kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
eşimi tanımasam ....
kuzlar bugun uyandım banyodakı wc ye gırdm kapıyı bı actım her yer buhar duvar fayansları ıslak vs vs yanı sankı banyodan bırı cıkmış ve heryer nemli. neyse sınra esıme dedım banyomu oldun yok dedı zaten saçları yaglıydı bellıydı yıkanmadıgı. delırcem 3 yıldır boıle bıse olmadı .bu buhar nerden geldı anlamadım .. ardından buhardan saç kurutma makınası asılı oldugu yerden dustu buhardan askı dusmuş.3 yıldır dusmeyen şey duystu.. sızce bu buharın nedenı ne arkdaşlar basınıza bole bıse geldımı?
Konunuz konusunda yardımcı olamıcam ama "banyo mu oldun " nasıl bir cümledir? Hayır mutfak oldum ben ? Hani yabancısınızda sonradan türkce falan öı öğrendiniz acaba eğer öyleyse kusura bakmayın..
Birde "saçları yağlıydı zaten" gibi tuhaf ve gereksiz bir ayrıntıyı heralde eşiniz banyo OLMADIM dediğinde inanmadığınız için kanıt olarak yazdınız?
Komşunuzun banyosundan kaynaklı birşey olabilir canım.
Yine de bi tesisatçı çağır tekrar olursa.
Sıkma canını ..
Ben neyi anlamadım biliyor musun? Eşin yıkansa ne olacak ki? Arkadaşların dediği gibi alt kat veya üst kattan gelebiliyor bazen havalandırmadan. Bi de benim kurutmam var banyoda bazen o da öyle yapıyor.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
eşim yıkansa nolucakmı? tabıkı bısey olmucak.. ama o yada ben gırmedıgımız halde banyonun şımşırık olması bızı dusundurdu.. korkutuk vs... bende ayrtıntılı yazdım nasılsa sorulcaktı bana dıye çok farklı yerlerden bakmışsın duruma cok şaşırdım gercekten
valla biz gelip duş almadık
canım komsun sülalecek kırklanmış olabilir...Birde evin bitişik nizamsa yanı banyolar yan yana ise oluyor. Arada bende de oluyor o.. Banyo mu ebeveyn banyosuna taşıdım bende
çok komiksiniz zaten akşam akşam çok güldümm konuya da yorumlarada[/QUO
tesısatın patlaması yada komşunun tesısatında sorun olması banyonun şımşırık olmasının nesi sizi guldurdu çok merak ettım..
şöyle konulara türkçe yanlışlarını bulup konuyu kaynatmak yerine yardımcı olmayı deneseniz ya da hiç yazmasanız ne güzel olacak.. ben milletin yazdığı cümlelerde anlatım bozukluğu arasam o kadar bulurum ki... ha banyo oldum der ha banyo yaptım der yahut başka bir şey der sen ne demek istediğini anlıyorsan sıkıntı yok. milletin açığını aramaya terslemeye hiç gerek yok.
arkadaşım sana gelince komsularına sor onlardan mı kaynaklı ya da borularda patlama filan mı var diye ama sadece su olsa anlarım da buhar var demıssın garip geldi
cok mu titizsiniz belki esiniz sizden korktugu icin cekinmisrir soylemeye.. nebilim mesela amcamin esi oyle bir titizdirki esi yastigi kaldiramaz korkusundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?