Size en güzel yardımı da cevabı da bir uzman, bir doktor verecektir. Bir doktordan yardım almanızda fayda var. Bir de kansızlık , vitamin eksikliği var mı yok mu diye bir tahlil yaptırırsan iyi olacak...
Ayetel kürsi okuyup uyumaya devam edin. Hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. Bunu alışkanlık haline getirmenizde fayda var. Geçmiş olsun. . .
Evet o zamanda uyuyodum ama olaylar gece olduKerahat vaktinde uyuyanlar deli olmassa sukretsinler demis efendimiz ikindi vakti uyuduysan normaldir
Ateşim yok hastada değilim bu aralar kansızım sadece çünkü 2 haftadır adet görüyorumMalum havalar çok soğuk gribal bir durumdan dolayı ateşin yükselmiş olmasın.
Hiçbi hastalığım yokAllah Allah çok enteresantasiyon problemi yasiyor olabilir misiniz?
Evet o üyeyim ama o durum farklı abzürd bişey ki ben o pulların resimlerini burayada koydum herkeste gördü halisünasyon değil yani. Benim başıma sürekli böyle şeyler gelmiyor ki ilk kez böyle bir şey yaşadığım için telaşlanıp konu açtım zatenSiz yataginda pullar gorup sonra ortadan kayboldugunu soyleyen uye degil misiniz ? Bi doktora gorunun artik.
Hmm bilmiyodum ama açıkçası adetten beri titremelerim başlamıştı. Doğru diyosunuz ama başımı kaldıramıyodumAdet görmek kansızlık yapmaz. Ama üstüste çok uyku kabus gördürür. Bu kadar çok uyumayın bundan sonra. Kalkıp bir hava alsaydınız ayılırdınız.
Yerinizde olsam cidden giderdim. Büyü falan biraz bunlarla bozmussunuz gibi. Psikolojik bir problem olabilirEvet o üyeyim ama o durum farklı abzürd bişey ki ben o pulların resimlerini burayada koydum herkeste gördü halisünasyon değil yani. Benim başıma sürekli böyle şeyler gelmiyor ki ilk kez böyle bir şey yaşadığım için telaşlanıp konu açtım zaten
Çok saçma. Büyüye inanıyo olabilirim bu inanç meselesi ama bu yaşadığım şeyi büyüye yada herhangi doğaüstü bir şeye bağladığım yok ki ben zaten halisünasyon oldugunu düsünüyorum dedim cinler periler yaptı demedim.Yerinizde olsam cidden giderdim. Büyü falan biraz bunlarla bozmussunuz gibi. Psikolojik bir problem olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?