Bugün bebişlerimize ne aldık acaba?

kıyafetleri üsküdardaki mintan diye bir mağazadan alıyorum..ama benzer mağazalar maltepe-kartal-beşiktaş da filan da var...fiyatları çok uygun...zaten kısa süreli giyilecek şeyleri genelde ucuz almaya çalışıyorum...bu arada uyku tulumuna gelince ben de henüz karar vermedim ama ayaksız alıcam..öbürüyle çok astronot gibi olurlar..sıkılır benim oğlan sanırım...1 yaşından 4 yaşına kadar o tulumlar...benim oğlan fiziksel olarak şu anda 11 aylık bebek gibi olduğundan ben almayı düşünüyorum..4 sene kullanılabiliyor yani..zaten ayaksız torba tulumlar 3-4 yıl kullanılabilir...bu arada sunseet gerçekten çok şık mama sandalyeniz...hakikaten chicco dan farkı yokmuş gibi duruyor..iyi günlerde kullanın...

bizimki bu canım. aslında çok da ince değil. ama kalın da değil çunku bizim ev kışın çok sıcak oluyor

yeni yıkandıydı. accuk buruşmuş

dur bakalım hafta sonu mahmutpaşa-tahtakale yapmayı planlıyorum..bulamazsam bunu alayım..gayet uygun fiyatlı..iyi günler de kullanın canım...

teşekkür ederim. işallah aynı fiyata bulursunuz. ben aldığımda indirimdeydi de ama yine de uygun ya oranın fiyatları.

bende gideyim bu cevahir e de göreyim u tulumu:)
mama sandalyesinde sorun yaşamayacaksınız arkadaşlar benimkide onu kullanıyor uzun zamandır ben turuncusunu almıştım:)

sevindim ya. ben de yeşilini istedim. bakalım benim paşa sevecek mi sandalyeyi

Merhaba ben de Nisan annesiyim ,bu yeşil mama sandalyesinin markası nedir acaba,bir de netten mi almıştınız ,fiyatı uygunmuş,güzel de bir şeye benziyor,güle güle kullanın.

bende hepsi buradadan aldım canım markasını asiye yazmış
turuncusu daha canlı sanırım ama yeşilide güzel

saol hayatım:)))

bende bugün mama sandalyesi aldım meleğime....bide mama sandalyesi oyuncagı....
chicco mama sandalyesi 200 tl
fısher prıce oyuncagı 15 tl
yarın fotosunu eklerim...

mama sandalyesinin kılıfını iyi yerleştirememişim fotoyu çektinden sonra gördüm malum kullanma klavuzu pek işe yaramadı:1closedeyes: kılıfını geçirince daha şık duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…