Sorun değil bende özür.dilerim yanlış bir şey.dediysemDoktora gidin dememi sacma buldugunuz icin bu kadar olayi sizin yasamis olmaniz bir problem oldugu anlamina gelir dedim ben. Bu kadar yanlis anlamayi nasil basardiniz... Yine de sizi kirdiysam ozur dilerim, kotu bir niyetim gercekten yoktu.
Lütfen anlayıp.dinlemeden yorum yapmayın artık. Ben cinler periler mi bana bunu yapıyo dedim? ben zaten bu yaşadığımın halisünasyon oldugunu düşündüğümü belirttim. ADIN ÇIKMIŞ DOKUZA INMEZ SEKIZEeski konularınıza bir göz attım da büyüyle falla doğaüstü güçlerle kafayı bozmak üzeresiniz bence.bu kadar merak iyi değil emin olun.
bende zaten ya halisünasyon yada normak kabustur diye düşünmüştüm. TeşekkürlerHalk arasında karabasan denen ama esasen bilimsel açıklaması uyku felci olan durum ve benzerlerini çok sayıda kişi yaşıyor. Bu hallerde insan uykuda olup olmadığını ayırt edemeyebiliyor ve sesler duyduğunu sanabiliyor.
Konu sahibi hassasiyet gösteriyor ve korkuyor olabilir.
Anlatmaniza gerek yok, ne oldugu hakkinda yeterli bilgiye sahibim. Konu sahibinin eski konulariyla birlestirerek yaptim yorumumu. Bir rahatsizligi olabilir, doktora gitmesi gerekir. Burdan karabasan diye teshis koyamazsiniz. Doktora gitmek ayip bir sey degil. Hakaret etmisim gibi neden aciklama yaptiniz ki anlayamadim ? Buradan konuyu okuyup problemin ne olduguna karar verecek mercii olmadigim icin doktora git diyorum bu tip olaylari daha onceden de yasadigi icin.Halk arasında karabasan denen ama esasen bilimsel açıklaması uyku felci olan durum ve benzerlerini çok sayıda kişi yaşıyor. Bu hallerde insan uykuda olup olmadığını ayırt edemeyebiliyor ve sesler duyduğunu sanabiliyor.
Konu sahibi hassasiyet gösteriyor ve korkuyor olabilir.
Kendimi.bildim.bileli uyku düzenim bozuk zaten ikinci öğretimim yani hep gündüz uyurum ilk kez yaşıyorum böyle.bir şeyGündüz vakti uyuyunca benim de rüyalarım sapıtıyo rüya gerçek birbirine karışıyo korkacak bi durum değil
Biz de diyoruz ki canim arkadasim HALUSINASYON GORMEK NORMAL BIR DURUM DEGIL. Kimse sana cin peri demiyor, halusinasyonlar goruyorsun normal degil diyorlar. Pes ya hayatimda hic bu kadar zorlanmamistim bir sey anlatirken. Halusinasyon sanki hayatimizin rutiniymis gibiLütfen anlayıp.dinlemeden yorum yapmayın artık. Ben cinler periler mi bana bunu yapıyo dedim? ben zaten bu yaşadığımın halisünasyon oldugunu düşündüğümü belirttim. ADIN ÇIKMIŞ DOKUZA INMEZ SEKIZE
Anlatmaniza gerek yok, ne oldugu hakkinda yeterli bilgiye sahibim. Konu sahibinin eski konulariyla birlestirerek yaptim yorumumu. Bir rahatsizligi olabilir, doktora gitmesi gerekir. Burdan karabasan diye teshis koyamazsiniz. Doktora gitmek ayip bir sey degil. Hakaret etmisim gibi neden aciklama yaptiniz ki anlayamadim ? Buradan konuyu okuyup problemin ne olduguna karar verecek mercii olmadigim icin doktora git diyorum bu tip olaylari daha onceden de yasadigi icin.
Marilyn ben gideyim artik konundan. Tam ozur dilemistim yine tutamadim kendimi. Tekrar ozur dilerim. Ama yine de bi psikologa git. Cogumuz gidiyoruz zaten ayip bir sey degil. Son mesajda biraz cildirmis olabilirim tekrar ozur diliyorumSorun değil bende özür.dilerim yanlış bir şey.dediysem
Lütfen benim alıntı yaptığım yorumda ben hangi yoruma cevap vermişim iyice okur musunuz? arkadaş bana resmen sen böyle olaylarla kafayı bozmuşsun dediBiz de diyoruz ki canim arkadasim HALUSINASYON GORMEK NORMAL BIR DURUM DEGIL. Kimse sana cin peri demiyor, halusinasyonlar goruyorsun normal degil diyorlar. Pes ya hayatimda hic bu kadar zorlanmamistim bir sey anlatirken. Halusinasyon sanki hayatimizin rutiniymis gibi
Ne bileyim pullarla falan birlesinceLütfen sataştığımı yada başka bir şeyi düşünmeyin ama benimde en başından beri demek istediğim ben hep böyle şeyler yaşamıyorum. Ben ilk kez böyle bir şey yaşıyorum. Dediğinizi dikkate alıpdoktora gidecegim
Bilmem ki ortaya çıkmadı. Ama yazdan sonra bi daha pul falan görmedim :))Ne bileyim pullarla falan birlesincesahi pullarin kaynagi neymis ?
Anlatmaniza gerek yok, ne oldugu hakkinda yeterli bilgiye sahibim. Konu sahibinin eski konulariyla birlestirerek yaptim yorumumu. Bir rahatsizligi olabilir, doktora gitmesi gerekir. Burdan karabasan diye teshis koyamazsiniz. Doktora gitmek ayip bir sey degil. Hakaret etmisim gibi neden aciklama yaptiniz ki anlayamadim ? Buradan konuyu okuyup problemin ne olduguna karar verecek mercii olmadigim icin doktora git diyorum bu tip olaylari daha onceden de yasadigi icin.
Yaa sizden de özür dilerimBeni neden yanlış anladınız ki. Sizinle hemfikirdim aslında. Sadece doğa üstü bir durum olmadığına bir örnek vermek istemiştim. Neyse, iyi geceler dilerim.
Yazın o konuyu açtığım ilk zamanlar zaten tek tek cevap verdim hatta pulların fotosunu attım ama sonra giremedşm siteye. Döndüğümde zaten konu eskimiş oldu. Şimdi güncelledşmKonu sahibi ikidebir gelip ilginç seyler aciyorsunuz.. Biz o pul konusuna o kadar yorum yaptik, o kadar cevap bekledik
Ben size özel mesaj attim ne oldu konunuza dönün diye. Kkda dolasiyordunuz ama konunuza cevap verme tenezzulunde bile bulunmamistiniz.
böyle yaparsaniz bir daha kimse size cevap vermez haberiniz olsun..
Yaa sizden de özür dilerimRegl gerginligi yasiyorum sanirim su sıralar Kusuruma bakmayin lutfen
Yazın o konuyu açtığım ilk zamanlar zaten tek tek cevap verdim hatta pulların fotosunu attım ama sonra giremedşm siteye. Döndüğümde zaten konu eskimiş oldu. Şimdi güncelledşm
Psikiyatriste gitmeyi kötü bir şey olarak görmüyorum en son lise 3te gitmiştim zaten. Belirli bi sorunum yok ama belli ki bu olanlarda normal.değil bu hafta gitmeyi düşünüyorım. TeşekkürlerPsikiyatriste/Psikoloğa gitme tavsiyesine bu kadar şiddetle alınmayın, zaman zaman problemlerimizi kabul etmek iyi bir yola girmek için çok büyük bir adımdır.
Hepimiz sıkıntılı dönemlerden geçiyoruz.
Umarım tavsiyemizi dinleyip gidersin, ne yapabiliriz ki buradan başka..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?