Pardon cevap attım demek istedim. Biliyorum hataydı normalde konularıma düzenli cevaplar veriyorum. Kusura bakmayınGuncelleyen baskasiydi siz degildiniz. Pullarin resmini paylastiktan sonra bir daha ugramadiniz konunuza. Onu diyorum..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pardon cevap attım demek istedim. Biliyorum hataydı normalde konularıma düzenli cevaplar veriyorum. Kusura bakmayınGuncelleyen baskasiydi siz degildiniz. Pullarin resmini paylastiktan sonra bir daha ugramadiniz konunuza. Onu diyorum..
Psikiyatriste gitmeyi kötü bir şey olarak görmüyorum en son lise 3te gitmiştim zaten. Belirli bi sorunum yok ama belli ki bu olanlarda normal.değil bu hafta gitmeyi düşünüyorım. Teşekkürler
Öyle mi çok teşekkür ederim ya bu hafta sürekli doktorda olcam anlaşılanSurekli baygin gibi uyku ve uyuyup uyumadigini anlayamama uyanamama b 12 vitamini eksikliginden olabiliyor bi tahlil yaptir
Gece gece acilcak konu muydu canim ya bare konunun basinda uyarsaydin bizi![]()
Korkuttuysam özür dilerim ama bana korkunç gelmedi sadece garip buldum çünkü ilk kez böyle birşey yaşadımGece gece acilcak konu muydu canim ya bare konunun basinda uyarsaydin bizi![]()
bişey yemeye fırsatım olmadı ki bütün gün uyanıp uyuyarak geçti hepÇok yiyip yatınca da böyle fenalık basıyor insana![]()
ben sana başka şeyler anlatayım da ödün kopsun![]()
Korkuttuysam özür dilerim ama bana korkunç gelmedi sadece garip buldum çünkü ilk kez böyle birşey yaşadım
yok aslında hemen unaıyodm rüyaymış şimdi.gideyim içeri diyodum snra hemen.ikinci bi rüya. Uyandıgımı hatırlıyoeum ama geri nasıl uyudugumu hatırlamıyorumPeki böyle uyanmak için cabaladin mi yoksa hepsi seri bi sekilde mi oldu?
yok aslında hemen unaıyodm rüyaymış şimdi.gideyim içeri diyodum snra hemen.ikinci bi rüya. Uyandıgımı hatırlıyoeum ama geri nasıl uyudugumu hatırlamıyorum
yok aslında hemen unaıyodm rüyaymış şimdi.gideyim içeri diyodum snra hemen.ikinci bi rüya. Uyandıgımı hatırlıyoeum ama geri nasıl uyudugumu hatırlamıyorum
Ahahaa valla benzedi :))))inception olmuşsun bacım sen![]()
cok teseklürler ilk isim doktora gitmek bu haftaAy cok garip ya, gecmis olsun ne diyim bi doktora gorunmekte fayda var
psikoljik bir durum bu kabuslar...bedensel bir rahatsızlığın var..Dün gece yarısı 4-5 gibi yattım ve daha yeni kalkıyorum. Gün içinde ara ara kalktım hep tabi.
Kendimi aşırı yorgun ve halsiz hissediyorum bugün halbuki hep evdeydim. Eğer uyumazsam başım dönüyo her yerim titriyo bende mecbur yattım hep hatta bi kere bayıldıgımdan eminim tam uyurken. Rüyamdada bayıldım. Çok kötü kabuslar gördüm evde herkes bana kötü davranuyodu. Mesela arada uyanıyodum çok uyudum annemlerin yanına gideyim diyorum sonra kalktıgımı sanıyorum içeri gitmişim herkes bana kötü davranıyor sonra bi uyanıyorum aslında rüyaymış şimdi gideyim bari diyorum sonra yine uykuyasalıyorum yine evle ilgilş kabuslar. Bu 6-7 kere ard arda oldu ben hep gerçek sandım. En son rüyamda ıdamın dolapları kendiliğinden açılıyodu ve biraz önce tam uyandıgım sırada yatagımın altında domuza benzeyen ama insan sesi oldugu belli garip bi inleme geldi ama bu gerçek gibiydi. Bi daha uyumucam bugün ama hala her yerim titriyo ve başım dönüyo deli gibi uykum var.
Allah allah ne olabilir ki görünürde yokpsikoljik bir durum bu kabuslar...bedensel bir rahatsızlığın var..
Kelimei tevhid?Benimde oldu bi ara böyle şeyler ama şimdi geçti şükür rüya ve gerçek arası birşey oluyo du ve ben bu durumdan kelimei tevhid getirerek kurtuluyordum .bildigin sureleri oku bide yatakta biskivi tarzı birşeyler yedinse dökülr falan öyle şeylerede dikkat et.