bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım!!!!

Nice yıllara eşin sana çok güel bi sürpriz hazırlıypr içimden öyle geçiyor

dur bakalım benim doğum günüm daha bitmedi. günün ne getireceği belli olmaz.

annem babam da aramazsa...

günün hasılatı morhipo gitti gidiyor sevgili bilgisayarım ve eşim.

Özel gunlere bu kadar buyuk anlamlar yuklemeyin bence. Genel gunler daha önemli.
31 Mayıs nikah tarihim,16 Haziran dugun tarihimdi. 31 Mayis gunu iki dirhem bur çekirdek giyindik. Yolda kizim kustu. Araba, ustum başım, kizim kusmuk banyosu yaptik. Annemlere yakindik o sira ve butun gunumuzu temizlenip paklanmayla gecirdik.
16 Haziran gunu ise eşimle aramizda gecen diyalog:
Esim: Bugun ayin kaçı?
Ben: Anaaa 16 Haziran !! Dun maas almisiz..
Ordan bakinca cok paragoz gozuktum degil mi? Hiiiic oyle degil oysa..
Dogum gununuz kutlu olsun. Sevgiler..

Ramazan ayindada millet icmeyi düsünüyor ya.... Kelime bulamiyorum cok yazikkkk...!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Böyle şeyler normal canım, sona yaklaşıyoruz artık. Yorum yapıp da boşuna canını sıkma. Ramazanın bereketi üzerine olsun....Sen iftarda ne yapacan onu düşün

teşekkür ederim.

Dur bacım hemen melankoliye bağlamışsın :18:
Adam akşama bişey hazırlıyo belki, hem kimse gecenin 12 sinde arayıp rahatsız etmek istemez kimseyi.
Bi doğum günün geçsin, kutlamazsa o zaman üzülürsün

isteğimi yerine mi getirdin? Banlanmadan önceki son arzumdu o

aaaaaaaaaaaaaaayy bir üzüldüm bir üzüldüm halinize inanın ağlayacağım şimdi :2::2::2::2:ama olmazki böylede yapılmaz ki çok çok yazık sizin gibi bir bayana hemde ...hem içi hem çek bence sadece içme ile bu acı dinmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz bak dene acayip kafa yapıyor ...kolaya kül kat...camaşır suyuna sirke pehhhh pehhhh ben ne ucarsın biliyormsun ..ne doğum günü ne evlilik yıldönümü hepsini kutlarsın cekkkkkkkk

deneyeyim dedim ama ben sigara içmem ki külü nereden bulacağım. :26: yeşilaycıyım ben. light kola var kül yok.

deneyeyim dedim ama ben sigara içmem ki külü nereden bulacağım. :26: yeşilaycıyım ben. light kola var kül yok.

Şekerim malum Ramazandayız, bence le' cola al Bimden, kül kısmı da
Belki bu da senin imtihanındır, kül bulamamak. Canım böyle düşün her işte vardır bir hayır.

Son düzenleme:
benim sorumu görmezden geliyorsun yani :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) yukarda biri yazmıştı...ben ciddi kafa yapıyorsun :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…