Bugün Benim Doğduğum Gün HAMİLEYİMMM

hohocum başka bir topikte gördüm zaten hadi hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder bu arada senin kesin çoğul

hohocum başka bir topikte gördüm zaten hadi hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder bu arada senin kesin çoğul

canım saol.
bana ilk kesin hamilesin diye de sen yazmıştın :)
valla sağlıklı, hayırlı evlat olsun, kucağıma alayım da ister tek gelsin, ister iki kardeş gelsinler. :):emir_bebek::emir_bebek:
Allahım hayırlısını versin hepimize.

ne güzel haberler bunlar böyle. epeydir girmiyordum siteye birde bakatımki mehay sen ve daha bir sürü gebiş. Şükürler olsun rabbim. Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah tebrikler.

canimmm nasil sevindim anlatamam hemde ikiz gebelik sanirim degerin baya yuksek cok sevindim hayirli olsun canim...sende ekim anne adayisin artik ekim anneleri bolumune gel sende....:)))))

tebrik ederim.canım darısı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı inş.
benimde 12.gün değerim seninki gibiydi.ve şu anda ikizlerime hamileyim.
sanımrım sende ikiz annesi olcaksın...

kızlar valla ben ikiz hem istiyorum hem korkuyorum erken doğum, düşük gibi riskleri olduğu için bakalım rabbimden hayırlısını diledik 3 martta belli olacak herşey inşallah

hoho canım tebrik ederim.önemli olan saglıklı olması tek çift olsun inşallah bu süreçte sevinçlerin artarak devam etsin.dualarım seninle.

Back
X