Bugün Annesi Annemi Arayacak... korkuyorum

evet öyleymiş.
Bifincankahve yeni sözlenmiş bir kızımızmış:))
darısı başına demiş.

Sabah bende onu dedim kadın aramasın evde kıyamet kopacak dedim..

25 sayfa yorum yapılmış. hepsini okuyamadım ama tam tanımadığı biri ile ailesinden kurtulmak için evlenmeyi planlayan bi cocuk galiba konu sahibi. ne diyelim bile bile lades.

Diğer konulari açip bir bir okumadim, kendi tercubelerinizi anlatin yazdigi için yazdim.

Ne eğitim durumundan ne de başka birşeyden haberim yok.

Bir insan evliliği duşunmeden once tabiki kendi ayaklarinin uzerinde durmali hele ki baskici bir ailesi varsa ilk hedefi çalismak olmali.

25 sayfa yorum yapılmış. hepsini okuyamadım ama tam tanımadığı biri ile ailesinden kurtulmak için evlenmeyi planlayan bi cocuk galiba konu sahibi. ne diyelim bile bile lades.

Aynen aile desen değer vermiyor kendi istedikleri olsun istiyor,
Kız kısmı sevemezmiş mesela..

Daha önceki konularını bildiklerinden ötürü yardımcı olmak istiyorlar.
Keşke okuma yolunu seçse.
Şimdi emin olun bu yazdığınıza asla cevap vermez

evet öyleymiş.
Bifincankahve yeni sözlenmiş bir kızımızmış:))
darısı başına demiş.

Evet darısı başına yazıldığı için hemen cevaplar
Okuması yönünde teşvik edenler içinde 40 bahane
Çok üzücü
Normalde bu kadar yorum bile yapmam ama insan kardeşi yerine koyup yardımcı olmak istiyor.
İçi elvermiyor

Aklima ne geliyor biliyormusunuz, cocukken birine birşey olunca bir grup cocuk toplanir guler ya .
gülünecek bişey yok konuyu başka yerlere çekmeye hiç gerek yok.
birşeyler ima etmeye de gerek yok.
sen çocukluğuna benden daha yakınsın ayrıca.:))
ne diyeceksen açıksa söyleyebilirsin.
burada konu sahibinin geleceği için yazılıp ediliyor.
mesele yaptığın nedir acaba?

valla yapıyoruz ama çocuk yerine konuyoruz ya.
alınacam artık.40 yaşındayım ben ya:))
ne diyorsak bir sebebi var.
ama anlatamadık

Aklima ne geliyor biliyormusunuz, cocukken birine birşey olunca bir grup cocuk toplanir guler ya .

konu sahibinin eski konularından haberiniz yok kendi kendinize laf atıp duruyorsunuz millete
konu sahibine ah canım bende o aşamalardan geçtim babam şu an damadına benden yakın sabret demekten başka ne gibi bir faydanız oldu?

Akıl yaşta değil baştadir demeyle söze başlayip, ben yanildim hayat'la kapatiyorum. Iyi gunler.

Sanirim sen simdi patir patir cocukta dogurursun diyenlerin aşagi kalir yani yok. Neyse uzatmayalim daha fazla alinan alinsin alinmayanlara benden selam.

İnşallah abla inşallah. Olur mu öyle.
Beni biliyorsun değil mi .
Çok sikintidayim kimsem yok. Teyzem bile baştan benimleydi. Ama annem neler dediyse oda bana düşman gibi.
Evet son zamanlarda okuyordum hep seni. Bak canını sıkma hayatta en önemli şey sensin. Bol bol dua et. Olmazları oldurandır Allah. Dövünmenin ağlamanın kendini yerden yere vurmanın ne manası var. Dua et tamam mı hayırlısı neyse öyle olsun senin için. Çok istediğin bir şey olmuyorsa belki de daha iyisi olacağı içindir. Ben inanıyorum ailesi yumuşatacak bir şekilde seninkileri. Ferah tut gönlünü sen dua et rabbiyesir duası oku bol bol

elmas bombayı bıraktı gitti 2 saattir yazmıyor başına bir şey mi geldi diye endişelenmeli miyiz?

Vallahi benim lafım sadece bir iki kisinin yorumu icindi ama bereketlendi buralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…