- Konu Sahibi musmutlukiz
-
valla canım bi keresindee oldum 3 ay önce falan hiç öyle bir bilgi almadım allah istedimi 1 milyonla olur valla yeterki istesin aşılaman hayırlı olur inşallahhhhh güzel haberlerinide yazarsın buraya
bu arada ayağa kalkınca döküldümü senden ben kalktığımda yarım litre su dökülmüştü benden tabi biraz abartımda
Cok tesekkur ederim. Allahim isteyen herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah. Hayir hic akmadi. 30 dk dinlendim hatta bacak bacak ustune attirdilar catalda. Peki sen daha sonra tekrar denemedinmi?
tekrar deneyecem bende hep akmıştı aminnnn inş.canım bende 30 dk dinlenmiştim kalktığım gibi dökülmüştü benden
İnsallah asilamaya gerek kalmadan olur seninki. Yada ikinci asilaman tutar
işallah tutunur bebişin sana dularım sizinle ...
ve butun isteyenlerle ....
Rabbim herkeze tattır bu duyguyu işallah...
amin...
canım bende bugün aşılama olucam inşAllah bebişlerimiz tutunur bizlere doktorun sana aşılamadan sonraki günler ilşki önerdi mi
ben toplam 6 milyon sperm %25 hareketle ve benimde pko rahatsızlığım olmasına rağmen normal yoldan hamile kaldım.yeterki rabbim ''ol '' desin gerisi yalan.
Hayirli olsun simdiden asilaman canim. İns tutarevet asilamadan sonraki gunden itibaren gun asiri iliski onerdi. Senin ilk asilaman mi?
Allah razı olsun canım benim inşAllah seninde benimde tüm isteyenlerinde bu ay yüzü güler =) evet ilk aşılamam olucak çok heyecanlıyım
Bende giderken cok heyecanliydim hatta suan bile cok heyecanliyim :) gunler nasi gecicek bilmiyorum! Ama hic agrim olmadi korkma sende hersey guzel olur insallah
inşAllah canım doktor ne önerdi sana yat dinlen falan dedi mi?
evet canım ben yurt dışında yaşıyorum burda akşamda var doktorlar 1 saate kadar çıkarız evden çok sıkıntılıyım şuan :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?