Bugün bana talip çıktı ?

Tebrikler :) Allah bozmasın. Demekki son kalan da size nasip olmuş.

Bu teyze oğlunun mesleğini gözünde bir büyütmüş bir büyütmüş ki!
Ben bakan falan sandım. Oğluma kimseleri layık göremiyorum demez mi :)

Bana LİSE öğrencileri geliyor tanışmaya ya hiç abartmıyorum Lise öğrencisi 15-16 yaşlarında
Diyorum çocuğum ben size 10 numara büyüğüm evliyim çocuğumda var veletler şoookkk... Sonra özür dileye dileye gidiyorlar. Bankaya fatura ödemeye gidiyorum 18 yaş altı ödeme yapamıyor diyor kimlik veriyorum Özür dilemeler felan :) Eşim bigün kaptırcaz karıyı ben seni biyere göndermiyim en iyisi diyor.

Bu teyze varya tam ömür törpüsü gibi.çalışmıyorum deyince o nasıl mimik :)! Kussa daha iyiydi:)

Bana da bir kandil aksami Eyüp Sultan da talip çıkmıştı Teyze once dua edip garantiye almis sonra aramaya cikmis sanirim.Esime anlattim 1 hafta gulduk

Aa ne güzel yaşınızı göstermemeniz bir avantaj :) her ne kadar böyle şeylere maruz kalsanızda.

Kadın bir de yaşımı öğrenince ekşitti suratı 24 olmalıymış 25 olsa olmaz mı dedim yok dedi :)

Benim eşimde minyon 32 yaşında ama 25 falan gibi duruyor. Bizden küçükler bize abicim ablacım muamelesiş yapıyor yaşımızı söyleynce şoookkk... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…