• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bugün babamı tuttuğum eve bırakıp geldim...

Cok üzldüm baba bu baba..Şu an babası ölenler keşke yasasaydı da baksaydım diyorlar eminim..Ölünce kıymeti anlaşılıyor illa.
Bi corba mı coktur ona ,bir yorgan yastık mı..
Baba varken rahat edilemiyormuş evde..Vah vah ..
Sizin cocuğunuzda ilerde tek kaldığınızda sizi evine almazsa daha i anlarsınız.
Birde o da sizde rahat edemezdi diyenler vicdan rahatlatıcıları var..Halinize vah ki ne vah..

Son düzenleme:
baba var baba var işte her baba ayrı bendekide şam babası tövbeee çok duygusalım bu ara buda uzerine tuzbiber oldu

Yemek konusunu dert etme, benden sana bi taktik..sulu yemekler icin gecerli,evinde yemek yaparken fazla yap cam kavonozlara koy agzini kapaters cevir, oda isisina gelince buzdolobina koyuyosun 6 ay dayaniyo bu sekilde..sende dene, ben artan yemeklerim icin yapiyorum, kullandugimda ilk pisirdigim tadi muhafaza ediyor yani..

kendi evinde olmazki sen rahat etsen esin etmez, alisacak bu duruma yada evlenecek..

İyimi yapmışım kötümü
içim parçalandı, keşke yanında kalabilse canım, bir kap sıcak yemeği olur, yalnızlık insanı kahreder
kocanın babası olsa o babasını yalnız bırakmazdı bence
bir de bu dünya çok kısa, bu dünyada kendi evimizde rahat olsak ne olmasak ne
kısa bir süre rahatından feragat etsen de ebedi rahatlığa kavuşsan olabilir mi
babanın ömrünün ne kadar olduğunu da bilemezsin, vicdan azabı çekme sonra
baksana şimdi bile vicdanın rahat değil
Rabbim hayırlı kapı açsın hakkınızda

valla benim babamda 66 yaşında emekli..
erkeklerin kendi kendilerini idare edemediği bir aileden gelmediğim için garip geldi belki de bana..

yalnız şu kombili ev olayında haksız bence de..

Benim babam inanki bir kadının yaptığı herşeyi yapar ev işi olsun yemek,ütü olsun yapmalida ...Allah im izin verirse oglumuda öyle yetistirecegim ,gerektiğinde kendine bakabilsin

Acikcasini söylemek gerekirse rahatı için babasını istemediğini okuduğum zaman çok ama cok kizdim. Çünkü herşeye bahanesi var herşeye

son olarak neye karar verdin reykom
senin de için rahat değil bu durumdan
dünden beri düşünüp duruyorum, bazıları yazmış ki sen elinden geleni yapmışsın
evladın anne ve babasına elinden geleni yapması ne kadar olmalı diye düşünüyorum
Allah Kuran da diyor ki:
Şefkatle, tevazu ile onlara kol kanat ger ve şöyle dua et: "Ya Rabbî, onlar küçüklüğümde nasıl beni özenle yetiştirdilerse, ona mükâfat olarak Sen de onlara merhamet buyur!"
demek ki bizim de onlara aynı şekilde davranmamız lazım
onlar kendi rahatları için bizi yalnız bıraktılar mı ki biz onlar yalnız bırakalım rahatımız için

bir de baban sabahtan akşama kadar çalışıyormuş, sana akşam gelse yemek yiyip yatsa zaten size yük olmaz inşallah
sen de evinde yaşlı babana bakmanın faziletiyle çıkarsın Allahın huzuruna
ve belki bunun bereketiyle eviniz bereketli olur ve kötülüklerden korunursunuz
çünkü anne babanın, yaşlıların, zavallıların duası çok büyüktür

Cok üzldüm baba bu baba..Şu an babası ölenler keşke yasasaydı da baksaydım diyorlar eminim..Ölünce kıymeti anlaşılıyor illa.
Bi corba mı coktur ona ,bir yorgan yastık mı..
Baba varken rahat edilemiyormuş evde..Vah vah ..
Sizin cocuğunuzda ilerde tek kaldığınızda sizi evine almazsa daha i anlarsınız.
Birde o da sizde rahat edemezdi diyenler vicdan rahatlatıcıları var..Halinize vah ki ne vah..
ben iyi bilirim o duyguyu
keşke babam olaydı yanımda da köpeği olsaydım
keşke nenemin bir yıl ömrü kalmışken ona çok iyi baksaydım da aniden ölünce vicdan azabından ölmeseydim
keşke kimse kendini yalnız ve çaresiz hissedip ölmese

Back
X