Bugun banyomda ki tuhaflık.. Acil cvp kızlar

Herkeste bir tuhaflik var anlasilan.Verilen cevaplar cok acayip.Arkadasim benim banyomda degilde bazen tuvalette oluyor.yemek yaparken;bazende evin ici cok sicak olursa oyle oluyor.buhar oluyor duvarlari nemlenmis oluyor...

saol .. cevabın ıcın.. aklıma turlu turlu seyler geldı korktuk esımde bende .. bıde hamıleyım son gunlerde urkuyorum evde.. bu durumdan korktum ve burdakı arkadaşlara sorma geregı duydum ama hıc tahmın bıle edemeyecegım yanıtlar aldımm... benım tuvallette bkere oldu oda komşunun fayansları su akıttı sonra o tamır ettırdı gectı..

Ya sen benim içime dert ettin. Gerçekten de kötü bir niyetle yazmamıştım o mesajı ben. Kimsenin hakkını almak, alay etmek gibi düşüncesi olan bir insan değilimdir. Sadece takılmana şaşırdım. Hatta sorsaydın anlatmaya devam de ederdim ama terslemişsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kusura bakma cnm ben burdan bırının sozlerıne cok kızdım ondan bıraz kötu oldum hıc tahmın edemeyecegım mesajlar geldı anlamadım.. lutfen kusra bakma ... terslemekte degıldı aslında ... bı arkadsaşa da yazıdıgım gıbı hemıleyımde ve urkuyorum artık evde.. boyle tuhaf seyler oluncada urkuyo ınsan ... ama burdakıler cok enteresan yanıtlar verdıler ben buraya bugun uye olmadım kı

Türkiyede çoğu kişi mi? Sizin köyü tüm türkiyeden ibaret sandın heralde :) sana yağlı saçlı eşinle mutluluklar hakaretin için kibledim uğraşamıcam zira dünyaya aynı yerden bakmadığımız ortada hadi sen gidip banyo ol..bye

üst kata değil de alt kata sormanız daha mantıklı değil mi? zira buhar yükselir, alçalmaz... yani üst kattan alt kata buhar gitmesi fizik kurallarına aykırı...

Ric ederim. Hamileysen panik yapmakta haklısın ama yoktur Allahın izniyle bişey. Allah bbeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Ric ederim. Hamileysen panik yapmakta haklısın ama yoktur Allahın izniyle bişey. Allah bbeğini de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Allah razı olsun aminn ınsanın aklına turlu turlu seyler gelıyo in cin vs vs vs ınsallah bıse yoktur bugun pek olmadı bakalım yrn sordurcam komşulara

köylü şehirlinin efendisidir... evet bellı aynı yerden bakmadıgımız sen turk dıl kurumu müdürüsün yada mısır sultanısın yada kralıyet aılesındensın.... bızden uzak dur....

sadece ilk sayfayı okudum canım ve bir arkadaş üst komşularının banyo yaptıktan sonra banyolarının o hale geldiğini yazmış ve belki sizdede aynı durum olabilir yazmış,üst komşunuza,yan komşunuza ve alt komşunuza durumu anlatarak bir sorsanıza bugün o saatlerde banyo yapmışlarmı,vardır mutlaka bir açıklaması,sıkma canını ve korkma.

cnm yarın hepsıne sorcam komşuların... ondan sonra bır tesısatcı cagırcam bı termosıfona baktırcam...saol cnm yanıtın için...

evet. amin cnm... amin inşallah.... evham oluyor ya ıster ıstememez ama yapmamak lazım tabı ...

normalde konu sahibi harici yorum yapmam ama dayanamadım arkadaş!!! Türkçe tüm kullanımları bilmiyorsanız millete de laf söylemeyin bari. Ad aktarması diye bir şey vardır bilir misiniz bilemem ama bayanın kullanımı budur. Genel olarak banyo yapmak şeklinde kullanılır ama yöreye göre banyo olmak şeklinde de kullanılabilir.

Banyonun dış kapısına name i peygamber duasını çıkart yapıştır Allah ın izniyle bir daha olmaz birde buharlaşma sebebini yinede araştır

Canim cin falan degildir ya kiyamam hamilesin ya ondan korkmussun :)

Ama daha kotusu tesisat falan patlar da kayar dusersin ben ondan korktum konus bence komsularla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…