- Konu Sahibi gadjo dilo
-
kimsenin inancı sizi ilgilendirmeez. içer içmez. bunadamı laf edeceksiniz
arkadaşım yazıkk deyip kimseye ayıplaayamazsın. bu hakkın yok. aynı görüşte olmakla alakası yok bunun. bu inançForuma acilan konulara sadece ayni goruste olanlar cevap yazabilir diye bi kaide var da biz mi bilmiyoruz???
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet ben inançlı birine yazık desem banlanmıştım çoktan. :26:arkadaşım yazıkk deyip kimseye ayıplaayamazsın. bu hakkın yok. aynı görüşte olmakla alakası yok bunun. bu inanç
inançlar ayıplanmaz. kaldıki bu sitede sadece müslü
man yok. inançsızlarda var. onlarıda ayıplayamazsın.
deist var ateist var. hristiyan var,musevi var.
sen yazıkk dersen onlarda senin inancına yazıkk derler sonra.
başkasının sana yapmasını istemmediğin şeyi sen ona söylemeyeceksin ve yapmayacaksın
yanii. saygı bekleyen saygılı olacak. herkes kendi gibi olmalı düşüncesi kadar yanlış bir şey olamaz.Evet ben inançlı birine yazık desem banlanmıştım çoktan. :26:
Mesela bu mesajınıza cevap olarak ben de şunu diyebilir miyim herkes aynı görüşte olmasa da istediğini söyleyebilecekse:Dalga mi geciyosunuz, esi dogum gununu kutlayip yatmis diye sabaha kadar icmis-mis. Iyi zikkimlanmalar ne diyelim!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım kendi evinde içer içmez sana ne.İnançla ne alaka? Saygı gösterilebilinir en azından
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Teşekkür ederim.Doğum günün kutlu olsun :) Düşlediğin her şey bu yıl senin olsun :) Beklentiye girmemek daha doğru...Böylece yapılan her şey sürpriz olur
Teşekkür ederim canım.joooker cim doğum günün kutllu olsun canım teomanın şarkısından mı esinlendin yoksa bugün benim doğum günüm her sarhoşum hem yastayımmmm
sana b.ktan gecen dogumgunlerımı anlatsam halıne sukredersın :)
Teşekkür ederim canım.Aaaa Teoman'ın öyle bir şarkısı mı varmış. :26:
cadııı
dur bakalım benim doğum günüm daha bitmedi. günün ne getireceği belli olmaz.
annem babam da aramazsa...
günün hasılatı morhipo gitti gidiyor sevgili bilgisayarım ve eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?