Canim önceki konularimi bilmiyorsun galiba. 4 yildir sevgilim var. Aile kürt dür onlar diye istemiyor. Halbuki değiller ( olsa benim için farketmez tabi ) ailem kacacaksin başka çare yok bizi sileceksin diyor. Onlar da artik istemek istiyor.niye korkuyosun ne diye arayacaklar arasalar ne diyecekler sen niye dayak yiyeceksin vs vs ?
konu yarım mı ne ben mi anlamadım
Yasim müsait .zaten onların niyeti evlendirmemek değil. Kendi istedikleri olmadi o yüzden daha fazla tepkililer.Yaşın müsaitse neden olay olsun? Annen baban turşunu kuracak değiller ya. Nasıl evleneceksin? O aramasın bu gelmesin... Bence yüzgöz olmamak için öyle davramışlardır. Yüz bulup aklına her estiğinde oğlana buluşma vs diye. Korkma.
Canim önceki konularimi bilmiyorsun galiba. 4 yildir sevgilim var. Aile kürt dür onlar diye istemiyor. Halbuki değiller ( olsa benim için farketmez tabi ) ailem kacacaksin başka çare yok bizi sileceksin diyor. Onlar da artik istemek istiyor.
Bugün annesi annemle tanismak için arayacak. Ama bundan sonra ne olur bilmiyorum. Eğer kk ya giremezsem kesin TL elimden alinmistir. Babam beni çok kötü dovecek başka ne yapar bilmiyorum.
Canim önceki konularimi bilmiyorsun galiba. 4 yildir sevgilim var. Aile kürt dür onlar diye istemiyor. Halbuki değiller ( olsa benim için farketmez tabi ) ailem kacacaksin başka çare yok bizi sileceksin diyor. Onlar da artik istemek istiyor.
Bugün annesi annemle tanismak için arayacak. Ama bundan sonra ne olur bilmiyorum. Eğer kk ya giremezsem kesin TL elimden alinmistir. Babam beni çok kötü dovecek başka ne yapar bilmiyorum.
Ay değillerse niye öyle diye tutturmuslar.uygun bir aile değiller mi sorunlar mi var yoksa ,?ya da annenler mi abartiyor herşeyi?farklı memleketler mi ,evlenirsen farklı yerlerde mi yaşayacaksınız?dövme olayına gelince neymiş bu ya bu yaşta baban bunu yapan birimidir yani.oyle birşey olacak olursa gir bir odaya açma kapiyiCanim önceki konularimi bilmiyorsun galiba. 4 yildir sevgilim var. Aile kürt dür onlar diye istemiyor. Halbuki değiller ( olsa benim için farketmez tabi ) ailem kacacaksin başka çare yok bizi sileceksin diyor. Onlar da artik istemek istiyor.
20 yasindayim. Mesele yasim değil. Onlarin istediği görücü ile evlenseydim su anda 6 aylik evliydim. Mesele kesinlik le yaş değil. Ev kiziyim. Bu zamana kadar basima bastılar hep. Simdi de naparlar bilmiyorum. Çok sikintidayimne dövmesi hangi devirde yaşıyoruz yahu, kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun
Evet onların istediği olmadi da ben kendi istediğim olsun diye ugrasiyorum diyeNeden dayak yiyeceksin? Evleneceksin diye mi?
20 yasindayim. Mesele yasim değil. Onlarin istediği görücü ile evlenseydim su anda 6 aylik evliydim. Mesele kesinlik le yaş değil. Ev kiziyim. Bu zamana kadar basima bastılar hep. Simdi de naparlar bilmiyorum. Çok sikintidayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?