Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

_DURU_24

BÜYÜK VE KÜÇÜK AŞKNA AŞIK
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2006
1.660
18
158
43
İstanbul
BUGÜN BEBİŞLERİMİZE NE ALDIK ACABA?
FOTOGRAFLARINI EKLEYİP FİYATINI YAZALIM HERKESE FİKİR OLMUS OLUR NE DERSİNİZ?
BEN BAŞLIYORUM?
BU HAFTA KIZIMA BİRCOK SEY ALDIM FAKAT GİYİM OLANLAR YIKANDI KURUYORLAR...FAKAT AYAKKABILARINI EKLEYEBİLİRİM...

MOTHERCARE'DEN İKİSİDE

BU BOTUN FİYATI 38.TL KÜSÜRATLI İDİ

BU BABETİN FİYATIDA 28.KÜSÜRATLI İDİ SANIRIM TAM HATIRLAMIYORUM...

YARINDA ALDIGIM GİYİSİLERİ EKLERİM...

EVET HERKES BUNDAN BÖYLE NE ALDIYSA EKLESİN FİKİR EDİNELİM ALALIM BİZDE:)))

ŞİMDİ SIRA SİZDE.........

ben buğün ve bundan sonra mümkünse bişey almayı düşünmüyorum dolapları tıka basa dolu valla gelen getiren aldıklarım yeterde artar bile ben sizin aldıklarınıza bakım çokda gerekli bi konu ya neyse

http://www.thehungersite.com/clickToGive/home.faces

buradakileri görünce içimden bişey almak gelmiyor.

buraya tıklayarak aç insanlara yardım ediliyormuş.yardım meleklerinde yazıyordu.
halimize binlerce şükür Allah aç bebeklerin,çocukların yardımcısı olsun.
ben kendi adıma bebek eşyalarına o kadar para vermeyi düşünmüyorum ama alanada saygı duyarım.herkesin fikri kendine...

Son düzenleme:
Ben açıkcası oğluma şimdiye kadar çok fazla bişey almadım..Zaten hediyeler vardı onları kullandık.Bi tek doğumdan önce aldıklarım dışında bayramda aldık.Bebek kıyafetleri çok pahalı tabii belli markaların..Bana kalsa ben yine o kadar para verip almazdım ama eşime anlatamadım..

Bencede yukarıda fikrini yazan tüm arkadaşlarıma katılıyorum çok alakasız olmuş bencede herkesin bütçesi her gün bişeyler almaya uygunmu bakalım?..

hergün demedik zaten arkadaslar...bugün derken herhangi birgün manasında...hiçmi birşey almıyorsunuz...aldıgınız günü kastettim...
offf neyse...yaaaa

Dediğim gibi ben pek bişey almıyorum ama kızının pabuçları çok cici..Güle güle giysin..

evet pabuçlar çok şık...güzel günlerde giysin ufaklık....valla ben dün yerlerde sürünürken üşümesin diye polar benzeri bir kumaştan dizlikli alt aldım...4 tl idi tanesi..bir ara koyarım resmini...bizim yerler parke çünkü...epey soğuk ouyor...

Dediğim gibi ben pek bişey almıyorum ama kızının pabuçları çok cici..Güle güle giysin..
tesekkür ederim canım...

ben bayramda LC den kızıma pantolan hırka ve eşofman takımı almıştım hepsi de çok uygun fiyata kışlık biraz da büyük aldım annelerimiz gibi vallahi hani seneye kışa bile giyer yani o kadar pantolan 25 tl eşofman takımı da 40 küsurdu

durucum bence konu güzel ben de kızıma karyola alacağım 30 eylül kdv indirimi sonmuş kızlar alalım dedik artık park yatak olmuyor zaten arkadaştan almıştım onu geri vereceğim
lütfen karyola kullanalar foto koyar mısınız fifkir edinirim ya da bahsedin markası fiyatı özellikleri büyüyen karyolalar var mesela kullanan var mı

bencede fikir almak için güzel bir topik olmuş ben çok fazla dışarı çıkamadığım ve etrafımda çok fazla bebeği olan kişiler olmadığı için bir çok şeyi burdan öğreniyorum, görüyorum. banada fikir oluyor yani.ben şahsen alınca eklemeyi düşünüyorum aldığım şeyleri.

kızlar aklıma gelmişken benim oğlan gece üstünü örttürmüyor kesinlikle ve elleri yüzü falan buz gibi oluyor çünkü evim soğuk oluyor uyku tulumu falan alanınız varmı hiç bebişlere alan varsa ekleyebilirmi?

canım aynen benimkide...ben bu hafta sonu aradım ama istediğim gibi bulamadım...bir sitede gördüm onu alıcam herhalde..ben giysi gibi olanında değilde içine sokup yatırılandan almak istiyorum..linkini atarım olmazsa sana...bu arada konu bence de gayet iyi olmuş...hemen hemen herkesin ilk bebeği...fikir sahibi oluyoruz ne güzel işte...

canım ben hem normal beşik yataklardan aldım hemde park yataklardan.park yatağı salonda kullanıyorum normal yatağınıdakendi yatak odamda.ikisinide mothercareden almıştım çokta memnunum.şimdi odamdaki yatağı azcık yere indirmem gerekiyor çünkü ben,m oğlan tutunup kalkmaya başladı.aldığım yatak büyümüyor 4 yaşına gelene kadar felan kullanabilir ancak.

bende oğluma sıksık bişeyler almıyorum çünkü yazık çok çabuk büyüyolar.ben sadece ihtiyacı olanları alıyorum.polar takım eşofman arıyordum en sonunda adidasta buldum.poların içinde hiç üşümüyor benimde içim rahat ediyor açıkçası.birde uzun kollu çıtçıtlı badi aldım kışın giysin die mothercareden fiyatıda çok uygun geldi bana tavsiye ederim yıka yıka bişeycik olmuyor.son bi ihtiyacımız kaldı içi yünlü veya polarlı mont arıyorum bilen gören varsa haber verin bana.hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…