bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım!!!!

konu anlaşılmıştır...sen ramazan ayında özellikler içiyorum diye yazıp ..insanların bam teline basıp heyecan arıyorsun :))))) tutuyor gibi...iyi eğlenceler..sonunda banlama olmasında

Ramazan ayindada millet icmeyi düsünüyor ya.... Kelime bulamiyorum cok yazikkkk...!

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Size ne pardon? İçerken izin istemeyi unutmuş konu sahibi kusuruna bakmayın. Kadın müslümanım yazmış mı? Hadi müslüman diyelim yine cevabım aynı, sanane?
Bayılıyoruz işşgüzarlığa, en iyi müslüman benim kavgası yapmaya.

• cowgirll
    HAZALIMMM1983 kullanıcısından alıntı

Ramazan ayindada millet icmeyi düsünüyor ya.... Kelime bulamiyorum cok yazikkkk...!

Size ne pardon? İçerken izin istemeyi unutmuş konu sahibi kusuruna bakmayın. Kadın müslümanım yazmış mı? Hadi müslüman diyelim yine cevabım aynı, sanane?
    Bayılıyoruz işşgüzarlığa, en iyi müslüman benim kavgası yapmaya.​
gelllllll vatandaşş gelll sende gelllll :)))))))))))))))))))))))))))))))))

Iki doğum günüm kvlerde geçti. .takmiyorum artık üzülme,evlenmeden önce yurt dışındaydim eşim o zaman sevgilimde hediye yollardi..bu birlikte ikinci doğum günüm emzirme sütyeni aldik buda doğum günü hediyem dedi benim durum daha vahim..

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Musluman bi ulkede yasadiginizi unutuyorsunuz galiba. Ramazan ramazan insanlarin damarina basmayin .
Iciyorsanizda gidin icin buraya yazip artislik cikarmayin hadi hadiiii

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

konu anlaşılmıştır...sen ramazan ayında özellikler içiyorum diye yazıp ..insanların bam teline basıp heyecan arıyorsun :))))) tutuyor gibi...iyi eğlenceler..sonunda banlama olmasında

konu o değil ama herkes oraya takılıyor.
bu da benim hiç problemim değil. bu kişiler anca kendi aralarında takılır.
konu sadece doğum günüm ve ne hissettiğim.
banalama olsa da olmasa da bu sizin değil benim meselem.

canım doğum gününde hatırlanmamak insanın zoruna gider.Geçen doğum günümde bir yoğunluk vardı,bırak eşimi ben bile hatırlamamıştım.
Ama daha sonra aklıma geldiğinde eşimin enazından hatırlamasını isterdim,üzülmüştüm ama monotonlaştık ya,artık çok ta beklemiyorum

Cowgirl senin seviyene düsemem canim git kendi cevrenle oyunlar oyna biraz büyü de gel

Komik bir şey göremedim ben? İnsanlar canı isterse içer, canı iisterse ramazanda içtiğini de söyleyebilir konu açtığında? Herkes saygılı olup ona göre davranacak. Ben sizin yazdığınız gibi özellikle insanlar birbirine düşsün diye böyle bi şey yapıldığını zannetmiyorum. Zaten jooker yeni bir üye falan değil, yorumlalrını bildiğim biri. Her olayı dine bağlayıp "evet ben anladım sen ramazanda içiyorum diye özellikle dedin" falan demeniz de komik yani... Ben okuduğumda aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey, üstelik şu anda orucum ona rağmen düşünmedim bile ramazan olduğunu falan. Herkes kendi işine baksın bence. Ve saygılı olmayı öğrensin diğer arkadaş da.

olsun size de bebiş geliyormuş daha güzel hediye mi olur.

ister içer ister içtiğini yazar. burası islam ülkesi değil. laik bir ülkedeyiz.
kimseden izin almak zorunda değil içiyorum sinirden diye yazdığı için.
kimse onu yazma bunu yazma diyemez.
hakaret küfür etmedikçe kimsenin bunu yazamazsın demeye hakkı yoktur

Son düzenleme:
yazarken benim de aklımın ucundan geçmedi. hatta alkolü eklediğimi birileri sataşmaya başlayınca farkettim. bu saldırganlığı hayretle izliyorum sadece. ne kadar kötü niyetli yaklaşıyorlar.

Ülke müslüman olmaz bu bir. İnsanların dini olur ülkelerin değil bu ikii. Kimse inancı konusunda sizin gibi hoşgörüsüz insanlara hesap vermek zorunda değil bu üç. Oruç oruç sinirimi bozmayayım diyorum ama sizin gibi kendini çok müslüman sananlarda saygısızlık had safada. Üsluba bakın bir aman allahım! Böyle dindekii tüm güzellikler akıyor resmen. Bu üslupla kimseye vaaz vermeye kalkmayın, önce gidin kendinniz dini öğreninn. Zira fazlasıyla eksikliğiniiz var hoşgörü ve terbiyeyle ilgili dini hususlarda. İşiniz zor kolay gelsin

Burasi musluman ulkesi
Insanlarin damarina basmayin bee hadiiiiii

zaten bunu bilirek yaptığın gün gibi ortada..insanlar sadece ona takıldı kaldı bakasana

cowgirll
Komik bir şey göremedim ben? İnsanlar canı isterse içer, canı iisterse ramazanda içtiğini de söyleyebilir konu açtığında? Herkes saygılı olup ona göre davranacak. Ben sizin yazdığınız gibi özellikle insanlar birbirine düşsün diye böyle bi şey yapıldığını zannetmiyorum. Zaten jooker yeni bir üye falan değil, yorumlalrını bildiğim biri. Her olayı dine bağlayıp "evet ben anladım sen ramazanda içiyorum diye özellikle dedin" falan demeniz de komik yani... Ben okuduğumda aklımın ucundan geçmedi böyle bir şey, üstelik şu anda orucum ona rağmen düşünmedim bile ramazan olduğunu falan. Herkes kendi işine baksın bence. Ve saygılı olmayı öğrensin diğer arkadaş da.

çok pardon ama ben ağlanacak hepimize gülüyorum..daha kaç kişi buna takılıp kalacak ve o arkadaş pc nin arkadaşından gülecek :)

yazarken benim de aklımın ucundan geçmedi. hatta alkolü eklediğimi birileri sataşmaya başlayınca farkettim. bu saldırganlığı hayretle izliyorum sadece. ne kadar kötü niyetli yaklaşıyorlar.

Böyle insanlar dindar geçiniyor bir de. Ben oruç tutuyorum, ramazanda alkol almam falan da aklımın ucundan geçmedi yani yuh diyorum. Bu nasıl bir zihniyet, ellerinden gelse parçalayacaklar yani. Bi de dini biliyor geçiniyorlar orası ayrı komik. Neyse muhattap olmayacağım, sinirden ve açlıktan başım döndü resmen

Burasi musluman ulkesi
Insanlarin damarina basmayin bee hadiiiiii

zizizi müslüman ülke değil derken şeriatla yönetilen resmi bir dini olan ülke olmadığından bahsetmişlr. tabiki saygı duymak lazım oruç tutana buna hemfikirim ama burda sataşmak da gereksiz herkesin Allahı kendine demi

Son düzenleme:

Yazdigini farketmemişş evet hep oyle olur zaten. Biz kotu niyetliyiz. Ama siz ramazan ayinda icki ictiginizi burdan bagira bagira soyledigizde si gercekten COK IYI NIYETLISINIZ hey allahim ya

o senin kalbinin görüşü. benim kalbim öyle olsaydı bunun için başka yollar izlerdim emin ol.
insanların ona takılması yine benim problemim değil üzgünüm. takılanların problemi.

ben senin gibi bakan ve görenlere daha fazla cevap vermeyeceğim. benim kötü bir niyetim yok ama sen ve senin gibilerinin olduğu aşikar.

Sen bana cvp verme yazdiklarini gormuyorum hadi cnm sana laf anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…