- Konu Sahibi musmutlukiz
-
Evet tabiki. Dun oglen oldu asilama. Yarim saat hastanede dinlendikten sonra evde tum gun dinlendim. Bugun de kendimi yormamaya calisiyorum. Aksam mi olcak seninki?
merhaba kızlar bende bu ay aşılama olcam suan adetimin 2. günü yarın doktora gitcem çok heycanlıyım ...siz rahim filmi çekilmişmiydiniz aşılamadan önce...
Merhaba inş. herşey yolunda gider bende gecen hafta pazartesi aşılama yaptırdım sabırsızlıkla bekliyorum sonucu
Kolay degil tabiki stres oluyor insan ama kalbini ferah tut. Ben yapilirken dua okudum sen de oku
Cnm senin kac yumurtan olmuştu bide sana jel verdimi doktor
Aslinda benim yumurtalarimda bir problem yok. Adetim de duzenlidir, ama doktor garanti olsun diye igneyle destekledi. Benimki 20 mm olmustu, aksamina da catlattik. Jel vermedi bana progestan 100luk hap bide folbiol verdi. Sen jel kullaniyomusun?
selam kızlar aşılama olanların ki hayırlı olsun hayırlı haberler verirler inş.yeni yaptırack olanlarınkide hayırlı olur inşallah
3ay önce aşılama yaptım tabi olumsuz 1 yumurtam vardı oda kist yaptı iki sorum var ilki aşılama olduğunuzda sperm değerlerini doktorlarmı söylüyo bende hiç söylememişti de
ikincisi idrara sıkışık mı gidilmesi gerek kızlar bir yerde okumuştum siz öyle yaptınızmı
selam kızlar aşılama olanların ki hayırlı olsun hayırlı haberler verirler inş.yeni yaptırack olanlarınkide hayırlı olur inşallah
3ay önce aşılama yaptım tabi olumsuz 1 yumurtam vardı oda kist yaptı iki sorum var ilki aşılama olduğunuzda sperm değerlerini doktorlarmı söylüyo bende hiç söylememişti de
ikincisi idrara sıkışık mı gidilmesi gerek kızlar bir yerde okumuştum siz öyle yaptınızmı
hayırlı haber verirsin inş.laboratuvardan alıyoruz yani peki canım yarım saatlik dinlenmeden sonra kalktığında aktımı sendeSlm cnm sagol inş. tutar bazı doktorlar sıkışık diyo bazılarıda gerek yok diyo ben idrara sıkışık degildim òle yapıldı sperm degerlerini bize yazılı olarak verdi embriyolog
Sekerm ben geldm tdfriciye okudum 250 tane listeye eklersiniz
Ben klomen kullandım cnm 4 tane yumurtam olmuş sonra çatlatma ignesi vurdum pazarteside aşılama yaptı 2,5 saat hastanede yattım bana crinone jel verdi salı akşamı başlayacam
hayırlı haber verirsin inş.laboratuvardan alıyoruz yani peki canım yarım saatlik dinlenmeden sonra kalktığında aktımı sende
Peki senin ilk asilaman mi?
Benim 4. aşılamam 1 defada tüp bebek denedim tutmadı inş. bu sefer tutar
çok yatmışsın valla özeldemi yoksa dev.hast.yaptın aşılamanı bende su gibi akmıştı peçete bile yetmemişti pantolonum bie ıslanmıştıİnş. cnm evet laboravutardan alacan sonucu ben 2,5 saat yattım hastanede ama yinede biraz aktı kısmet artık hayırlısı olsun
aklımda bulunsun laboratuvardan alim bari bu kez merak ettim benim normalde çikolata kistim var diğeri normal yumurta kisti gidici yani yumurta içindeki sıvıyı atmayınca o kist oluşrMerhaba, tesekkurler dileklerin icin insallah hepimizinki tutar. Biz laboratuvardan numuneyi aldiktan sonra sonuc kagidini da istedik. Yukselmismi diye merak ettik. Ben idrara sıkısıp gitmedim. Cunku tuvalete cikmamaya calistim herhangi bir akinti olmasin diye. Bilmedigim icin soruyorum sen de daha once kist varmiydi peki? Neden oluyor kist?
Benim 4. aşılamam 1 defada tüp bebek denedim tutmadı inş. bu sefer tutar
İnsallah tutar. Allah hepimize nasip etsin insallah. Ben de eger tutmazsa tup bebek dusunuyorum
çok yatmışsın valla özeldemi yoksa dev.hast.yaptın aşılamanı bende su gibi akmıştı peçete bile yetmemişti pantolonum bie ıslanmıştı
aklımda bulunsun laboratuvardan alim bari bu kez merak ettim benim normalde çikolata kistim var diğeri normal yumurta kisti gidici yani yumurta içindeki sıvıyı atmayınca o kist oluşr
allah yardım etsin hepimize senin neden olmuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?