bugün başımdan geçen tuhaf olay

AnotherDream

Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
184
144
23
35
Mrb arkadaşlar sizlerle kafama takilan bi sorunu paylaşmak istiyorum çünkü ben çok ikilemde kaldım artık ne dusunecegimi bilemez durumdayim. Belkide ben art niyetliyim bilmiyorum ! Simdi olay şöyle gelişti. Is arkadaşlarımla öğle arası bi arkadaşın evine gitmiştik kabanlarimizi ve cantalarimizi bi odaya birakip mutfağa geçtik birşeyler hazirlamaya başladık. Daha sonra bi arkadaş cocuguyla odaya gitti bende bi kaç dakika sonra telefonumu yanima almadigimi fark ettim ve odaya gittim. Odanin kapısı kapalıydı ve hatta icimden ne alaka diye gecirerek girdim.
Şimdi burda size arkadaşın özelliğinden kisaca bahsetmek istiyorum. Bu insan aşırı meraklı parasal konularda cimri sayilabilecek ve iş olunca birilerine yıkmaya çalışan ama bazende sasirtip bazi incelikleri düşünebilen bi insan. Arasi bi cok kisiyle bu ozelliklerinden dolayi zamaninda açılmıştır.
Konuya dönecek olursak kapiyi acmamla arkadaşımın çantamı karıştırdığını gördüm ve olayı idrak etmekte güçlük yasadim başta . Gülerek ve şaşkınlıkla napiyosun dedim o da beni gorunce ayy karistirmisim cantalari benimki sandım dedi ve kapatti hemen. Ama işin ilginc yanı şu ki benim cantamla onunkinin hiic alakasi yok renkleri ve bicimleri cok farkli benimki tek gözlü ama onunki iki gözlü vs . Simdi bana bu cok inandirici gelmedi sizce ben mi abartiyorum bunu. Eğer bilerek baktiysa ne icin yapmış olabilir açıkçası hırsızlık filan demiyorum çünki öyle bi insan degil ama amac ne olabilir guvenm sarsıldı açıkçası. Bundan sonra nasil davranicam bilemiyorum

Amacı hırsızlık değilse sizinle ilgili merak ettiği bir şey vardır.
Bir not,bir numara bir ajanda,günlük vs arıyor olabilir.
Ayrıca telefonunuz da o odadaysa mesajlarinizi karıştırmış olabilir diyeceğim fakat telefona değil çantaya bakarken görmüşsünüz.
Telefon çantanın içinde miydi?

Icindeydi ama zaten o gittikten sonra cok gecmeden ben gittim telefonumu almak icin gitmiştim sonradan keske daha geç gitseymisim diye düşündüm hatta telefon mu ariyodu diye

Ben gördüğüm an yakin arkadaşım olduğu icin direk ne aradığını sorardim.

Boyle biriyle arkadaslik kurmazdim.
Cunku ne zaman evime gelse birsylerimi karistiracak diye dusunup huzursuz olurdum .s

Bazen konduramiyoruz ama hic ummadigimiz kisiler ummadigimiz seyler yapabiliyor. Ben boyle biriyle bir daha gorusmem sahsen.

Sok olunmayacak gibi degilki.ne kaybetti de senin cantanda ariyordu acaba.direk mesafe koy boyle bi insana.anlam veremedim hicbisekilde...

Dalgındır olur kendi çantası sanmıştır benım ayakkabılarımı ters giydiğim günler olmuştu birgün arkadaşımın terliğinin tekini giymiştim diğer teki de benim terliğimdi şimdi ben arkadaşımın terliğini mi çalmış oluyorum :) olabilir yani çok takılma kıza hemen yok cimri yok kendini düşünür felan diye huylar yapıştırmışsın ama o işler öyle kolay değil bu durumdan kimseye bahsetme çok rahatsızsanda arkadaşlıgını kesersın.

Ay o tarz anlarda ben karşıdakinden daha cok panik olurum .
Yaşadım aynısını mal mal bakakaldım kızardım bozardımki cüzdanımı acmıştı ve sürekli eksilen paracıklar oluyodu bi süredir.
Beni görünce sadece odadan cıkmıstı bidaha görüşmedik ama yerin dibine girmiştim.
Keşke yakalamasaydım bile demiştim içimden

Keske cantalarn resmini gosterme imkanim olsaydi cok alakasz yani bilmiyorum o kadar dalginlik ?

Aynen benimde bi an odadan geri cikasim geldi utandrmamak için ne saflık ya

Meraklı bir insan yakalanınca çakallık etmiş. Rujunuzun markasını merak etmiş size sormak istememiş olabilir, parfümünüzün markasını da aynı şekilde.
Ya da ondan genç görünüyorsunuzdur doğum tarihinr bakmak istemiştir ya da ehliyetinizi hangi yıl aldığınız bile kafasını kurcalamış olabilir. Manyak çok.
Ben bir daha aynı ortamlarda bulunmamayı tercih ederdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…