bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım!!!!

Foruma acilan konulara sadece ayni goruste olanlar cevap yazabilir diye bi kaide var da biz mi bilmiyoruz???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
arkadaşım yazıkk deyip kimseye ayıplaayamazsın. bu hakkın yok. aynı görüşte olmakla alakası yok bunun. bu inanç
inançlar ayıplanmaz. kaldıki bu sitede sadece müslü
man yok. inançsızlarda var. onlarıda ayıplayamazsın.
deist var ateist var. hristiyan var,musevi var.
sen yazıkk dersen onlarda senin inancına yazıkk derler sonra.
başkasının sana yapmasını istemmediğin şeyi sen ona söylemeyeceksin ve yapmayacaksın

Son düzenleme:
Evet ben inançlı birine yazık desem banlanmıştım çoktan. :26:

Dalga mi geciyosunuz, esi dogum gununu kutlayip yatmis diye sabaha kadar icmis-mis. Iyi zikkimlanmalar ne diyelim!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Mesela bu mesajınıza cevap olarak ben de şunu diyebilir miyim herkes aynı görüşte olmasa da istediğini söyleyebilecekse:
'siz de sahurda iyi zıkkımlanmışsınızdır umarım' ?

İnançla ne alaka? Saygı gösterilebilinir en azından

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
arkadaşım kendi evinde içer içmez sana ne.
sen saygı göstereceksin. yazıkkk demek saygısızlık. sana öyle deseler kızmaz mısın. seni ilgilendirmez. saygısuzlık yapıp saygı beklemekte garip

Doğum günün kutlu olsun :) Düşlediğin her şey bu yıl senin olsun :) Beklentiye girmemek daha doğru...Böylece yapılan her şey sürpriz olur

Doğum günün kutlu olsun :) Düşlediğin her şey bu yıl senin olsun :) Beklentiye girmemek daha doğru...Böylece yapılan her şey sürpriz olur
Teşekkür ederim. Gelenekselleştirdiğimiz şey dışında hiçbir şey beklemem aslında ama yine de bir sürpriz yok.

Kelimelerini dogru kullan istersen canımın çekip çekmedigi seni ilgilendirmez kendine bak sen

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

sana b.ktan gecen dogumgunlerımı anlatsam halıne sukredersın :)

joooker cim doğum günün kutllu olsun canım teomanın şarkısından mı esinlendin yoksa bugün benim doğum günüm her sarhoşum hem yastayımmmm

sana b.ktan gecen dogumgunlerımı anlatsam halıne sukredersın :)
dur bakalım benim doğum günüm daha bitmedi. günün ne getireceği belli olmaz.

annem babam da aramazsa...

günün hasılatı morhipo gitti gidiyor sevgili bilgisayarım ve eşim.

dur bakalım benim doğum günüm daha bitmedi. günün ne getireceği belli olmaz.

annem babam da aramazsa...

günün hasılatı morhipo gitti gidiyor sevgili bilgisayarım ve eşim.

bencede canını sıkmaya degmez cok fazla onemseme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…