.travma oldu biraz. Artimed testim kazığıni çok yedim. Prodocterla yapıyorum şimdi onda pozitif görürsem kan tahlili yaptircamBurda ben gördüm pozıtıf gorub ıdrarda hayla çıkmayanlar var, ben ılk transferde 7 vı gunde sılık gordum kımysal oldu oda car yanı ıdrar kandırmaca , doğru olan kan
Ben de profectorla yapdım gordum 7 vı gunde sevındım artık hayalar falan sonu husran bende onda dolayı gunu beklemek ve test vermek doğru bu defa öğle yapcsmY orası öyle ama ben kan tahlillerinde hep hüsrana uğradım kıpkırmızı testlerle koşarak kan vermeye gittim boş çıktı.travma oldu biraz. Artimed testim kazığıni çok yedim. Prodocterla yapıyorum şimdi onda pozitif görürsem kan tahlili yaptircam