Bugun asilama oldum yardiiim!!!

İnş. cnm Rabbim emeklerimizi boşa cıkartmasın benimde tutmazsa uzun süre ara vermeyi düşünüyorum sene bir kere daha tüp denerim oda olmazsa vazgecerim cocuk sevdasında cnm sen ne zamandır cocuk istiyosun

Biz 1 yildir korunmuyoruz. Aslinda tedavi icin cok erken diye dusunduk ama doktora gidip degerler dusuk cikinca basladik.

anladım canım inş.bu sefer olur hayırlı haberlerini verirsin inş.allahın izniyle

Asilamadan once spermiogram yaptirmadiniz mi?

kızlar dün akşam 10 da aşılamamı oldum gitmeden çok ağrım vardı taa şimdiye kadar sürdü ilk defa bu ay yumurtalarımın ağrısını çektim şimdi baktım o yumurta akına benzeyen akıntı gelmişti şimdi çatladı heralde Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canlar..

Asilaman hayirli olsun canim :) ins 24 gun sonra guzel haberlerini de yazarsin bende de oldu akinti, iyiye isaret sonucta catlamis. Bugun benim 3.gunum belim cok agriyo. Adet olcakmis gibi

Asilaman hayirli olsun canim :) ins 24 gun sonra guzel haberlerini de yazarsin bende de oldu akinti, iyiye isaret sonucta catlamis. Bugun benim 3.gunum belim cok agriyo. Adet olcakmis gibi

Allah razı olsun cnm benim inşAllah sonucumuz hayırlısıyla olumlu olur aramızda 1 gün var inşAllah arka arkaya olumlu haberler veririz adet belirtisi içinde erken bence sıkma şimdiden kendini

Allah razı olsun cnm benim inşAllah sonucumuz hayırlısıyla olumlu olur aramızda 1 gün var inşAllah arka arkaya olumlu haberler veririz adet belirtisi içinde erken bence sıkma şimdiden kendini

İns olumlu olcak :) yok zaten adetime var, normalmis bel ve kasik agrisi 2 gune gecermis

Cnm aşılaman hayırlı olsun inş. pizitif sonuç alırsın

merhaba arkadaslar bende carsamba gunu asilama oldum iki gundur kasik ve bel agrisi oldu .ins bebislerimizi kucagimiza almayi rabbim nasib etsin

merhaba arkadaslar bende carsamba gunu asilama oldum iki gundur kasik ve bel agrisi oldu .ins bebislerimizi kucagimiza almayi rabbim nasib etsin

Hayirli olsun asilaman, insallah tutar bebisin :) bende hic kasik agrisi olmadi. Galiba adet doneminde neren agrirsa asilamada da orasi agriyor. Benim belim fenaa

canım benim aşılaman hayırlı olsun inşAllah güzel sonuçlarla geliriz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…