Bugün bana talip çıktı ?

Çok şaşırdım! Böylesini de ilk duyuyorum. Aralarında böyle bir diyalog hoş olmasa da anlarım ama ..

Pusuya yatmis , gelin bekliyorum gozlerim kapali
Ben kaynana olsam kozmetik reyonu ve indirim reyonlarina bakardim.
Bakimli gelin + hesabini bilen gelin
Teyzeler koordinatlari degistirmeli

Ben kadınıalışan sandım, kadın başımda bekliyor anlam da veremedim direk boyumu sordu boyun kaç senin:) ama nasıl soruş :) böyle bir tutukluk yaşadım sonrası anlattığım gibi:)

Bence bu kv ler yine biz kadinlar yuzunden boyle oldular. Evlenirken ne altin istedik, ne onu bunu istedik, ne ev ne koy istedik, baktilar bunlar keriz, biz bunlarin uzerinden ekmek yeriz.

Kadın birşeydende taviz vermiyor. Diyor ki böyle şık giyinsin.hem oğluna karılık yapacak hem evini temizleyecek çocuk bakacak ve çalışacak ki para kazansın şık giyinsin.

Bende biraz düşünsün diye dedim. Ben çalışmıyorum eşim beni böyle gezdiriyor sponsorum eşim dedim :)

Iste bu istekleri bir arada isteyen yine bir kadinya bende en cok ona sasiyorum... Yalniz sponsorum esim cevaba bayildim

Ha bir de dedi ki kriterlerim net! Çalışacak, 24 yaşında olacak, uzunolacak ve şık giyinecek:)
Maalesef depoda kalmadi ama önümüzdeki hafta fabrikadan yeni ürünler gelecek...
Tövbeee yarabbim sanki insan degil mutfak robotunu ve istedigi özellikleri sayıyor

Erkek kardesim var 26 yasinda bekar. Benim anam oyle degil be.... Illaki olmayanlarda vardir

Bazı gelinleri duyuyorum arkadaş ortamı yahut farklı ortamlarda diyor ki annemden öte :) seviniyorum. Allah çoğaltsın. Evliliğin huzurunu tesis eden eşler değil,aile. Aile de bir fire varsa istediğin kadar iyi ol olmuyor.

Bence oda erkekte bitiyor, varsa ailelerde bi problem karisini karistirmadigi zaman gulluk gulistanlik yasanip gidiniyo. Ayni sekilde kadin tarafi problemliyse oda koruyacak esini. O zaman bi sikinti cikmaz kolay kolay..

Bence oda erkekte bitiyor, varsa ailelerde bi problem karisini karistirmadigi zaman gulluk gulistanlik yasanip gidiniyo. Ayni sekilde kadin tarafi problemliyse oda koruyacak esini. O zaman bi sikinti cikmaz kolay kolay..

Evet ama o genelde zaman alıyor ilk yıllarda birbirini tanıma kaynaşma kabüllenme dönemini birçoğumuz yaşıyoruz. Ama az sıyrıkla ama yara bereiçimde kalarak. En güzeli en başından bu dediğinizi uygulayabilmek tabi çift taraflı.

Haklisin tabi ben kendimi dusunerek oyle yazdim sanirim. aynen katiliyorum aile cok onemli. Burdan okudugumuz ornekler bile yetiyo bunu anlamaya

Haklisin tabi ben kendimi dusunerek oyle yazdim sanirim. aynen katiliyorum aile cok onemli. Burdan okudugumuz ornekler bile yetiyo bunu anlamaya

Burası bir okul. Cidden öyle görüyorum bir çok sosyo/ kültürel harmoniden binlerce bakış açısı binlerce tecrübe.
Faydalanmaya çalışıyorum.
Olumlu olumsuz bir çok örnek görüyoruz aynen.

Ay çatlatacağım ya bir toplumda sürekli kadınlar mı incelenir konuşulur
Çalıştı çalışmadı , doğurdu doğurmadı , güzeldi çirkindi vs. vs.
Size ne ya sizeneeeee ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…