canım bence de bu çok pahalı. ben aynısını 19 TLye aldım
saol hayatım:)))durucum bence konu güzel ben de kızıma karyola alacağım 30 eylül kdv indirimi sonmuş kızlar alalım dedik artık park yatak olmuyor zaten arkadaştan almıştım onu geri vereceğim
lütfen karyola kullanalar foto koyar mısınız fifkir edinirim ya da bahsedin markası fiyatı özellikleri büyüyen karyolalar var mesela kullanan var mı
bende oğluma sıksık bişeyler almıyorum çünkü yazık çok çabuk büyüyolar.ben sadece ihtiyacı olanları alıyorum.polar takım eşofman arıyordum en sonunda adidasta buldum.poların içinde hiç üşümüyor benimde içim rahat ediyor açıkçası.birde uzun kollu çıtçıtlı badi aldım kışın giysin die mothercareden fiyatıda çok uygun geldi bana tavsiye ederim yıka yıka bişeycik olmuyor.son bi ihtiyacımız kaldı içi yünlü veya polarlı mont arıyorum bilen gören varsa haber verin bana.hepinizi öpüyorum.
canım bebeshop ta çok güzel montlar var...bir bak derim...
çokkk ciciiiiiiiii
yerler sürünürken giysin diye..4-5 tane aldım..içine de penye alt giydiriyorum..inşallah üşümüyordur...4 tl...çok güzel altlar bende bakayım...ama bana uzak orası....netten arastırayım((
tesekkür ederim canım:)))bende istiyorum uyku tulumu ama daha karar veremedim ayaklımı alayım torma şeklindemi
hangisi iyi olur kızlar buarada aylin bu dizlikli altlar çok güzel canım çokta uygun valla güle güle kullansın çınarcık durucum konun süper olmuş fikir alışverişi kızlar illa hergün bişeyler alıp foto eklenicek diye bi şart yok babtelerde çok cici:))
güle güle kullanın canım çok güzel...
birde playskolldan ilk arabam ı aldık o da yarın gelicek gelince eklerim
canım gelince şu ilk arabamı kullanın bakalım güzelse bende alayım....
dur bakalım hafta sonu mahmutpaşa-tahtakale yapmayı planlıyorum..bulamazsam bunu alayım..gayet uygun fiyatlı..iyi günler de kullanın canım...eminönünde havuzluhan var 5 katlı 5 katıda bebek giyisileri malzemeleri satılıyor...bi bak derim fikir olur...uygun genelde fiyatlar...
bende gideyim bu cevahir e de göreyim u tulumu:)
mama sandalyesinde sorun yaşamayacaksınız arkadaşlar benimkide onu kullanıyor uzun zamandır ben turuncusunu almıştım:)
canım cevahire gitmene gerek yokC&A için bakırköy tren istasyonunun karsısındada var ....bakırköy capacıty AVM'de var C&A magzası...
canım hepsiburada dan aldım ben 95 e markası comfy bonny
bende hepsi buradadan aldım canım markasını asiye yazmış
turuncusu daha canlı sanırım ama yeşilide güzel
duru merak ettim yüklesene görelim hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?