canım aynen benimkide...ben bu hafta sonu aradım ama istediğim gibi bulamadım...bir sitede gördüm onu alıcam herhalde..ben giysi gibi olanında değilde içine sokup yatırılandan almak istiyorum..linkini atarım olmazsa sana...bu arada konu bence de gayet iyi olmuş...hemen hemen herkesin ilk bebeği...fikir sahibi oluyoruz ne güzel işte...
asiye ben zeynebe bahar bebenin uyku tulumunu aldım içi pamuklu kollu ve ayaklı 35 lira yıkadım ama kalın olduğu için dün kurumadı vallahi biraz daha hava soğusun giydireceğim fiyatı uygun ama nasıl olcacak bilmiyorum
bende istiyorum uyku tulumu ama daha karar veremedim ayaklımı alayım torma şeklindemi
hangisi iyi olur kızlar buarada aylin bu dizlikli altlar çok güzel canım çokta uygun valla güle güle kullansın çınarcık durucum konun süper olmuş fikir alışverişi kızlar illa hergün bişeyler alıp foto eklenicek diye bi şart yok babtelerde çok cici:))
kızlar linki buraya koyayım bari...bu uyku tulumu iyi gibi geldi bana....Bebek Giyim Ürünleri > Premaxx Easy-Move Uyku Tulumu #17009045 - sahibinden.com
birde playskolldan ilk arabam ı aldık o da yarın gelicek gelince eklerim
aylin bende uyku tulumu düşünüyorum çok şık çok güzelmiş ama bana biraz pahalı giibi geldi
bide ayaksız olması dönmelerini etkilemez mi bana rahat hareket edemez miş gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?