Benim komsum calisan bir hanim.Hani diyorlar ya çalışan bayanlara esleri daha saygi duyuyor yok daha sozleri geciyor hikaye yani.Gecen gun sokakta esimle hanimin kocasi konuşuyormuş.O sirada hanim camdan kocasina seslenmis.Kocasi dur şu benimkine bakayim havliyor gene demiş.Esimin cok tuhafina gitmis.Ki hanim harika bir kadindir.Cok iyi kalpli,kocasinin ailesiyle super bir iliskisi olan bildigin ideal gelindir yani.Ona bile kocasi oyle diyorsa pes dedim yani...
Pusuya yatmis , gelin bekliyorum gozlerim kapali
Ben kaynana olsam kozmetik reyonu ve indirim reyonlarina bakardim.
Bakimli gelin + hesabini bilen gelin
Teyzeler koordinatlari degistirmeli
Bence bu kv ler yine biz kadinlar yuzunden boyle oldular. Evlenirken ne altin istedik, ne onu bunu istedik, ne ev ne koy istedik, baktilar bunlar keriz, biz bunlarin uzerinden ekmek yeriz.
Iste bu istekleri bir arada isteyen yine bir kadinya bende en cok ona sasiyorum... Yalniz sponsorum esim cevaba bayildimKadın birşeydende taviz vermiyor. Diyor ki böyle şık giyinsin.hem oğluna karılık yapacak hem evini temizleyecek çocuk bakacak ve çalışacak ki para kazansın şık giyinsin.
Bende biraz düşünsün diye dedim. Ben çalışmıyorum eşim beni böyle gezdiriyor sponsorum eşim dedim :)
Torun isterken de "Sen doğur ben bakarım" diyecek.
Iste bu istekleri bir arada isteyen yine bir kadinya bende en cok ona sasiyorum... Yalniz sponsorum esim cevaba bayildim
Erkek kardesim var 26 yasinda bekar. Benim anam oyle degil be.... Illaki olmayanlarda vardirBakar hatta mümkün olsa emzirirken bile yeter ki gelin çalışsın? Yeni nesil kayınvalideler böyle mi gerçekten ?
Maalesef depoda kalmadi ama önümüzdeki hafta fabrikadan yeni ürünler gelecek...Ha bir de dedi ki kriterlerim net! Çalışacak, 24 yaşında olacak, uzunolacak ve şık giyinecek:)
Erkek kardesim var 26 yasinda bekar. Benim anam oyle degil be.... Illaki olmayanlarda vardir
Maalesef depoda kalmadi ama önümüzdeki hafta fabrikadan yeni ürünler gelecek...
Tövbeee yarabbim sanki insan degil mutfak robotunu ve istedigi özellikleri sayıyor
Bence oda erkekte bitiyor, varsa ailelerde bi problem karisini karistirmadigi zaman gulluk gulistanlik yasanip gidiniyo. Ayni sekilde kadin tarafi problemliyse oda koruyacak esini. O zaman bi sikinti cikmaz kolay kolay..Bazı gelinleri duyuyorum arkadaş ortamı yahut farklı ortamlarda diyor ki annemden öte :) seviniyorum. Allah çoğaltsın. Evliliğin huzurunu tesis eden eşler değil,aile. Aile de bir fire varsa istediğin kadar iyi ol olmuyor.
Bence oda erkekte bitiyor, varsa ailelerde bi problem karisini karistirmadigi zaman gulluk gulistanlik yasanip gidiniyo. Ayni sekilde kadin tarafi problemliyse oda koruyacak esini. O zaman bi sikinti cikmaz kolay kolay..
Eee sonra noldu yarım kaldı anlat anlat
Haklisin tabi ben kendimi dusunerek oyle yazdim sanirim. aynen katiliyorum aile cok onemli. Burdan okudugumuz ornekler bile yetiyo bunu anlamayaEvet ama o genelde zaman alıyor ilk yıllarda birbirini tanıma kaynaşma kabüllenme dönemini birçoğumuz yaşıyoruz. Ama az sıyrıkla ama yara bereiçimde kalarak. En güzeli en başından bu dediğinizi uygulayabilmek tabi çift taraflı.
Haklisin tabi ben kendimi dusunerek oyle yazdim sanirim. aynen katiliyorum aile cok onemli. Burdan okudugumuz ornekler bile yetiyo bunu anlamaya
Kadın fırsat vermedi ki:) mahçup etmek istemedim sonra çıkarayak söyledim. Çok heyecan yapmış duymadı bile harıl harıl kız arıyor:)
-Kıııız ne işin var senin burada? Koş git kocanın yanına. Gece gece...
Siz öyle deyince, içimdeki kaynana uyandı.
Derdini mikeyim butonu nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?