Yok ya diktatörlük değil. Zaten tamam dedim başka bir şey de demedim. Ama tek en samimi arkadaşımdı evet. Tüm sırlarımı bilen, benim de tüm sırlarını bildiğim. Her gün birlikte yemek yerdik. Dolayısıyla kendimi yalnız hissediyorum şu an. Ama alışacağım.Hayatınız da tek arkadaşınız bu kız mı ?
Hayır bu takindiginiz tavır resmen diktatörlük.
Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki size ihanet etmiş. Bence uzman desteğine ihtiyacınız var.hoşlandığı kişiyle vakit geçirmek uğruna artık o kişilerle görüşmek istediğini söyledi.
Dememelisiniz zaten ki diyemezsiniz. İnsan eşine bile bu kadar karışmaz değil ki arkadaş. Küçükte değilsiniz hani. Bu kadar büyük anlamlar yüklemeyin arkadaşlığa. Nihayetinde dünyaya yalnız geldik yalnız gideceğiz.Yok ya diktatörlük değil. Zaten tamam dedim başka bir şey de demedim. Ama tek en samimi arkadaşımdı evet. Tüm sırlarımı bilen, benim de tüm sırlarını bildiğim. Her gün birlikte yemek yerdik. Dolayısıyla kendimi yalnız hissediyorum şu an. Ama alışacağım.
Belirli bir kisi veya kuruma yaranmak,begenilmek veya takdir gormek ugruna kendi arkadaslarini ve yasanmisliklarini gormezden gelenler genelde kisiligi oturmamis kimselerdir."O benim arkadasim,siz ayrisiniz o ayri" diyemeyen bir bireyi kim ciddiye alir ki zaten.İsabet olmus,bir daha da yanina gelirse sakin yuz verme.Dünkü konumu biliyorsunuz. Bugün arkadaşımı karşıma aldım açık açık konuştum. Meğer benim yerime vakit geçirdiği kişiler arasında birisinden hoşlanıyormuş. Ve o kişiler de benim gayet hoşlanmadığım bir grup. Yani aşk uğruna, hoşlandığı kişiyle vakit geçirmek uğruna artık o kişilerle görüşmek istediğini söyledi. Ben de tamam dedim. Kısacası hanımlar yalnız kaldım.
Yazmak istediklerimin, en kibar şekilde ifade edilmiş hali şu yorumunuzona aşıksınız gıbı gorunuyor buradan bakınca
siz aşıksınız o kız arkadaşınıza.Dünkü konumu biliyorsunuz. Bugün arkadaşımı karşıma aldım açık açık konuştum. Meğer benim yerime vakit geçirdiği kişiler arasında birisinden hoşlanıyormuş. Ve o kişiler de benim gayet hoşlanmadığım bir grup. Yani aşk uğruna, hoşlandığı kişiyle vakit geçirmek uğruna artık o kişilerle görüşmek istediğini söyledi. Ben de tamam dedim. Kısacası hanımlar yalnız kaldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?