Biraz daha açabilir misin . tam olarak kaç yasindaydin ne yasadin ?
19 yasindaydim canim gorustugum kisiyi cok seviyodum ilk askimdi
ailemin karsisinda cok direndim araya kimleri sokmadik kabul etsinler diye
ya sadece bi gelip isteseinler soz takilsin o bile buyuk bi adim olacakti
cok cektirdim bu konuda aileme Allah'im affetsin
dusunuyorumda ne kadar aptalmisim daha 19 yasinda ne evliligi, ne bekliyosun evlilikten
adam calismiyo benden 1 yas buyuk ailesinin eline bakiyo
onlarda Kurttu, ama ailemin bana sundugu sebep bu olmadi hic bizaman.. tamam kulturlerine uyamazsin zor olur dediler ama oyle kulturune bagli insanlar degildi
Keske olsalardi, gurban olurum ben o kurt dedigimiz insanlar namusuna duskun olur geline deger verirler daha genis capli girmicem bu konuya burada din ve kultur ayrimi konu herzaman polemi yaratiyor
Dinini bilen insanlardi namaz kilip oruc tutarlardi onlardan okadar emindimki KACTIM, ama kacmadan once ben anneme dedimki beni TURKIYEYE gonder orada yasicam artik burda kalmicam dedim (1-2 aylik ayrilik suremiz olmustu o surecte) annem onuda istemedi... Annaneme gider kalirim okula giderim benden haber alirsin gorusmem kimseyle dedim birakmadi
Kactim bi kac gece kaldim tekrar ailem aldi beni soz takalim dedi
soz takildi ailem bir an once yapilsin dugun dediler
adamlar hergun evlilik isteyenler tam 9 ay uzattilar dugunu
nisanlilik doneminde sorunlar dokulmeye baslamisti
neyse evlendim
Allahim daha 2 haftalik gelinim neler neler yasadim
beni ezdiler hor gorduler aileme demiyorum desem zten cekip alirlar ama ben seviyorum ya olsun olur boyle seyler evlilikte gececek diyorum e bide kendim sectim ya aileme basimi egmemek icin kaldim ama her gunum iskence
onlara yapmadigim olmadi kv gorumce yasiyoruz evde
arkadaslari eve gelirdi adimi kul kedisi koymuslardi "sandriyon"un anlamida bu iste disaridan biri gordugunde cok iyi insanlardi ama bana cok cektirdiler
hamile kaldim evden attilar
duzelir dedim yine kaldim ha dogdu ka dogacak hamile suresince iskenceler devam son gaz
Allah bilir bosanali 6 yil oldu hala kimseye anlatmadim yasadiklarimi, kendimi Allaha anlatiyodum
Hamileyim ya okadar iskenceye okadar hakarete ragmen Allaha yonelip Allahtan bekledim sanirim buyuzdendi hamileligim cok guzel gecti manevi olarak diyim cocugum cok saglikli dogdu dogumum cok guzel gecti
cocuk dogdu hala devam etti degisen bise almadi taki bebegim 6aylik olana kadar
artik dayanilmayacak kadar di cocugu benden koparmaya calisiyolardi
Aldim gittim hic biseyde gozum yoktu 2bez parcasi haric bise goturmedim
Cikis o cikis bidahada geri donmedim
aklini basina al
bunca seyi yazdiysam birazcik dusun derim
ailemi bende ozamanlar beni sevmiyolar kendi istediklerine verecekler diye hikayeler uyduruyodum
onlari dusman gibi goruyodum
Buyur hikaye ortada
kimse yavrusunun kotulugunu istemez
kimse iyi bi adam gozu kara gozu kucuk diye vermemezlik yapmaz