Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetde bende aynı şekıl o ilaçlar bende transfer gunu baya çokdu şimdide varda o gunfe az amaBende de gaz var hem de aşırı. Gündüz ve gece progestan fitil ve göbekten iğne devan editorum. Sizde de verdiler mi bu ilaçları?
Benimde goguslerimde dolgunluk başladı bel ağrım var hala hafif ama bilmiyorum kendimi umutlandirmiyorum herkes mı böyle hisseder bilemiycem ama çok umutlu değilim kendimi kötü olana hazır etmek istiyorum güzel sonuç gelirse ne âlâSelam kızlar bugun 3 gün , benım göğüs ağrıların artdı sizde durumlar ?
Bende bel dün daha çok ağrıdı göğüsde bugun ama ilaçlar yapıyor bence , Allah buyuk ben umutluyum olcak pozıtfı düşün nıye umutsuzsunuxkı?Benimde goguslerimde dolgunluk başladı bel ağrım var hala hafif ama bilmiyorum kendimi umutlandirmiyorum herkes mı böyle hisseder bilemiycem ama çok umutlu değilim kendimi kötü olana hazır etmek istiyorum güzel sonuç gelirse ne âlâ
biliyorum erken ama yaptım yani gölge var gibi ama testlere hiç güvenmem. Bakalım kısmetBende bel dün daha çok ağrıdı göğüsde bugun ama ilaçlar yapıyor bence , Allah buyuk ben umutluyum olcak pozıtfı düşün nıye umutsuzsunuxkı?
7-8 gunde erkrn ne kan ne ıdrar doğru deyılkı uzulme poztıf duşun karamsar olma bebde bu 3 cu denemebiliyorum erken ama yaptım yani gölge var gibi ama testlere hiç güvenmem. Bakalım kısmet
Hangi marka bu canım? Predictor ile yap o doğru sonuç verirbiliyorum erken ama yaptım yani gölge var gibi ama testlere hiç güvenmem. Bakalım kısmet
Bundada çok dikkatli bakarsan bir çizgi var gibi hafiftenbiliyorum erken ama yaptım yani gölge var gibi ama testlere hiç güvenmem. Bakalım kısmet
Evet bir gölge var ama testlerden çok ağzım yandı ama insanda duramiyor yapmadan bakalım ya nasipte varsa inşallahBundada çok dikkatli bakarsan bir çizgi var gibi hafiften
Dün burada birini okudum dondurulmuş embriyoları pgt ye yollamış, 2bc dışındakiler transfer edilemez gelmiş. Kadına 2 BC blastokist transfer etmişler, sorup duruyordu kalitesi çok mu kötü diyeAma şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldi
Harika bende ılk opuda 5 cı gune 7 kalmışdı ılk trsndferım kımysal oldu 2 cı nefatıf, onda dolayı gerı kalanı ımha rtdırdım , sıfırda opu oldum genetık yapdırdın şimdi bu genetıklı bır tane etdırdın doktor 2 tane onermedı , sizde 2 mu?
Ilk opudanmı geri kalan ? İlk bahçecıde oldum ve kımysal oldum ordan taşıdım acıbademe negatıf olunca ımha etdırdım bende hep 4aa 4ab 4 bb boyleydı ama ıstenedı ımha ıstedı. Acı badem sıfırda opu oldum ve genetıye yoldım yenı 5 tane 2 sağlıklı geldı şuu an 1 transfer oldum sonuç beklıyormGeri kalanların kalitesi neydi acaba ve nerede yaptırmıştınız? Ben şimdi geridekilere pgt yaptırmak istediğimi söyledim tamam dediler.
Embriyo taşımada hastaneler bir ücret talep ediyorlar mı yada prosedür uzun mu ?Ilk opudanmı geri kalan ? İlk bahçecıde oldum ve kımysal oldum ordan taşıdım acıbademe negatıf olunca ımha etdırdım bende hep 4aa 4ab 4 bb boyleydı ama ıstenedı ımha ıstedı. Acı badem sıfırda opu oldum ve genetıye yoldım yenı 5 tane 2 sağlıklı geldı şuu an 1 transfer oldum sonuç beklıyorm
Yok ücrestsiz ama bıraz zorluyor ilk arayırosunuz koçu o zaman sıze orası tank verıyo, sora acı bademı asroyousunuz gun verıyı sora koc arıyosunuxkı bugunu vrrıyo kabı bugun verın , okeyledınızmı gıdıyorsunux koça tankı aldımız acı badem gıdıyorsunux embryonlwro koyular oraya hop koça goturyosun bıtdıEmbriyo taşımada hastaneler bir ücret talep ediyorlar mı yada prosedür uzun mu ?
Yok ücrestsiz ama bıraz zorluyor ilk arayırosunuz koçu o zaman sıze orası tank verıyo, sora acı bademı asroyousunuz gun verıyı sora koc arıyosunuxkı bugunu vrrıyo kabı bugun verın , okeyledınızmı gıdıyorsunux koça tankı aldımız acı badem gıdıyorsunux embryonlwro koyular oraya hop koça goturyosun bıtdı
Allahalla demek ki öyle daha uygun gördüler. Yani kaliteleri de iyiymiş aslında, benim hiç aklım ermedi bu işe. İnşallah bundan çok güzel sonuçlar alırsınız. Evet ben bir kere opu oldum 3 tane 5. Gün embriyom oldu, biri taze transferdi. İki tane kaldı.Ilk opudanmı geri kalan ? İlk bahçecıde oldum ve kımysal oldum ordan taşıdım acıbademe negatıf olunca ımha etdırdım bende hep 4aa 4ab 4 bb boyleydı ama ıstenedı ımha ıstedı. Acı badem sıfırda opu oldum ve genetıye yoldım yenı 5 tane 2 sağlıklı geldı şuu an 1 transfer oldum sonuç beklıyorm