bugun banyo yaptim saclarim yagliydi oglan aglayinca sampuanlamadan ciktim daha yagi bir hal aldi kuruyuncakuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
bugun banyo yaptim saclarim yagliydi oglan aglayinca sampuanlamadan ciktim daha yagi bir hal aldi kuruyunca
kkonumla sorumla ne ılgısı var acaba?
kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
eşinizin yağlı saçlarına ve banyo yapmadım demesine bakmayın demek istedi galiba arkadaş
tuhaf bi durum olmuş hakkaten
Apartmanda mı oturuyorsunuz?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
evet apt oturuyoz
Bizede oluyo canım yukarıdakinin banyosusundan su geliyo bizim banyoya bizim duşa kabin falan tavanlar su içinde kalıyo sanki içerde biri banyo yapmış
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah ondandır cnm delırcem yoksa
bak işte bende merak ettim bunu:)kkonumla sorumla ne ılgısı var acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?