bugün benim doğum günüm hem sarhoşum hem yastayım!!!!

peki birçok yazıda bağnazlık ve saygısızlıkla itham edildiğimiz halde
hiçbirine haddini bilin denmiyor
peki sizin karşınızdakine saygınız nerde demezler mi insana

Hani nerede o yorumlar, alıntılayın...Bağnazlıkla itham edildiğiniz yorumlar nerede?

Evet saygı göstermiyorsunuz..Karşınızdaki müslüman olmayabilir..Müslüman olup alkol almak kendi tercihi olabilir..Size ne bundan?
Siz böyle kışkırtıcı ve aşağılayıcı yorumlar yapınca çok mu müslüman oluyorsunuz Allah katında?

Son düzenleme:

arkadaş neden şuan yok peki
eminim ziyaretçi kısmında bakıp eğleniyordur
içki içip ders çalışabilir mi bilemiyorum zor

süper lobi iş başında ne kadar süpersiniz münazarada
boş tarafı bile dolu gösterebiliyorsunuz ya gerçekten iyisiniz
ama benden bu kadar siz tartışın birlikte hayırlı ramazanlar size ve tüm islam alemine

arkadaş neden şuan yok peki
eminim ziyaretçi kısmında bakıp eğleniyordur
içki içip ders çalışabilir mi bilemiyorum zor

Cevap verme berceste cevap vermeeeee. ..
Dedigim gibi bu jooker denen şahsın dalga geçmeli konularının kapatılmasını isteyeceğimm. . Sen de iste bence.. Haydin selametleee. ..

editörlerin taraf tutup tutmadığı da bu konuda belli olacak bakalım

Noldu nereye? Hani bağnazlıkla itham edildiğiniz yorumlar?

Hala kışkırtıcı yazmaya devam ediyorsunuz..Süper lobi falan? Ne demek istiyorsunuz? Bence de çıkın. Zira konuyu o "içki" kısmına takılıp haddiniz olmayan yorumlar yaparak bu hale getiren sizsiniz.

hımm İzmir e bizden de sevgiler ama biraz temizlik lazım şehrinize gittiğimde çöpler çok kötüydü
bizim buralarda bağnaz illerimde temizlik herşeyden önemlidir
size izmirinizde mutluluklar

yaşadığınız yerde temizlik önemli ama terbiye çok önemli değil anlaşılan

Son düzenleme:
bir taş attım havaya düştü mahpushanaya
15 kızı kandırdım bir şişe lavantaya
heleeee loyy loyy kibar yarım esmerim

bu sana gelsin joooker

İşte bunda size katılıyorum :) ben arkadaşın konusunu okuduğumda diğer konu aklıma geldi ve aaa yine dalga geçiyor herhalde diye düşündüm. O konuda açıkça itiraf etmişti konusunun gerçek olmadığını.

bu arada tekrar baktım yazdıklarıma ben kimseye extra large HAYAT demedim hassasiyet dedim
bu arada ben kimsenin dinini yaşama şekline bişey diyemem ama burada yazılan yazılara göre
çook yanlış değerlendirmeler var

sabar beri yazıyorum ama kimse benim yazılarım görmüyor galiba

sabar beri yazıyorum ama kimse benim yazılarım görmüyor galiba

Faketmemişim sizin yazdıklarınızı. Konu çok saçma bir yere devam etmiş. O yorum da arada denk geldi ve gördüm. Tartışmaya girmek istemiyorum ama konu sahibi bana çok iyi niyetli gelmedi, önceki konusuyla benzer nitelikte. Hiç kimsenin dert olarak görmeyeceği bir şey içkiyle bağdaştırılmış. Niyeti bu değilse de kusura bakmasın artık ne diyelim.

Ahaa güzel olur. Güzelim konuyu kim daha dindar yarışına çevirdiler yav. İftarda da yersiniz ohh mis.

İnsanları yargılayarak, rencide etmeye çalışarak dindar olunmuyor neyse ki. Olayı İzmire kadar getirip " İzmir çok pis, dindar insanların yaşadığı şehirlerde en önemli şey temizlik" diyip olayı "gavur İzmir"e bağlayacak kadar saçmalanmış. Yani tartışmaya girmek bile öyle saçma ki ben artık alıntılamıyorum hiçbirinden, çünkü mantık denen bir şey var, bu iki tarafta da doğru çalışıyorsa fikir alışverişi olabilir de, ülkelerin bir dini olduğunu sanan, özgürlüklere saygı duymayı hala öğrenememiş, hatta bir de güzel ülkemin güzel şehirlerine bile bir şekilde konuyu bağlayıp laf atmış insanlarla tartışacak ortak bir nokta bulamayız canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…