- Konu Sahibi musmutlukiz
-
İnş. cnm Rabbim emeklerimizi boşa cıkartmasın benimde tutmazsa uzun süre ara vermeyi düşünüyorum sene bir kere daha tüp denerim oda olmazsa vazgecerim cocuk sevdasında cnm sen ne zamandır cocuk istiyosun
Biz 1 yildir korunmuyoruz. Aslinda tedavi icin cok erken diye dusunduk ama doktora gidip degerler dusuk cikinca basladik.
anladım canım inş.bu sefer olur hayırlı haberlerini verirsin inş.allahın izniyleÖnceki aşılamamı òzelde yaptırmıştım yarım saate yakın yatırmıştı bunu devlette yaptırdım bu baya uzun yatırdı cnm benim yumurta rezervim az sanırım bundan olmuyo çünkü başka sorun yok
çok yatmışsın valla özeldemi yoksa dev.hast.yaptın aşılamanı bende su gibi akmıştı peçete bile yetmemişti pantolonum bie ıslanmıştı
aklımda bulunsun laboratuvardan alim bari bu kez merak ettim benim normalde çikolata kistim var diğeri normal yumurta kisti gidici yani yumurta içindeki sıvıyı atmayınca o kist oluşr
anladım canım inş.bu sefer olur hayırlı haberlerini verirsin inş.allahın izniyle
İnş. cnm hemencecik hamile kalırsın beklemenin ne kadar kötü oldugunu cok iyi bilirim tedavi sürecininde insanı nasıl yıprattığını
Ne kadar zormus aslinda hamile kalabilmek! Ben evlendigim zaman hemen olur diye korkumdan yasmin kullanmistim 5 ay
evet canım yaptı eşimn sperm ayısı 38milyon ileri hareketliliğinde sorun var biraz %5 artık allaha kaldıAsilamadan once spermiogram yaptirmadiniz mi?
inş.canım nasip olur çok yıpratıcı süreçlerİnş. cnm inan bu sefer testte çift çizgi görmeyi herşeyden çok istiyorum
Evet gün gectikce dahada zorlaşacak gidişat onu gösteriyo bende iki ay kullanmıştım dk hapını daha sonra korunmadım hiç 11yıl bitecek henüz hiç hanile kalamadım
evet canım yaptı eşimn sperm ayısı 38milyon ileri hareketliliğinde sorun var biraz %5 artık allaha kaldı
Hersey kismet. Ben %3 ile bile hamile kalani duydum.insallah senin de olur
İnsallah bu sefer hamile kalirsin dualarim seninle..
İnş. cnm inan bu sefer testte çift çizgi görmeyi herşeyden çok istiyorum
kızlar dün akşam 10 da aşılamamı oldum gitmeden çok ağrım vardı taa şimdiye kadar sürdü ilk defa bu ay yumurtalarımın ağrısını çektim şimdi baktım o yumurta akına benzeyen akıntı gelmişti şimdi çatladı heralde Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canlar..
Asilaman hayirli olsun canim :) ins 24 gun sonra guzel haberlerini de yazarsinbende de oldu akinti, iyiye isaret sonucta catlamis. Bugun benim 3.gunum belim cok agriyo. Adet olcakmis gibi
Allah razı olsun cnm benim inşAllah sonucumuz hayırlısıyla olumlu olur aramızda 1 gün var inşAllah arka arkaya olumlu haberler veririzadet belirtisi içinde erken bence sıkma şimdiden kendini
kızlar dün akşam 10 da aşılamamı oldum gitmeden çok ağrım vardı taa şimdiye kadar sürdü ilk defa bu ay yumurtalarımın ağrısını çektim şimdi baktım o yumurta akına benzeyen akıntı gelmişti şimdi çatladı heralde Rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin canlar..
merhaba arkadaslar bende carsamba gunu asilama oldum iki gundur kasik ve bel agrisi oldu .ins bebislerimizi kucagimiza almayi rabbim nasib etsin
merhaba arkadaslar bende carsamba gunu asilama oldum iki gundur kasik ve bel agrisi oldu .ins bebislerimizi kucagimiza almayi rabbim nasib etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?