- Konu Sahibi gadjo dilo
-
doğumgünümü kimse hatırlamadı diye uyuyamadım. ders çalışayım bari. :26:
mışıl mışıl uyuyor hahahahaNice yıllaraeşin sana çok güel bi sürpriz hazırlıypr içimden öyle geçiyor
off böle seyleri takanlara uyuz olurum bebemisin sen her gün sevsinler doğum gününde değilşimdi git ve ders çalışş
takıyorsam bu benim suçum muuuu??????
:::(((((((((
ağlayacağımmm yine damarıma bastın.....
gidip çalışıyorum.
dur bakalım benim doğum günüm daha bitmedi. günün ne getireceği belli olmaz.
annem babam da aramazsa...
günün hasılatı morhipo gitti gidiyor sevgili bilgisayarım ve eşim.
Ramazan ayindada millet icmeyi düsünüyor ya.... Kelime bulamiyorum cok yazikkkk...!
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Özel gunlere bu kadar buyuk anlamlar yuklemeyin bence. Genel gunler daha önemli.
31 Mayıs nikah tarihim,16 Haziran dugun tarihimdi. 31 Mayis gunu iki dirhem bur çekirdek giyindik. Yolda kizim kustu. Araba, ustum başım, kizim kusmuk banyosu yaptik. Annemlere yakindik o sira ve butun gunumuzu temizlenip paklanmayla gecirdik.
16 Haziran gunu ise eşimle aramizda gecen diyalog:
Esim: Bugun ayin kaçı?
Ben: Anaaa 16 Haziran !! Dun maas almisiz..
Ordan bakinca cok paragoz gozuktum degil mi? Hiiiic oyle degil oysa..
Dogum gununuz kutlu olsun. Sevgiler..
kızlar doğum günüme gireli tam 5 saat oldu ama bilgisayarım ve web siteleri dışında doğum günümü kutlayan olmadı. eşim gitti yattı. çok üzgünüm(((((
saatlerdir içip içip damar müziklerle ağlıyorum. yarın da kimse kutlamazsa nasıl kendime gelirim bilmiyorum. please yardımmmmm...
===((((((((((
derdimi niye küçümsüyorsun ki anlamadım. okumayacağım yorumlarını boşuna yazma.isteğimi yerine mi getirdin? Banlanmadan önceki son arzumdu o
derdimi niye küçümsüyorsun ki anlamadım. okumayacağım yorumlarını boşuna yazma.
deneyeyim dedim ama ben sigara içmem ki külü nereden bulacağım. :26: yeşilaycıyım ben. light kola var kül yok.aaaaaaaaaaaaaaayy bir üzüldüm bir üzüldüm halinize inanın ağlayacağım şimdi :2::2::2::2:ama olmazki böylede yapılmaz ki çok çok yazık sizin gibi bir bayana hemde ...hem içi hem çek bence sadece içme ile bu acı dinmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz bak dene acayip kafa yapıyor ...kolaya kül kat...camaşır suyuna sirke pehhhh pehhhh ben ne ucarsın biliyormsun ..ne doğum günü ne evlilik yıldönümü hepsini kutlarsın cekkkkkkkk
deneyeyim dedim ama ben sigara içmem ki külü nereden bulacağım. :26: yeşilaycıyım ben. light kola var kül yok.
neyse napalım...Şekerim malum Ramazandayız, bence le' cola al bimden, kül kısmı da
Belki bu da senin imtihanındır, kül bulamamak. Canım böyle düşün her işte vardır bir hayır.
ne içtiğimi değil ne içmediğimi bilirim ben ve sigara içmiyorum. net. huh.nasıl yeşilaycısın cıkkk cıkkkkkk o zaman neiçiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?