valla biz gelip duş almadık
Herkeste bir tuhaflik var anlasilan.Verilen cevaplar cok acayip.Arkadasim benim banyomda degilde bazen tuvalette oluyor.yemek yaparken;bazende evin ici cok sicak olursa oyle oluyor.buhar oluyor duvarlari nemlenmis oluyor...
Hayır ben farklı yerden bakmadım. Eğer sen eşime sordum o da yapmadım dedi deseydin anlardım da. Baktım saçları yağlı yapmamış yazmışsın o yüzden dedim. Ayrıca olabilecekleri de yazdım. Komşulardan havalandırmadan olabilir diye. Ben
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya sen benim içime dert ettin. Gerçekten de kötü bir niyetle yazmamıştım o mesajı ben. Kimsenin hakkını almak, alay etmek gibi düşüncesi olan bir insan değilimdir. Sadece takılmana şaşırdım. Hatta sorsaydın anlatmaya devam de ederdim ama terslemişsin.
türkiyede çogu ınsan banyo oldum banyo yaptım der.. azcık zekası olan ınsan o kişinin yıkandıgını ,duş aldıgını anlar... neyın analizini yapıyorsun...? buradakı arkadaşlarımın cogu sorucaktır canım belkı esın banyo yapmıştır dıye ... onlar sormadan ayrıntılı bı sekılde yazdım... senı nıye bukadar dertledı anlamadım.... hadı gıt baska yere yorumunu yap...
kusura bakma cnmben burdan bırının sozlerıne cok kızdım ondan bıraz kötu oldum hıc tahmın edemeyecegım mesajlar geldı anlamadım.. lutfen kusra bakma ... terslemekte degıldı aslında ... bı arkadsaşa da yazıdıgım gıbı hemıleyımde ve urkuyorum artık evde.. boyle tuhaf seyler oluncada urkuyo ınsan ... ama burdakıler cok enteresan yanıtlar verdıler ben buraya bugun uye olmadım kı
üst kata değil de alt kata sormanız daha mantıklı değil mi? zira buhar yükselir, alçalmaz... yani üst kattan alt kata buhar gitmesi fizik kurallarına aykırı...
Ric ederim. Hamileysen panik yapmakta haklısın ama yoktur Allahın izniyle bişey. Allah bbeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Türkiyede çoğu kişi mi? Sizin köyü tüm türkiyeden ibaret sandın heralde :) sana yağlı saçlı eşinle mutluluklar hakaretin için kibledim uğraşamıcam zira dünyaya aynı yerden bakmadığımız ortada hadi sen gidip banyo ol..bye
Ayy öyle şeyler düşünme. Tövbe estağfurullah. Kaç aylık hamilesin?Allah razı olsun aminn ınsanın aklına turlu turlu seyler gelıyo in cin vs vs vs ınsallah bıse yoktur bugun pek olmadı bakalım yrn sordurcam komşulara
Ayy öyle şeyler düşünme. Tövbe estağfurullah. Kaç aylık hamilesin?
sadece ilk sayfayı okudum canım ve bir arkadaş üst komşularının banyo yaptıktan sonra banyolarının o hale geldiğini yazmış ve belki sizdede aynı durum olabilir yazmış,üst komşunuza,yan komşunuza ve alt komşunuza durumu anlatarak bir sorsanıza bugün o saatlerde banyo yapmışlarmı,vardır mutlaka bir açıklaması,sıkma canını ve korkma.
8 haftalık daha cok yenı
Ah canıım. Allah bağışlasın miniciik. Allahım huzurlu, sağlıklı bir hamilelik yaşatsın. Evladını sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin. Evham yapma.
normalde konu sahibi harici yorum yapmam ama dayanamadım arkadaş!!! Türkçe tüm kullanımları bilmiyorsanız millete de laf söylemeyin bari. Ad aktarması diye bir şey vardır bilir misiniz bilemem ama bayanın kullanımı budur. Genel olarak banyo yapmak şeklinde kullanılır ama yöreye göre banyo olmak şeklinde de kullanılabilir.Türkiyede çoğu kişi mi? Sizin köyü tüm türkiyeden ibaret sandın heralde :) sana yağlı saçlı eşinle mutluluklar hakaretin için kibledim uğraşamıcam zira dünyaya aynı yerden bakmadığımız ortada hadi sen gidip banyo ol..bye
kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?