Babamla annenin ortak bi akrabalar i vardi. Ben oglanla görüştüm bisey hissetmedim. Ben ne yapabilirim ki. Babam da dedi ki o zaman. Sen bizim istediğimi zi istemedin bizde senin istediğin olursa istemeyecegiz dedi.yok bilmiyorum
nasıl yani kürt diye istemiyorlar diyorsun ama zaten değillermiş ki o zaman sorun ne?
çok üzüldüm sana şu anda.dayak atmak ne demek istemiyorum der olur biter.
Nolur dua edin çok korkuyorum. Nasip se agizlari bağlanır demi. Nolur istihareye de yattim birbirimize nasip miyiz diye kötü bi şey görmedim. Nolur dua edin.ne kadar saçma yaşınız müsaitse neden bu tepkiyi veriyor aileniz anlamadım hele ki dövmekallah yardımcınız olsun
Evet onun için . ne yasayacagimi bilmiyorum. Yasimla hiç alakasi yok. Kendi istedikleri olmadi. O yüzdenEvlenmek istediğin için mi dayak yiyeceksin ? Yaşın mı küçük ? Bu ne saçmalık..
İnan kimse yok. Varda onlardan çok cekinirim. Komşum var. Ama bütün yollari kapatti zaten babam basta . x e söylesen bile olmayacak demişti. Kimsem yok.Babana hatrı geçen konuşabilecek kimse yokmu araya birini sokmalısın bence
Babada baba değil ya neyse...
Yok abla kültür farkliligi da öyle yok. İki memleket arazi uzaklik 5 saat. Abla eski konularimi okursan anlarsin nasil bi ailem olduğunu.Irk ayrımı değil de kültür farklılığı aklıma geldi.. Memleketler çok uzaksa sıkıntı olur. Ama evlilik isteği nedeniyle kız dövülmez. Senin demen başka annesinin arayıp müsaitseniz hayırlı bir iş için geleceğiz demesi başka. Ne olursa olsun aileni sakın silme. Başka konularda da problemli bir ailen yoksa emin ol geleceği gördükleri için böyle davranıyorlardır.
pardon!Babamla annenin ortak bi akrabalar i vardi. Ben oglanla görüştüm bisey hissetmedim. Ben ne yapabilirim ki. Babam da dedi ki o zaman. Sen bizim istediğimi zi istemedin bizde senin istediğin olursa istemeyecegiz dedi.
Ne dayağı yahu?
Evlenecek yaşın geldiyse tabii ki evlenecesin.
Valla abla öyle bi döver ki .amca,dayı,dede gibi birleri yok mu etrafınızda babanı biraz yumuşatsalar
dövmek diye bir şey olamaz
Abla buradan öyle gözüküyor olabilirim ama beni kendi istediklerine verselerdi su an 6 aylik evliydim.Bence sizin yaşınız oldukça küçük ve evlenmeye henüz uygun biri değilsiniz yazdıklarınız bunu gösteriyor. Yoksa evlenme çağına gelmiş koskoca kızı babası nasıl döver? nasıl teli elinde alır?
Kaldı ki bu çocuktan anne babanın zaten haberi vardır. 4 yıl az zaman değil görüşüyorsunuz bunu ailenizin bilmemesinin imkanı yok, biliyorlardır. 4 sene çıkmanıza görüşmenize göz yuman aile o zaman döver telefonu elinizden alırdı. Şimdi sadece annesi arayacak diye mi sana bunu yapacaklar zaten daha önce açılmışsın bu insanla görüştüğün aşikar. Bana inandırıcı gelmediniz. Hem 20 yaş çok küçük bir yaş evlenmeye karar vermek için.
İnşallah abla inşallah. Olur mu öyle.Kısmetse agız dil baglanır derler inşallah öyle olur içleri ısınır. Hasta olcaksın bu kadar strese girme nolur
Konu sahibinin eski konularına bak gülendam ailesinin onay vereceğini yine düşünmüyorum nedense eski konularından ötürü.pardon!
4 yıldır bu çocukla birlikte değil misiniz
nasıl ailenizin önerdiği ile görüştünüz?
sevgilinizin haberi var mıydı peki.. hiçbişey anlamadım
Abla inan kimsem yok. İnan ki yok. Komşum var ona da çok cekinirim. Oda severek evlenmeyi onaylamayan biri.canım arkadaşlarında dediği gibi, babanın lafına sözüne itibar ettiği biriyle konuş bu illa aileden olmak zorunda da değil, baban kime saygı duyacaksa, bunu yapmaktan başka çaren yok gibi görünüyor
Kaç yaşındasın?Onlar öyle düşünmüyor iste. Onların istediği ile evlenmedim. Ta o zaman sen bizim istediğimizi istemedin bizde senin istediğini istemeyecegiz dedi
Öyle olunca ailem daha çok kizmaz mi .Bence kadın aramasın direk eve gelsinler sendd istediğini belli etme onlar normal görücü gibi gelip istesinler sende biraz mırın kırın et sonra kabul edersin
canım sen yine de mücadeleyi bırakma, sevmediğin bi adamla evlenecek değilsin, ana baba yani bu taş değil ya, ne bileyim hiç mi tv izlemezler kamu spotlarını bile izleseler tavırlarının yanlış olduğunu anlarlar yani... Umarım korktuğun başına gelmez, herşey gönlünce olsunAbla inan kimsem yok. İnan ki yok. Komşum var ona da çok cekinirim. Oda severek evlenmeyi onaylamayan biri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?