Bugün Benim Doğduğum Gün HAMİLEYİMMM

canım allah tamamını erdirsin sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin rabbim:CüvCüv:

canım gözünaydın bende inanıyorum canım 2 tüp bebek yaptım olmadı 5 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım canım spora gidiyordum namazımı kılıyordum sürekli koşturuyordum ama allah nasip ettikten sonra herşey boş hemde 11 sene sonra rabbim verdi allah bütün isteyenlere versin inşallah

Kızlar 3,5 senelik uğraşımın sonucu rabbim yüzümü güldürdü Bugün 12.gün değerim 596

Şuan ki duygularım tarif edilemez Allahım sizlerede bugünü yaşatır en kısa zamanda inşallah

Size tavsiyem hiç belirti aramayın ben kesinlikle tutmadı dedim adet belirtilerimden başka belirtim yoktu şuana kadar lekelenme de olmadı transferden sonra yarım saat yattım eve gelip abdest alıp namazımı kıldım ve tamamen normal yaşantıma devam ettim temizlik yaptım,yemek yaptım, yürüdüm, gezdim rabbim verince oluyor demekki. Bir de bol bol dua ettim selavat çektim. Rahat olun yani kızlar zamanı gelmişse oluyor....

hihoyyyt

işte budur :) kelimeler kifayetsiz :):teytey::teytey::teytey::teytey::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

tebrikler canım, çok uzun beklemişsin ama sonunda muradına erdin. İnşallah allah kucağına almayı da nasip etsin

süper bir hediye olmuş canım yaaa , çok sevindim :nazar:
bir sonraki doğum gününde inşallah bebişin-bebişlerin kucağında olur sen mumları üflerken :Saruboceq:
ne büyük mutluluk ..
benim için de güzel bir öğretmenler günü hediyesi oldu miniğimin haberi kaydirigubbakcemile5
doğum günümde de ikili tetsimizin çok iyi çıktığını öğrendik çok şükür :Saruboceq:
darısı senin başına inşallah ..
hadi bakalım , haftaya keseciklerle görüş gününüz olacak hihoyyyt

Canım tebrikleeeeeeeeeeer... diğer topikte de yazmıştım ama buraya da yazayım dedim, Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin, tebrikler tekrar, çok ama çok sevindim, ayrıcaaa demiştim demiştim:):)

canım bende canı gönülden tebrik ediyorum Allah tamamına erdirsin benimde bugün transferim oldu yeni hamişsin banada dua et olurmu darısı başıma inşallahsırnaşık şey

Kızlar 3,5 senelik uğraşımın sonucu rabbim yüzümü güldürdü Bugün 12.gün değerim 596

Şuan ki duygularım tarif edilemez Allahım sizlerede bugünü yaşatır en kısa zamanda inşallah

Size tavsiyem hiç belirti aramayın ben kesinlikle tutmadı dedim adet belirtilerimden başka belirtim yoktu şuana kadar lekelenme de olmadı transferden sonra yarım saat yattım eve gelip abdest alıp namazımı kıldım ve tamamen normal yaşantıma devam ettim temizlik yaptım,yemek yaptım, yürüdüm, gezdim rabbim verince oluyor demekki. Bir de bol bol dua ettim selavat çektim. Rahat olun yani kızlar zamanı gelmişse oluyor....

hihoyyyt
tebrik ederim seni...darısı bütün bebek bekleyenlerin başına inşallah.......benim de bu gün-çarşamba- saat: 15.00 te transferim var...böyle güzel haberler alınca çok mutlu oluyorum....inşallah bu sefer herşey güzel olacak....Allahım yardımcım olsun...herşeyin hayırlısı

canım benim çok çok sevindim senin için inşallah sorunsuz bi gebelik geçirir sağlıcakla meleğini kucağına alırsın bebeğin sana ve eşine hayırlar getirsin
çok dikkat et kendine ve Allah'a güvenmeye devam et dualarını diğer bebek isteyen arkadaşlarımdan esirgeme
ne diyeyim Rabbim gönlüne göre bi evlat nasip etsin işte sabrın sonu yeter ki Allah'a güvenmekten vazgeçmeyelim umudumuzu yitirmeyelim kimine erken kimine geç ama bi şekilde oluyor işte önemli olan isyan etmemek ve sabırla beklemek
heyecanlanmadan tadını çıkararak gebeliğinin keyfini sür tatlım anne olunca uykusuz geceler seni bekliyor olacak
tekrar tebrik ederim canım Rabbim yar ve yardımcın olsun seni ve evladını korusun
böyle haberler alınca çok seviniyorum Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın inşallah

hihoyyyt

canım tebrik ederim allah hayırlı evlatlar versin inşallah boşu boşuna panik yaptığını anladın dimi bak sonu çok güzel oldu allah devamınıda getirsin inşallah:teytey:

hihoyyyt

gözün aydın olsun canım...rabbim kucağına almayı nasip etsin..sizin adınıza çok sevindim..allah isteyen herkese minik meleklerinden yollasın inşallah :))

Back
X