- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
Ablacim erkek kardeşim yardim etti hep. Zaten normalde disari ya erkek kardesimle yada annem le cikiyorum.
Tatli dille anlatiyoruz
Sert anlatilirsada kendine gelir belki diye
Alay falan etmiyoruz
Ne gececek alay etmekle elimize
En azindan sert tepkimizle uyancaksa varsin olsun alay ettgimizi sansin bu bizim hayatimizdan bisey goturmez ama kendisininkinden goturur
Ya kızla dalga geçenler siz nasil insanlarsiniz ? Size ne 10 kez gorusmus olmasindan, tavsiye öğüt verecekseniz bunu duzgun bir sekilde yapin ve kimsenin kalbini kirmayin. Kizcagiz aşık olmuş olabilir niye bu kadar uzerine gidiliyor tatli dille anlatin gozunuzu seveyim ya. Nerde kadin dayanismasi ?
Ay benefit gulesim geldi. Cocugu bile 10 kere falan gormus. Son 6 aydir hic gormemis. Oyle bir ASK yani.
ne desek bos, dinlemiyor, sallamiyor, görmezden geliyor. ben artık bu uyenin konularina yazmamaya karar verdim, bu da son olsun. gerçekten aydinliga ulasmak isteyen kadinlar dururken sürekli kendini aşağı cekmeye ugrasanla vakit harcamak niye...Evlenince kotu muamele gorurse de siginma evine gidecek ve kendi ayaklari ustunde duracakmis!
Ayaklari yere basmiyor, sanal bir dunyada yasiyorlar; zira lise kpss ile atanmayi bekliyor es adayi da, hayattan haberleri yok.
Kotu bir tecrube yasayacak gibiler.
dalga geçen yok.Ya kızla dalga geçenler siz nasil insanlarsiniz ? Size ne 10 kez gorusmus olmasindan, tavsiye öğüt verecekseniz bunu duzgun bir sekilde yapin ve kimsenin kalbini kirmayin. Kizcagiz aşık olmuş olabilir niye bu kadar uzerine gidiliyor tatli dille anlatin gozunuzu seveyim ya. Nerde kadin dayanismasi ?
yardım istemiyor ki.Kusura bakmayin ama " sen simdi evlenirsin hemen cocukta yaparsin" "sonra gelir burda farkli konular acarsin" gibi aşalayıcı ve kucumser yorumlarla da bir yere varilmaz.
Bu benim gorusum, kiz korkuyorum diye konu açmiş ve o baskici ailede yeterince olumsuz sozlere magruz kaliyordur.
Belki o sekilde konusanlar iyiligi icin o sekilde yorum yapiyorlar ama o kiz bu yorumlari okudukca kk'ya girmek istemeyecek ve kendi bildigini okumaya devam edecek.
Yardim istiyor bizden, kalbinin kirilmasini degil.
Vermiyor muyuz acaba öğüt ? Burada ablaları ona ne imkanlar sundu elleriyle itti öncedarkmore un sağladığı imkanı bi siz sağlayın sonra gelin burada milleti eleştirin.
Ya kızla dalga geçenler siz nasil insanlarsiniz ? Size ne 10 kez gorusmus olmasindan, tavsiye öğüt verecekseniz bunu duzgun bir sekilde yapin ve kimsenin kalbini kirmayin. Kizcagiz aşık olmuş olabilir niye bu kadar uzerine gidiliyor tatli dille anlatin gozunuzu seveyim ya. Nerde kadin dayanismasi ?
dalga geçen yok.
yanlış anladın sanırım.
ne söyleniyorsa onun iyiliği için.
ve evet on kere gördüğü adamla evlenip te yakmasın kendini.
tanımadığı bir adamla evlenmesine ailesi izin vermeyeceği için korkuyor.Korkuyorum başlığı bana göre yeterince aciklayici. Iyi olmadigi yeterince anlasiliyor.
Kimse dalga geçmiyor burada..
Hayatın gerçeklerini gösterip yanlış yapmasına engel oluyoruz sadece..
Buyrun daha iyi bir fikrniz varsa siz söyleyin biz susalım o zaman..
E biz daha napalim? İmkan sunuyoruz, gel burs verelim is bulalim okutalim kalacak yer bulalim diyoruz. Su kkdan bile kimbilir ne yardimlar buluruz da toplariz da yoneticiden izin alarak. İyi degilse tedavi ettiririz, siginma evlerindeki cogu kadin psikolojik destek aliyor zaten. Ama konu sahibi hayal dunyasinda,kalkmislar bir de istiare yatmislar, tabii ya is ona kaldi zaten.Korkuyorum başlığı bana göre yeterince aciklayici. Iyi olmadigi yeterince anlasiliyor.
Hayatin gerçekleri başka bir dillede anlatilabilir.
"Aaa sadece 10 defa bir gormus bir de ayy gulesim geldi "diyerek degil.
tanımadığı bir adamla evlenmesine ailesi izin vermeyeceği için korkuyor.
ne yapalım peki sen söyle;
ay canım inşallah bu sefer ailen kabul eder de seni verir mi diyelim.
nedir ki önerin?
şahsen yorumlarımda asla hakaret aşağılama olmaz.
sadece bazen sert yazarım ki gördüğün üzere şu an konuya yazanların çoğu biraz tatlı sert yazıyor.
eh yaşlar ve tecrübeler diyelim:))
Ya anlatamiyorum ki kendimi. Bakın illaki tanimadigi biriyle evlenmesi dogru degil. Yumuşak bir dille söylensin, bir kaç kişiyi buraya toplayip dalga geçerek degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?