Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer günü 9.89 çıkmıştı canım, bu gün dr tekrar kan vermemi istedi bu günde 76.9 çıktı, doktor iyi yükselmiş kalçadan 3 günde bir,göbekten her gün iğne, sabah akşam fitile devam dedi![]()
Kızlar bende galıba sorun var bende neden 104 muş o kadar fazla zararı olurmu ?Anladim canım benim de transferin bi önceki gününde 8.20 çıktı doktor o gün ve transfer günü kalcadan igne yaptırdı simdi de 3 günde bir yaptırıyorum ayrıca sabah öğle akşam 2 ser adet kullanıyorum
Mrb cnm ayn var hem de nasıl mıde bulantısı var kusucak gıbı oluyorum ama kusamıyorum baş dönmem var hafiften kasık ve bacak agrım var ınsallah tutunuyor dur ya cnm benimMerhaba geçmiş olsun ben de 8 nisanda transfer oldum 18 inde test inşallah nasılsınız bir belirtiniz var mi
Yok sanmıyorum bizimki düşük doktora sordum hani düşük sorun olur mu diye yok dedi kalcadan vurduğun igne 2 katına çıkarıyor dedi eger 7 den küçük olsaydı o zaman transferi ertelerdik dediKızlar bende galıba sorun var bende neden 104 muş o kadar fazla zararı olurmu ?
Ay aynı test günümüz nasılsın peki bir belirti gibi bisey hissediyor musunBendr 7 nisan oldum test gunum 18 ))
Ay maşallah baya belirti bunlar inşallah tutunuyordur sana bebisinMrb cnm ayn var hem de nasıl mıde bulantısı var kusucak gıbı oluyorum ama kusamıyorum baş dönmem var hafiften kasık ve bacak agrım var ınsallah tutunuyor dur ya cnm benimsizin belirtınız var mı test yaptınız mı inşallah olumlu sonuç elde etmişsinizdir
![]()
Sürekli yattın mi transferden sonra dikkat ettiğin şeyler neler tükettiğin besinler vs.Mrb cnm ayn var hem de nasıl mıde bulantısı var kusucak gıbı oluyorum ama kusamıyorum baş dönmem var hafiften kasık ve bacak agrım var ınsallah tutunuyor dur ya cnm benimsizin belirtınız var mı test yaptınız mı inşallah olumlu sonuç elde etmişsinizdir
![]()
Benimkide 68 di bir de sizin dokktorunuz Bülent tıraş değil mi gözünüz kapalı güvenin alaninda bir numara diye biliyorum ben hiç endişe etmeyinKızlar bende galıba sorun var bende neden 104 muş o kadar fazla zararı olurmu ?
Ay inşallah cnm yâ senın kacıncı gününAy maşallah baya belirti bunlar inşallah tutunuyordur sana bebisinerken test yapmayı filan düşünüyor musun ? Ben de şu an ufak sızılardan ve duygusallıktan başka bisey yok onlari ilaç da yapıyor olabilir test günüme kadar beklemeyi düşünüyorum
Ben de 8 inde oldum bugün 3. Günüm bitiyorAy inşallah cnm yâ senın kacıncı günün![]()
Ayn sürekli yatıyorum cnm benim acı şeyler asitli şeyler Tüketmiyorum pilav haslanmıs yumurta tüketiyorum kabak çekirdeği tüketiyorum yaglı şeylerden uzak durmaya çalışıyorum öyle cnmSürekli yattın mi transferden sonra dikkat ettiğin şeyler neler tükettiğin besinler vs.
İnşallah allah sana da isteyen dileyen herkese de nasıp etsın cnm ya yaş kaç kaç yıllık evlısınBen de 8 inde oldum bugün 3. Günüm bitiyor
Kaç yumurta transfer edildiBen de 8 inde oldum bugün 3. Günüm bitiyor
Amin inşallah canım 25 yaşındayım ilk denememiz 2 yıl olacak haziran da sorun olduğu için erken başladık tup bebeğe ya sen ?İnşallah allah sana da isteyen dileyen herkese de nasıp etsın cnm ya yaş kaç kaç yıllık evlısın
Ben de 25 yasındayım aynı yastaymışız evliligimin 5.yılına girdim cnm ben deAmin inşallah canım 25 yaşındayım ilk denememiz 2 yıl olacak haziran da sorun olduğu için erken başladık tup bebeğe ya sen ?
İnşallah tüm isteyenler olarak pozitifi görürüzBen de 25 yasındayım aynı yastaymışız evliligimin 5.yılına girdim cnm ben de![]()
Âmin inşallahİnşallah tüm isteyenler olarak pozitifi görürüz![]()
Bende tedırgun oldu. Bendekı çok bana 2 doz aynı anda gobekde yapıyorum gunde 3 defada fitil koyuyorumYok sanmıyorum bizimki düşük doktora sordum hani düşük sorun olur mu diye yok dedi kalcadan vurduğun igne 2 katına çıkarıyor dedi eger 7 den küçük olsaydı o zaman transferi ertelerdik dedi
İlk gunler 3 gun baya belim ağrdı sora geçdi hafıf göğüslerım şu an ağrıyor o kadar belımde ara sıra çok haraket etdıkdeAy aynı test günümüz nasılsın peki bir belirti gibi bisey hissediyor musun![]()
İlık su olmaz bence ama yınede doktoruna danış parol kullanmak olur belkı kullanasınBelim çok kötü durumda ılık bı sıcak su torbası koysam belime zararı olur mu sizce