Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

Transfer günü 9.89 çıkmıştı canım, bu gün dr tekrar kan vermemi istedi bu günde 76.9 çıktı, doktor iyi yükselmiş kalçadan 3 günde bir,göbekten her gün iğne, sabah akşam fitile devam dedi 🥹
Anladim canım benim de transferin bi önceki gününde 8.20 çıktı doktor o gün ve transfer günü kalcadan igne yaptırdı simdi de 3 günde bir yaptırıyorum ayrıca sabah öğle akşam 2 ser adet kullanıyorum
Kızlar bende galıba sorun var bende neden 104 muş o kadar fazla zararı olurmu ?

Merhaba geçmiş olsun ben de 8 nisanda transfer oldum 18 inde test inşallah nasılsınız bir belirtiniz var mi
Mrb cnm ayn var hem de nasıl mıde bulantısı var kusucak gıbı oluyorum ama kusamıyorum baş dönmem var hafiften kasık ve bacak agrım var ınsallah tutunuyor dur ya cnm benim🌸 sizin belirtınız var mı test yaptınız mı inşallah olumlu sonuç elde etmişsinizdir 🤲🌺

Mrb cnm ayn var hem de nasıl mıde bulantısı var kusucak gıbı oluyorum ama kusamıyorum baş dönmem var hafiften kasık ve bacak agrım var ınsallah tutunuyor dur ya cnm benim🌸 sizin belirtınız var mı test yaptınız mı inşallah olumlu sonuç elde etmişsinizdir 🤲🌺
Ay maşallah baya belirti bunlar inşallah tutunuyordur sana bebisin🤲 erken test yapmayı filan düşünüyor musun ? Ben de şu an ufak sızılardan ve duygusallıktan başka bisey yok onlari ilaç da yapıyor olabilir test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum

Sürekli yattın mi transferden sonra dikkat ettiğin şeyler neler tükettiğin besinler vs.

Ay maşallah baya belirti bunlar inşallah tutunuyordur sana bebisin🤲 erken test yapmayı filan düşünüyor musun ? Ben de şu an ufak sızılardan ve duygusallıktan başka bisey yok onlari ilaç da yapıyor olabilir test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum
Ay inşallah cnm yâ senın kacıncı günün 🌸

Sürekli yattın mi transferden sonra dikkat ettiğin şeyler neler tükettiğin besinler vs.
Ayn sürekli yatıyorum cnm benim acı şeyler asitli şeyler Tüketmiyorum pilav haslanmıs yumurta tüketiyorum kabak çekirdeği tüketiyorum yaglı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum öyle cnm 🌸

Yok sanmıyorum bizimki düşük doktora sordum hani düşük sorun olur mu diye yok dedi kalcadan vurduğun igne 2 katına çıkarıyor dedi eger 7 den küçük olsaydı o zaman transferi ertelerdik dedi
Bende tedırgun oldu. Bendekı çok bana 2 doz aynı anda gobekde yapıyorum gunde 3 defada fitil koyuyorum

Back
X