Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4bb kalitAma şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldi
Ama şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldi
[/QUOTE
4bb kalite açısından nasıl sizce
Evet 5 vı gun 4ab falandı . Sadece ışde 2 transferım olmusuzfu dıye , bende hep 5 cı gune gıtdıAma şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldi
Düğdüm onu evet bazet yapıyolarmış öğleKızlar bana dün transferden çıkınca estofam tableti fitil olarak koydular bilginiz var mı bunun etkisi ne
Kızlar yalnışlıl kendıme çay koydum çayfanlık ağırdı bir tık 5 sanıyelık sorun olmaz diymi
[/QUOTEHiç birşey olmaz kendine dert etme o kadarcik şeyiKızlar yalnışlıl kendıme çay koydum çayfanlık ağırdı bir tık 5 sanıyelık sorun olmaz diymi
Ben de bugün yani 8 Nisanda 2. Denememi yaptım. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2 adetBugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım? Bendr 5 cı gun genetikli embryon konuldu (anestezli oldum )
Hayırlı olsun , pozitif cevap alırsınız ınshAllahBen de bugün yani 8 Nisanda 2. Denememi yaptım. 5. Gün dondurulmuş embriyo 2 adet
Teşekkür ederim cnm İnşallah sizin de tutmuşturSelam hayırlı olsun ınshAllah pozıtıf cevaplar alalım , bende 18 nisan test gunu, dınlenıyorum ben dünden yedıklerıme dikkat edıyorum ilaçları saatında alıyorum benım transferden buraya bel ve kasık ağrım var ve kaz dolu karnum
Bel ağrım devam ediyor sabah karın içim 10-15 dk kadar ağrım oldu adet sancısı gibi iyiye mı işaret bu çokta bilemiyorum deneyimi olanlar ne dersinizBir gün daha geçdi kızlar yarın bakalım ne belirti oluyır )
Amın ınshAllah 19 zu test gunumTeşekkür ederim cnm İnşallah sizin de tutmuştur![]()
Ben haraket etdıyımde ağrıyor uzandığımda azalıyor bel ağrım göğüslerim şişmeye başladı ve yorgunluk hafıfde üşümem varBel ağrım devam ediyor sabah karın içim 10-15 dk kadar ağrım oldu adet sancısı gibi iyiye mı işaret bu çokta bilemiyorum deneyimi olanlar ne dersiniz
Bel ağrım devam ediyor sabah karın içim 10-15 dk kadar ağrım oldu adet sancısı gibi iyiye mı işaret bu çokta bilemiyorum deneyimi olanlar ne dersiniz
İlaçlardandir belkide bende kendimi çok sartlamak istemiyorum herşey olabilirBirde belirtlerı sordukda doktora ilaçlar yapıyor şu an belirti arama dıyor olmas zaten erkenmiş
Evet ınshAllah hayırlısı ıle test gunumuz gelsın pozıtıf alalımİlaçlardandir belkide bende kendimi çok sartlamak istemiyorum herşey olabilir
Bel ağrım devam ediyor sabah karın içim 10-15 dk kadar ağrım oldu adet sancısı gibi iyiye mı işaret bu çokta bilemiyorum deneyimi olanlar ne dersinibeneeı