Bugun banyomda ki tuhaflık.. Acil cvp kızlar

ilimonn

'Kızım herşeyim
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
1.256
28
108
kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?

bugun banyo yaptim saclarim yagliydi oglan aglayinca sampuanlamadan ciktim daha yagi bir hal aldi kuruyunca

Apartmanda mı oturuyorsunuz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim buhari bilemem ama fon makinesinun dusme sebebi buhardan sicaktan biliodunu esyalar esneme yapıyor ve kaymis yada yerinden oynamistir bu yzden kesinlikle korkulcak bise yok :)

evet apt oturuyoz

Bizede oluyo canım yukarıdakinin banyosusundan su geliyo bizim banyoya bizim duşa kabin falan tavanlar su içinde kalıyo sanki içerde biri banyo yapmış

inşallah ondandır cnm delırcem yoksa

Canim su borularinda patlama yapmisdir bizimde ust kattakilerden dolayi oyle olmustu butun tavan damla damla su akiyordu sanki banyo yapilmis gibi hata camasirlari secmistim makinaya atmak icin sirilsiklamdi tamir etttiler gecti..tutki oyle olmadi uyku sersemligiyle oyle gormussundur bir dua et ve unut

Konunuz konusunda yardımcı olamıcam ama "banyo mu oldun " nasıl bir cümledir? Hayır mutfak oldum ben ? Hani yabancısınızda sonradan türkce falan öı öğrendiniz acaba eğer öyleyse kusura bakmayın..

Birde "saçları yağlıydı zaten" gibi tuhaf ve gereksiz bir ayrıntıyı heralde eşiniz banyo OLMADIM dediğinde inanmadığınız için kanıt olarak yazdınız?

Banyo yapinca nizim fayanslar ayna hepsi buhar icinde kalir islanir ama onun disinda boyle bir durumla karsilasmadim.komsulara soracaksanizda havalandirma boslugunu ortak kullandiginiz yan ve alt komsulara sorun derim.sicak hava yukselecegi icin bir ihtimal hsvalandirmanin penceresi acik kaldiysa sizin banyoya dolmustur buhar.

Komşu evlerden gelmiş olabilir hemen korkmayın belki boşluktan hava akımı sağlanamamıştır o sıra. Bir tesisatçı çağırın birde komşulara sorun önce. Hemen korkmayın. İlk defa böyle bir şey duyuyorum ilginç mutlaka bir açıklaması vardır.

canım komsun sülalecek kırklanmış olabilir...Birde evin bitişik nizamsa yanı banyolar yan yana ise oluyor. Arada bende de oluyor o.. Banyo mu ebeveyn banyosuna taşıdım bende

Gözlemlerinize devam edin, bir daha olursa bir tesisatçı çağırıp baktırın bakalım sorun neymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…