Bugun banyomda ki tuhaflık.. Acil cvp kızlar

havalandırmanın suçlu olduğunu düşünüyorum

Komşunuzun banyosundan kaynaklı birşey olabilir canım.
Yine de bi tesisatçı çağır tekrar olursa.
Sıkma canını ..

bızede alttakının banyosundan buhar nem gelıyor kasılma bu kadar ////

belki sizin sicak su borunuz patlamistir buhar olduguna gore. Size yakin biryerde olmasi lazim yoksa kolay kolay banyonuzda buhar olusmaz. Diger odalarida bir kontrol edin isterseniz. nerden geldigini kaynagini ogrenmek icin.

eşimi tanımasam ....

esini taniyorsan neden sac yagini kanit olarak kullandin ki? buhar surekli mi var? yoksa olup bitti mi? bazi apartmanlarda havalandirma boslugu ortak oluyor alt komsu kuvet falan doldurup uzun uzun banyo yaptilarsa belki oradan gelmistir. su borusu vs gibi birseyse surekli olur sanirim. olup gecmez.

Son düzenleme:

Ben neyi anlamadım biliyor musun? Eşin yıkansa ne olacak ki? Arkadaşların dediği gibi alt kat veya üst kattan gelebiliyor bazen havalandırmadan. Bi de benim kurutmam var banyoda bazen o da öyle yapıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

türkiyede çogu ınsan banyo oldum banyo yaptım der.. azcık zekası olan ınsan o kişinin yıkandıgını ,duş aldıgını anlar... neyın analizini yapıyorsun...? buradakı arkadaşlarımın cogu sorucaktır canım belkı esın banyo yapmıştır dıye ... onlar sormadan ayrıntılı bı sekılde yazdım... senı nıye bukadar dertledı anlamadım.... hadı gıt baska yere yorumunu yap...

eşim yıkansa nolucakmı? tabıkı bısey olmucak.. ama o yada ben gırmedıgımız halde banyonun şımşırık olması bızı dusundurdu.. korkutuk vs... bende ayrtıntılı yazdım nasılsa sorulcaktı bana dıye çok farklı yerlerden bakmışsın duruma cok şaşırdım gercekten

Hayır ben farklı yerden bakmadım. Eğer sen eşime sordum o da yapmadım dedi deseydin anlardım da. Baktım saçları yağlı yapmamış yazmışsın o yüzden dedim. Ayrıca olabilecekleri de yazdım. Komşulardan havalandırmadan olabilir diye. Ben

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şöyle konulara türkçe yanlışlarını bulup konuyu kaynatmak yerine yardımcı olmayı deneseniz ya da hiç yazmasanız ne güzel olacak.. ben milletin yazdığı cümlelerde anlatım bozukluğu arasam o kadar bulurum ki... ha banyo oldum der ha banyo yaptım der yahut başka bir şey der sen ne demek istediğini anlıyorsan sıkıntı yok. milletin açığını aramaya terslemeye hiç gerek yok.

arkadaşım sana gelince komsularına sor onlardan mı kaynaklı ya da borularda patlama filan mı var diye ama sadece su olsa anlarım da buhar var demıssın garip geldi

canım komsun sülalecek kırklanmış olabilir...Birde evin bitişik nizamsa yanı banyolar yan yana ise oluyor. Arada bende de oluyor o.. Banyo mu ebeveyn banyosuna taşıdım bende

Bu msja koptum yahu kırklanmışmıdırli

aynı sey bır gun sızlerınde basına gelır belkı daha kötusu gelır ozaman anlarsınızz..

cok mu titizsiniz belki esiniz sizden korktugu icin cekinmisrir soylemeye.. nebilim mesela amcamin esi oyle bir titizdirki esi yastigi kaldiramaz korkusundan

zaten burda amacımız basımıza gelen bu durum burdakılerınde basına gelmışmıdır dıye sormak.. belkı yardımcı olurlar belkı ınsan gıbı bıseyler derler dıye. ama hıc tahmın etmezdım bu tarz seyler yazcaklarını... belkıde ust komşunun tesısatı yada boru vs patladı bızede bısey demedı her taraf buhar oldu ... bız sadece korktuk endişe ettık bende burda paylaşmak ıstedım... bugune kadar kımsenın konusuyla dalhga gecmedım acık aramadım... turkçe imla kılavuzuna uygun yazın demedım... en nıhayetınde burda bırbırımızı anladıgımızı dusunmuşrum... neyse arada ıstısnalar olcak tabı... yanıt cın tesekkurler

cok mu titizsiniz belki esiniz sizden korktugu icin cekinmisrir soylemeye.. nebilim mesela amcamin esi oyle bir titizdirki esi yastigi kaldiramaz korkusundan

yok pek degılımdır titiz.. oda cok merk ettı bu durumu hemen termosifonu kapattık kaçakmı var acaba dıye ama bızden kaynaklı bısey yok sanırım ,yarın ust komşu ıle bı konuşalım dıyorduk cvp ıcın tesekkurler... eslerınden cekınen erkeklerde vardır elbet ama bızım oyle bı durumumuz yok :))) ıkımızde dagınığız

Herkeste bir tuhaflik var anlasilan.Verilen cevaplar cok acayip.Arkadasim benim banyomda degilde bazen tuvalette oluyor.yemek yaparken;bazende evin ici cok sicak olursa oyle oluyor.buhar oluyor duvarlari nemlenmis oluyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…