Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

Kızlar nasılsınız bugun ? Benım hafıf bel ağrım var , halsızlık yorgunluk , bırde kalbım hızlı atıyor anlamdım hafıf mıdem bulanıyır (

🥲 belirtiler erken başladı desene mide bulantısı
Bende aynı devam, sabah test yaptım silik çizgi çıktı çok şükür
Ayyy çok sevındım adınıza ınshAllah kan gunude pozıtıf alırısınız sağlıkla kucağınıza alırsınız çok muytlı oldum valla , her gun konuysoruz ya , ınshAllah bende olur🙏🙏🙏🙏🙏 ben daha sıkdım kendımı yapmıycam

Ayyy çok sevındım adınıza ınshAllah kan gunude pozıtıf alırısınız sağlıkla kucağınıza alırsınız çok muytlı oldum valla , her gun konuysoruz ya , ınshAllah bende olur🙏🙏🙏🙏🙏 ben daha sıkdım kendımı yapmıycam
İnşallah canım aminn hepimiz o mutlu günleri görelim 🥹❣️
Ben dayanamadım, geçen sefer nasıl dayanmışım şaşırıyorum kendime😄

İnşallah canım aminn hepimiz o mutlu günleri görelim 🥹❣️
Ben dayanamadım, geçen sefer nasıl dayanmışım şaşırıyorum kendime😄
Bende ılk 2 transferde yapdım ya bu defa yapmayım dedım 2 vıde 7 cı gunde negatıfı gordum modum gıtdı kımysalfa 7 vı gunde sılık gormusdum umıtlanmıdfım kımysal oldu dıye kanı beklemek ıstyırım

İdrarda pozitif görmeden kan tahlili yaptırmak istemiyorum son güne kadar mecburen 1 kere kan yaptirirm onu beklemek daha da zor
Burda ben gördüm pozıtıf gorub ıdrarda hayla çıkmayanlar var, ben ılk transferde 7 vı gunde sılık gordum kımysal oldu oda car yanı ıdrar kandırmaca , doğru olan kan

Y
Burda ben gördüm pozıtıf gorub ıdrarda hayla çıkmayanlar var, ben ılk transferde 7 vı gunde sılık gordum kımysal oldu oda car yanı ıdrar kandırmaca , doğru olan kan
orası öyle ama ben kan tahlillerinde hep hüsrana uğradım kıpkırmızı testlerle koşarak kan vermeye gittim boş çıktı.travma oldu biraz. Artimed testim kazığıni çok yedim. Prodocterla yapıyorum şimdi onda pozitif görürsem kan tahlili yaptircam

Y orası öyle ama ben kan tahlillerinde hep hüsrana uğradım kıpkırmızı testlerle koşarak kan vermeye gittim boş çıktı.travma oldu biraz. Artimed testim kazığıni çok yedim. Prodocterla yapıyorum şimdi onda pozitif görürsem kan tahlili yaptircam
Ben de profectorla yapdım gordum 7 vı gunde sevındım artık hayalar falan sonu husran bende onda dolayı gunu beklemek ve test vermek doğru bu defa öğle yapcsm

Back
X