- Konu Sahibi gadjo dilo
-
peki birçok yazıda bağnazlık ve saygısızlıkla itham edildiğimiz halde
hiçbirine haddini bilin denmiyor
peki sizin karşınızdakine saygınız nerde demezler mi insana
bakın hakaret yoksa küfür yoksa sinirlendim içiyorum yazması yanlış değilki.
bu kadar herşeye kulp bulmak olmuyor gerçekten.din aklına gelmediiyse gerçekten içiyorsa ve içtiğini yazmışsa yalan yoksa o zaman bu kişinin günahını alıyorsanız nolacak peki..
benim inancım başkada olsa inanın çıkarım o kişiyi uyarırım,hakaret ederse,facede bile öyle sayfaları çok şikayet etmişliğim vardır. saygıdır önemli olan.
bazıları içkiyi sever ve bu doğal gelir. böyle tepki alacağı aklına gelmemiştir. şahsen benimde gelmedi okuduğıuumda.
işte önemli olan bu. empati yapabilmek.
arkadaş neden şuan yok peki
eminim ziyaretçi kısmında bakıp eğleniyordur
içki içip ders çalışabilir mi bilemiyorum zor
arkadaş neden şuan yok peki
eminim ziyaretçi kısmında bakıp eğleniyordur
içki içip ders çalışabilir mi bilemiyorum zor
süper lobi iş başında ne kadar süpersiniz münazarada
boş tarafı bile dolu gösterebiliyorsunuz ya gerçekten iyisiniz
ama benden bu kadar siz tartışın birlikte hayırlı ramazanlar size ve tüm islam alemine
hımm İzmir e bizden de sevgilerama biraz temizlik lazım şehrinize gittiğimde çöpler çok kötüydü
bizim buralarda bağnaz illerimde temizlik herşeyden önemlidir
size izmirinizde mutluluklar
Ya sevgili dindaslarim bu arkadaşın konuları genellikle alkolle oluyor. Eşi viskiyi tonik gibi kullanıyordu falan bu bizi ilgilendirmez. Niye cevap yazıyorsunuz ki?
Ayrıca nedense üyelerle dalga geçen konular kapatılır ama bu arkadaş baya baya viski meselesinde de dalga geçmişti fakat kapatilmadi. Bu konu da büyük ihtimalle öyle.
Mune madem dalga geçilen fake konuları kapatiyorsunuz böyle şeyleri de göz ardı etmemeniz lazım. .
Sevgilerrrr. ..
Hani nerede o yorumlar, alıntılayın...Bağnazlıkla itham edildiğiniz yorumlar nerede?
Evet saygısızlık yapıyorsunuz..Karşınızdaki müslüman olmayabilir..Müslüman olup alkol almak kendi tercihi olabilir..Size ne bundan?
Siz böyle kışkırtıcı ve aşağılayıcı yorumlar yapınca çok mu müslüman oluyorsunuz Allah katında?
İşte bunda size katılıyorum :) ben arkadaşın konusunu okuduğumda diğer konu aklıma geldi ve aaa yine dalga geçiyor herhalde diye düşündüm. O konuda açıkça itiraf etmişti konusunun gerçek olmadığını.
yaşadığınız yerde temizlik önemli ama terbiye çok önemli değil anlaşılan
nereden vardınız böyle bir kanıya
İzmir'e laf ederek bel altı vurmaya çalışmanızdan
yoo arkadaş İzmirliyim dedi bende bazı yerlerini eleştirdim
çöpler yığın halindeydi gittiğimde
siz yanlış anlamışsınız
sabar beri yazıyorum ama kimse benim yazılarım görmüyor galiba
Ahaa güzel olur.Güzelim konuyu kim daha dindar yarışına çevirdiler yav. İftarda da yersiniz ohh mis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?