Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

elmas gzl

penguen yürüyüşlu hatun :)
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
3.636
2.930
133
Arkadaşlar 4 yildir bu ani bekliyoruz. Bugün sevgilimin annesi annemi arayacak. Korkuyorum bundan sonra olacaklar dan.

Babam eğer ki bi arasinlar diyormuş.
Gerisi yok.
Bu zamana kadar babam bisey yapmadi, telefonumu elimden almadi ama oda bu ani bekliyor.

Kesin çok fena dayak yiyeceğim.
Onlara ne derler bilmiyorum.
İnanin basima ne gelecek bilmiyorum.

Ben bi çaresiz kulum. Dua etmekten başka siginagim da yok.

Nolur siz de dua edin annemin babamin kalbi yumusasin.
Zamanında benim gbi isteme döneminde korku yaşayanlar varsa nasil atlattiniz yazar misiniz.

Çünkü basima geleceklerden çok korkuyorum. Beni ferahlatin nolur.

Yaşın müsaitse neden olay olsun? Annen baban turşunu kuracak değiller ya. Nasıl evleneceksin? O aramasın bu gelmesin... Bence yüzgöz olmamak için öyle davramışlardır. Yüz bulup aklına her estiğinde oğlana buluşma vs diye. Korkma.

niye korkuyosun ne diye arayacaklar arasalar ne diyecekler sen niye dayak yiyeceksin vs vs ?

konu yarım mı ne ben mi anlamadım
Canim önceki konularimi bilmiyorsun galiba. 4 yildir sevgilim var. Aile kürt dür onlar diye istemiyor. Halbuki değiller ( olsa benim için farketmez tabi ) ailem kacacaksin başka çare yok bizi sileceksin diyor. Onlar da artik istemek istiyor.
Bugün annesi annemle tanismak için arayacak. Ama bundan sonra ne olur bilmiyorum. Eğer kk ya giremezsem kesin TL elimden alinmistir. Babam beni çok kötü dovecek başka ne yapar bilmiyorum.

Yasim müsait .zaten onların niyeti evlendirmemek değil. Kendi istedikleri olmadi o yüzden daha fazla tepkililer.
Keşke senin dediğin gibi olsa

ne dövmesi hangi devirde yaşıyoruz yahu, kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun

yok bilmiyorum

nasıl yani kürt diye istemiyorlar diyorsun ama zaten değillermiş ki o zaman sorun ne?

çok üzüldüm sana şu anda.dayak atmak ne demek istemiyorum der olur biter.

ne kadar saçma yaşınız müsaitse neden bu tepkiyi veriyor aileniz anlamadım hele ki dövmek allah yardımcınız olsun

Evlenmek istediğin için mi dayak yiyeceksin ? Yaşın mı küçük ? Bu ne saçmalık..

Babana hatrı geçen konuşabilecek kimse yokmu araya birini sokmalısın bence

Babada baba değil ya neyse...

Reactions: KV_
Irk ayrımı değil de kültür farklılığı aklıma geldi.. Memleketler çok uzaksa sıkıntı olur. Ama evlilik isteği nedeniyle kız dövülmez. Senin demen başka annesinin arayıp müsaitseniz hayırlı bir iş için geleceğiz demesi başka. Ne olursa olsun aileni sakın silme. Başka konularda da problemli bir ailen yoksa emin ol geleceği gördükleri için böyle davranıyorlardır.

Ay değillerse niye öyle diye tutturmuslar.uygun bir aile değiller mi sorunlar mi var yoksa ,?ya da annenler mi abartiyor herşeyi?farklı memleketler mi ,evlenirsen farklı yerlerde mi yaşayacaksınız?dövme olayına gelince neymiş bu ya bu yaşta baban bunu yapan birimidir yani.oyle birşey olacak olursa gir bir odaya açma kapiyi

amca,dayı,dede gibi birleri yok mu etrafınızda babanı biraz yumuşatsalar

dövmek diye bir şey olamaz

ne dövmesi hangi devirde yaşıyoruz yahu, kaç yaşındasın ne iş yapıyorsun
20 yasindayim. Mesele yasim değil. Onlarin istediği görücü ile evlenseydim su anda 6 aylik evliydim. Mesele kesinlik le yaş değil. Ev kiziyim. Bu zamana kadar basima bastılar hep. Simdi de naparlar bilmiyorum. Çok sikintidayim

Bence sizin yaşınız oldukça küçük ve evlenmeye henüz uygun biri değilsiniz yazdıklarınız bunu gösteriyor. Yoksa evlenme çağına gelmiş koskoca kızı babası nasıl döver? nasıl teli elinde alır?

Kaldı ki bu çocuktan anne babanın zaten haberi vardır. 4 yıl az zaman değil görüşüyorsunuz bunu ailenizin bilmemesinin imkanı yok, biliyorlardır. 4 sene çıkmanıza görüşmenize göz yuman aile o zaman döver telefonu elinizden alırdı. Şimdi sadece annesi arayacak diye mi sana bunu yapacaklar zaten daha önce açılmışsın bu insanla görüştüğün aşikar. Bana inandırıcı gelmediniz. Hem 20 yaş çok küçük bir yaş evlenmeye karar vermek için.

Kısmetse agız dil baglanır derler inşallah öyle olur içleri ısınır. Hasta olcaksın bu kadar strese girme nolur

canım arkadaşlarında dediği gibi, babanın lafına sözüne itibar ettiği biriyle konuş bu illa aileden olmak zorunda da değil, baban kime saygı duyacaksa, bunu yapmaktan başka çaren yok gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…