Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

bende oğluma sıksık bişeyler almıyorum çünkü yazık çok çabuk büyüyolar.ben sadece ihtiyacı olanları alıyorum.polar takım eşofman arıyordum en sonunda adidasta buldum.poların içinde hiç üşümüyor benimde içim rahat ediyor açıkçası.birde uzun kollu çıtçıtlı badi aldım kışın giysin die mothercareden fiyatıda çok uygun geldi bana tavsiye ederim yıka yıka bişeycik olmuyor.son bi ihtiyacımız kaldı içi yünlü veya polarlı mont arıyorum bilen gören varsa haber verin bana.hepinizi öpüyorum.

Bende pazar gunu ogluma bıseler aldım gece ustunu cok acıyor elı ayagı buz gıbı uyanıyor bu yuzdende grıp oldu zaten mother careden ona polar tulum aldım cok cıcı henuz denemedım bakalım memnun kalıcakmıyız kısın ev sıcak olucak umarım onu cok terletmez..fıyatını hatırlamıyorum bırkac sey daha almıstım uzun kollu atlet,patıklı ev tulumları ve bur cıft ayakkabı...eger basarabılırsem ogluma uzun sure bıse almadan durmak ıstıyorum bayramdı seyrandı derken azıttım sureklı ona bıseler alıp duruyorum...ama dusununcede fuzulı degıl o kadar hızlı buyuyorlar kı mecburen gardırop yapıyoruz dogdular araya yaz gırdı sıra kıslıklara geldı ...allah saglıkla mutlulukla cıcılerını gıydırmek nasıp etsın uzun yıllar bu boyle devam edıcek yazlıkl kıyafetlerıde oyle bıton aldık ..mecburen ek gıdayla beraber cocuklara thısırt yetısemez hale gelıyor ..alıyoruz ..eee seneye hıc bırı olmıycak ...yanı bebeıslerın alıŞverısınde dur durak yok kızlar..maddıyatımız kotu olsun ıyı olsun resmen zarurı ıhtıyac halıne gelıyor...allahtan tekstıl ulkemızde cok ucuz her kesıme hıtap edıyor 2 lıraya da var 100lırayada ayak yorgan durumuna gore ...

biri yatak sormuştu..bu yatağımız...altı yavru yatak...daha sonra yandaki bölüm çıkarak 1m * 2m tek kişilik hale dönüşüyor...

bu da dolabımız...çınar doğmadan önce yatak+4 kapı dolap+oyuncak sandığı+şifonyer+çalışma masası+avize+uyku seti+duvar süsleri takım olarak modako dan almıştık...2300 tl civarıydı...

ben oğluma gece uyurken giysin diye tulum aldım ama torba şeklinde. kolları yok atlet gibi üstü. bizim ev sıcak oluyor ama oğlum üstünde örtü tutmuyor bu yüzden oyle bişey aldım. 19TL C&A

evet canım linki yazarsan çok iyi olur bende bakayım olmazsa bende netten sipariş veririm

asiye ben zeynebe bahar bebenin uyku tulumunu aldım içi pamuklu kollu ve ayaklı 35 lira yıkadım ama kalın olduğu için dün kurumadı vallahi biraz daha hava soğusun giydireceğim fiyatı uygun ama nasıl olcacak bilmiyorum

bende istiyorum uyku tulumu ama daha karar veremedim ayaklımı alayım torma şeklindemi
hangisi iyi olur kızlar buarada aylin bu dizlikli altlar çok güzel canım çokta uygun valla güle güle kullansın çınarcık durucum konun süper olmuş fikir alışverişi kızlar illa hergün bişeyler alıp foto eklenicek diye bi şart yok babtelerde çok cici:))

canım kuruyunca o zaman sende fotosunu koy da bir bakayım ne olur ya hala çünkü öksürüyor deli olcam bu havada kaloriferi yakarsak biz sıcaktan uyuyamayız çünkü beşiği bizim yatak odamızda hala:kedi:netten mi aldın bu arada?gerçekten fiyatta uygun yani

merhaba canım,torba şeklinde daha iyi bence diğeri terletir gibi geldi bana.

birde playskolldan ilk arabam ı aldık o da yarın gelicek gelince eklerim
aylin bende uyku tulumu düşünüyorum çok şık çok güzelmiş ama bana biraz pahalı giibi geldi
bide ayaksız olması dönmelerini etkilemez mi bana rahat hareket edemez miş gibi geldi

nestleim bu tulum çok büyük zaten 1 yaşından itibaren diyo .sevcan mama sandelyeniz çok güsel güle güle kullansın ardacık

sevcan güle güle kullansın kuzucuk. nasıl memnun musunuz? biz de aynısını sipariş verdik netten 2 gün önce. bugünlerde gelecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…