Bugün adet olmam gerekiyordu ama olmadım

bulutumsu_

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
11
6
6
31
Arkadaşlar merhaba, 08 eylül son adet tarihim. 17-22 eylül arası yumurtlama dönemi değerlendirildi. Düzenli şekilde 28 günde bir adet olduğum için bugün 06 ekimde olmam gerekirdi. Fakat olmadım. Kasıklarımda batmalar var, göğüslerim kocaman oldu. Ayrıca geçen hafta içerisinde baş dönmeleri yaşadım çok belirgin şekilde. Tam olarak bir bucuk senelik evliyiz. Bir iki aydır korunmuyoruz (Korunurkenki dönemdeki korunma şeklimiz ilaç değildi) Sizce ne yapmalıyım? 1 günlük gecikmeyle kan testini yarın yaptırmak komik mi bilemiyorum. Teşekkür ederim şimdiden

Yoo insanlar cok suphelendikleri zaman 10 gun once 1 hafta once bile yaptiriyorlar neden komik olsun buda bir suphe sonucta. Hatta belirtileriniz varsa direk kan testi vetin bnce umarim gebesinizdir

Yo neden komik olsun bu kadar çok belirti yaşıyorsanız ve bir gün bile olsa geciktiyseniz varsa kesin çıkar gidip yaptırın

Yoo insanlar cok suphelendikleri zaman 10 gun once 1 hafta once bile yaptiriyorlar neden komik olsun buda bir suphe sonucta. Hatta belirtileriniz varsa direk kan testi vetin bnce umarim gebesinizdir
Çok teşekkür ederim Yarın inşallah test yaptıracağım.

Benimde 5 gun gecikti ama 6 gun once idrar testi negatifti simdi de umutsuz oldugum icin test yapmiyorum

Canım herkes kan testini vurguluyor bu noktada. Açıkçası ben de mantıklı buluyorum. Çünkü henüz bthcg’en idrarında çıkacak kadar yükselmemiş olabilir. Ama düşük de olsa oran kaç olursa olsun kanda çıkar

Negatif gormekten oyle korkuyorumki fobi gibi hisey oldu bende. 3 gün daha beklemeyi dusunuyorum. Adet olmazsam yaptırcam bende

Arkadaşlar kan testi çarşamba çıkacak. Bu sabah 3. gecikme günüydü. İdrardan bu şekilde sonuç aldım

Eklentiler

• 2460B1B3-F26E-457B-8B90-BD3999A7A0B4.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 278
Co
Arkadaşlar kan testi çarşamba çıkacak. Bu sabah 3. gecikme günüydü. İdrardan bu şekilde sonuç aldım
Cook sevindim insallah kandada guzel sonuc alirsin hayirli olsun. Bende kendimde umitlendim simdi. Belki bgun test almaya giderim :)

Kan sonucu da çıktı

Eklentiler

• 2272935B-08E9-457B-99B4-2C8CB189F589.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 268
Balim adet dongumuz ayni gunmus bende 8inde oldum 18.de yumurtlamam oldu cok sukur suan hamileyim insallah seninde oyledir ben duzensizlik oldugu icin test yaptim suphelendim kimsede sana gulmez merak etme git yaptir icin rahatlasin bitanem

Balim adet dongumuz ayni gunmus bende 8inde oldum 18.de yumurtlamam oldu cok sukur suan hamileyim insallah seninde oyledir ben duzensizlik oldugu icin test yaptim suphelendim kimsede sana gulmez merak etme git yaptir icin rahatlasin bitanem ♥
Bugün öğrendim 4 haftayı geçmiş bile

Eklentiler

• 8C28F174-2754-4E54-90AF-4D356A3DE5B8.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 162
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…