Bugun asilama oldum yardiiim!!!

musmutlukiz

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
555
1
16
Ankara
Kizlar herkese merhaba, bugun asilama oldum. Esimin yikanmis sperm sayisi 18 milyon ve hareketlilik %60. Sizce hamile kalma sansim nedir? Veya aramizda bu sayiyla hamile kalan varmi??

valla canım bi keresindee oldum 3 ay önce falan hiç öyle bir bilgi almadım allah istedimi 1 milyonla olur valla yeterki istesin aşılaman hayırlı olur inşallahhhhh güzel haberlerinide yazarsın buraya
bu arada ayağa kalkınca döküldümü senden ben kalktığımda yarım litre su dökülmüştü benden tabi biraz abartımda

Cok tesekkur ederim. Allahim isteyen herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah. Hayir hic akmadi. 30 dk dinlendim hatta bacak bacak ustune attirdilar catalda. Peki sen daha sonra tekrar denemedinmi?

Cok tesekkur ederim. Allahim isteyen herkese hayirlisiyla en kisa zamanda nasip etsin insallah. Hayir hic akmadi. 30 dk dinlendim hatta bacak bacak ustune attirdilar catalda. Peki sen daha sonra tekrar denemedinmi?

tekrar deneyecem bende hep akmıştı aminnnn inş.canım bende 30 dk dinlenmiştim kalktığım gibi dökülmüştü benden

işallah tutunur bebişin sana dularım sizinle ...
ve butun isteyenlerle ....
Rabbim herkeze tattır bu duyguyu işallah...

amin...

canım bende bugün aşılama olucam inşAllah bebişlerimiz tutunur bizlere doktorun sana aşılamadan sonraki günler ilşki önerdi mi

ben toplam 6 milyon sperm %25 hareketle ve benimde pko rahatsızlığım olmasına rağmen normal yoldan hamile kaldım.yeterki rabbim ''ol '' desin gerisi yalan.

Hayirli olsun simdiden asilaman canim. İns tutar evet asilamadan sonraki gunden itibaren gun asiri iliski onerdi. Senin ilk asilaman mi?

Allah razı olsun canım benim inşAllah seninde benimde tüm isteyenlerinde bu ay yüzü güler =) evet ilk aşılamam olucak çok heyecanlıyım

Allah razı olsun canım benim inşAllah seninde benimde tüm isteyenlerinde bu ay yüzü güler =) evet ilk aşılamam olucak çok heyecanlıyım

Bende giderken cok heyecanliydim hatta suan bile cok heyecanliyim :) gunler nasi gecicek bilmiyorum! Ama hic agrim olmadi korkma sende hersey guzel olur insallah

Bende giderken cok heyecanliydim hatta suan bile cok heyecanliyim :) gunler nasi gecicek bilmiyorum! Ama hic agrim olmadi korkma sende hersey guzel olur insallah

inşAllah canım doktor ne önerdi sana yat dinlen falan dedi mi?

evet canım ben yurt dışında yaşıyorum burda akşamda var doktorlar 1 saate kadar çıkarız evden çok sıkıntılıyım şuan :26:

merhaba kızlar bende bu ay aşılama olcam suan adetimin 2. günü yarın doktora gitcem çok heycanlıyım ...siz rahim filmi çekilmişmiydiniz aşılamadan önce...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…