Bende öğretmenim eşim de ailesi de çalışmayım diye gözümün içine bakıyor :) eşim diyor öğretmenlik istediğin her zaman yapılacak meslek ama ben senin kızımızla olmanı istiyorum ben senin her ihtiyacını karşılarım hem senin kimsenin emrinde saatlerce çalışıp ezilmeni istemiyorum. Akşam eve geldiğimde yorgun,mutsuz bi kadın görmek istemiyorum diye.
Bu teyzelerden herkese dagitilmali bence.
Hem bekar insan kalmaz , hemde evlilik programlari rafa kalkar
Bana da havaalanının asansöründe talip çıkmıştı. Yer zaman tanımıyolar. Gözlerini gelin düğün torun bürümüş bunların
Aman da aman annesinin paşası , alan yandi deseneAklıma geldi tv ye çıksın demek ama o zaten sormadan anlattı. Layık görmüyormuş :)
Millet kafayi yemis vallahi... Allahtan esim ezdirmez beni annesine, 2.ciyi yapicaz anne daha kardes gelicek diyince yalandan bi gulumsedi. Es konusunda iyi secim olmazsa bu kayinvalideler adamin omrunu yer zaten. Ben 15de bir gordugum halde fenalik geliyo.
Bu teyze varya tam ömür törpüsü gibi.çalışmıyorum deyince o nasıl mimik :)! Kussa daha iyiydi:)
Aman da aman annesinin paşası , alan yandi desene
Bana LİSE öğrencileri geliyor tanışmaya ya hiç abartmıyorum Lise öğrencisi15-16 yaşlarında
Diyorum çocuğum ben size 10 numara büyüğüm evliyim çocuğumda varveletler şoookkk... Sonra özür dileye dileye gidiyorlar. Bankaya fatura ödemeye gidiyorum 18 yaş altı ödeme yapamıyor diyor kimlik veriyorum Özür dilemeler felan :) Eşim bigün kaptırcaz karıyı ben seni biyere göndermiyim en iyisi diyor.
İstenmeyen gelinSen bul beni ara watsahp tan birbirlerini görsünler dedi :)
Ben bekar olsamda kadın benden vazgeçti zaten:)
Whatsapp da biliyolar yahuSen bul beni ara watsahp tan birbirlerini görsünler dedi :)
Ben bekar olsamda kadın benden vazgeçti zaten:)
Bekardım görüştüğüm vardı. Olmasa da kabul etmezdim. Valla sokakta oğluna kız arayan cingane teyze geline neler neler yapar
ebruberra
Benim eşimde minyon 32 yaşında ama 25 falan gibi duruyor. Bizden küçükler bize abicim ablacım muamelesiş yapıyor yaşımızı söyleynce şoookkk... :)Aa ne güzel yaşınızı göstermemeniz bir avantaj :) her ne kadar böyle şeylere maruz kalsanızda.
Kadın bir de yaşımı öğrenince ekşitti suratı 24 olmalıymış 25 olsa olmaz mı dedim yok dedi :)
Sen çok iyi kalplisin de ondanYaa ben kayınvalidelere bir kızıyorum bir kıyamıyorum. Böyle arada derede gidiyorum:)
Bana da bir kandil aksami Eyüp Sultan da talip çıkmıştıTeyze once dua edip garantiye almis sonra aramaya cikmis sanirim.Esime anlattim 1 hafta gulduk
İstenmeyen gelin
Paragöz olmuş bunlar peh peh :) Çalışaydın evli mevli alacaklarmış seniÇalışmamam yıktı kadını:) evli olmama pek takılmadı :)
Whatsapp da biliyolar yahu.
Aslinda esinle dugun fotolarini atacaksin teyzelere. Surat ifadelerini gormek isterdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?