Bugün açık açık konuştum

ashley64

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2021
14
31
3
43
Dünkü konumu biliyorsunuz. Bugün arkadaşımı karşıma aldım açık açık konuştum. Meğer benim yerime vakit geçirdiği kişiler arasında birisinden hoşlanıyormuş. Ve o kişiler de benim gayet hoşlanmadığım bir grup. Yani aşk uğruna, hoşlandığı kişiyle vakit geçirmek uğruna artık o kişilerle görüşmek istediğini söyledi. Ben de tamam dedim. Kısacası hanımlar yalnız kaldım. İlave:Ya arkadaşlar ne diyorsunuz ben anlamadım. Ne aşkı?! Bu hanım benim en yakın arkadaşımdı. Her gün birlikte yemek yerdik. Her sırrımızı paylaşırdık, kötü günlerimizi birlikte geçirirdik. Birbirimize destek olurduk. Sizin hiç mi böyle bir arkadaşınız yok. Bir gün geliyor pat diye sizinle alakasını kesiyor. Başka insanlarla vakit geçirmeye başlıyor. Yani siz böyle bir durumda nasıl tepki verirdiniz. Üzülmeme anormal bir durummuş gibi tepki veriyorsunuz ama bence üzülmek çok normal bir durum.

Son düzenleme:
Hayatınız da tek arkadaşınız bu kız mı ?
Hayır bu takindiginiz tavır resmen diktatörlük.
Yok ya diktatörlük değil. Zaten tamam dedim başka bir şey de demedim. Ama tek en samimi arkadaşımdı evet. Tüm sırlarımı bilen, benim de tüm sırlarını bildiğim. Her gün birlikte yemek yerdik. Dolayısıyla kendimi yalnız hissediyorum şu an. Ama alışacağım.

Dememelisiniz zaten ki diyemezsiniz. İnsan eşine bile bu kadar karışmaz değil ki arkadaş. Küçükte değilsiniz hani. Bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin arkadaşlığa. Nihayetinde dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz.

Hayır hem onlarla ayrı hem sizle ayrı görüşse olmuyor muydu? Bu şekilde hayt boyu yalnız kalırsınız zaten

İyi olmuş , belki kendi içinize dönersiniz ve kendi kendine yeten bir birey haline gelirsiniz . Yaş aldıkça bunun ne kadar basit bir sorun olduğunun farkına varacaksınız .
Bağımlılık kötüdür. Bir insana da olsa , bir maddeye de olsa aynıdır .
Evlenmiş halinizi düşünemiyorum

Belirli bir kisi veya kuruma yaranmak,begenilmek veya takdir gormek ugruna kendi arkadaslarini ve yasanmisliklarini gormezden gelenler genelde kisiligi oturmamis kimselerdir."O benim arkadasim,siz ayrisiniz o ayri" diyemeyen bir bireyi kim ciddiye alir ki zaten.İsabet olmus,bir daha da yanina gelirse sakin yuz verme.

bana hıc saglıklı gelmedı bu durum
hergun bırlıkte yerdık- sırf arkadas grubunda bır cocuktan hoslandıgı ıcın onlarla vakıt gecırıyormus meger yalnız kaldım falan

ona aşıksınız gıbı gorunuyor buradan bakınca

İlerde evlenseydi beni degil kocasinimi secti dicektiniz Aman inanin dertlenilecek seyler degil bunlar sizde gorusmeyin olsun bitsin hayat arkadassizda geciyor bak kac senelik dediginiz bile birini bulunca sizi unutuyor dert etmek yerine mutlu ol diyip hayatiniza bakin yeni arkadasliklar edinin (birgun sizden gidecek olmasini kabullenerek tabi)

siz aşıksınız o kız arkadaşınıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…