Bugun 7 nisan transfer olan varmı birliktde beklıyelım

Ama şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldi
4bb kalit
Ama şöyle imha ettirdiğiniz embriyoların kaliteleri iymiydi blastokist olmuşmuydu o önemli tabi, kalitesi örnek veriyorum 3bc 2ab gibi olanlar olmuyor maalesef. Benimkilerin kalitesi iyidi çok şükür hepside sağlıklı geldi
[/QUOTE

4bb kalite açısından nasıl sizce

Evet 5 vı gun 4ab falandı . Sadece ışde 2 transferım olmusuzfu dıye , bende hep 5 cı gune gıtdı

Bılmıyorumkı ağır kaldırmak olmax diyolar ya çaydanlıkda dolu ıdı aldıkfa sıra hatırladım bırakdım bır şey olmaz bencede ama ışde ınsan

Selam hayırlı olsun ınshAllah pozıtıf cevaplar alalım , bende 18 nisan test gunu, dınlenıyorum ben dünden yedıklerıme dikkat edıyorum ilaçları saatında alıyorum benım transferden buraya bel ve kasık ağrım var ve kaz dolu karnum
Teşekkür ederim cnm İnşallah sizin de tutmuştur 🌸

Back
X