- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 448
- 45
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
konuyu dine o getirmediki. o yaptığı eylemi yazdı. ramazan aytnda içki içiyorum diye konu açılamaz diye bir kural yok.
olayı dine getiren hatalı. çünkü sitede konuların dine getirlmesi yasak.
Kimse karışmadığı sürece üzgünüm ama eleştirmekte kimseye düşmez. Size göre ben large bir bireyim bana göre de siz bağnazsınızdır belki kim bilebilir? :)) Oyüzden diyoruz ya özgür bir ülkede herkes kendi sınırları çerçevesi içinde yaşayabilmeli diye. Amacım tartışma çıkarmak hiç ama hiç degil. O nedenle daha fazla gerginleştirmeseniz iyi edersiniz. Konu sahibesinin görüşüde belli, kim ayıplamaya çalışıyor oda belli. Dediğim gibi herkes haddini hududunu bildiği sürece gayette sorunsuz yaşanabilir. Sen yapmazsın o yapar yada senin yaptığıni karşındaki yapmak istemez. Anlayış gerekli biraz saldırganlık degil. Dilerim anlatabilmişimdir. Daha da cevap vermeyeceğim iyi günler dilerim. Güzel İzmirimde extra large hayatımla mutluyum açıkcası :)
yok ben öyle kötü niyetli olduğunu düşünmmüyorum. az buçuk tanırım kendisini. şakacıdır.. ama bilerek insanlar birbirine girsin diyerek bunu yapmaz.ama geleceğini biliyordu bundan eminim ilk yazdığınız yazılardan belliydi
araç içki derken bundan bahsediyordum
hatta içtiğini bile düşünmüyorum bdv de biraz harekete ihtiyacı vardı
kpss zordur çünkü biraz kafa dağıtsın arkadaş
inşeAllah kazanır bir sıkıntısı olmaz sınavda arkadaşın
Güzelim hiç muhatap olma anayasadaki temel kişisel hak ve özgürlükleri dahi bilmeyen, laiklik maddesini dahi bilmeyen insanlarlarla. Ya daha Türkiye'yi şeriat ülkesi zanneden bir insana laf anlatsan ne olur? Bunu ilkokulda gösteriyorlar. Kible geçsin. Biz Jooker'ın derdine deva bulalım.
hımm İzmir e bizden de sevgilerama biraz temizlik lazım şehrinize gittiğimde çöpler çok kötüydü
bizim buralarda bağnaz illerimde temizlik herşeyden önemlidir
size izmirinizde mutluluklar
mune sitede değil.Ya sevgili dindaslarim bu arkadaşın konuları genellikle alkolle oluyor. Eşi viskiyi tonik gibi kullanıyordu falan bu bizi ilgilendirmez. Niye cevap yazıyorsunuz ki?
Ayrıca nedense üyelerle dalga geçen konular kapatılır ama bu arkadaş baya baya viski meselesinde de dalga geçmişti fakat kapatilmadi. Bu konu da büyük ihtimalle öyle.
Mune madem dalga geçilen fake konuları kapatiyorsunuz böyle şeyleri de göz ardı etmemeniz lazım. .
Sevgilerrrr. ..
yok ben öyle kötü niyetli olduğunu düşünmmüyorum. az buçuk tanırım kendisini. şakacıdır.. ama bilerek insanlar birbirine girsin diyerek bunu yapmaz.
yanılıyorsunuz.
sadece tek istediğim,herkesi olduğu gibi kabul edebilmemiz. hristiyanı budisti ateisti. herkesin bizim gibi olması için diretmememiz. böyle olursa sorunlar olmaz. bırakın evinde içsin. yesin,bıraakın oruç tutmasın, bırakın budaya inansın .
herkesin tercihine saygı duymalıyız. sen bunu yazamazsın,o bunu yapamaz dersek işte o zaman birbirimize saygımız kalmaz ve gireriz. gerek yok bunlara.
Doğru diyorsunJookere ellerimle pasta yapıp resmini mi atsam
çok haklısınızama neden hep hoşgörü yapması gereknler Müslümanlar oluyor
ramazan ayında böyle bir konu açmak ta onun hoşgörüsüzlüğü ozaman bunuda kabul etmek gerekir
ben kimsenin içmesinde değilim yalnız bu durumda hep hoşgörüyü karşıdan beklenmesi doğru mu
ben şakacı insanları severim ama dinle şaka olmaz hassasiyeti yok bu durumun
Heh olay izmire de getirilmiş....Hadi hayırlısı
"extra large hayat, çöp izmir" gibi söylemlerle haddini bilmeyen, insanları kışkırtıp tartışmaya yol açan yorumların hepsini kibliyorum...Konu sahibine saygısız yakıştırması yapan insanların yorumlarına bak..Pek saygılı.
Heh olay izmire de getirilmiş....Hadi hayırlısı
"extra large hayat, çöp izmir" gibi söylemlerle haddini bilmeyen, insanları kışkırtıp tartışmaya yol açan yorumların hepsini kibliyorum...Konu sahibine saygısız yakıştırması yapan insanların yorumlarına bak..Pek saygılı.
bakın hakaret yoksa küfür yoksa sinirlendim içiyorum yazması yanlış değilki.çok haklısınızama neden hep hoşgörü yapması gereknler Müslümanlar oluyor
ramazan ayında böyle bir konu açmak ta onun hoşgörüsüzlüğü ozaman bunuda kabul etmek gerekir
ben kimsenin içmesinde değilim yalnız bu durumda hep hoşgörüyü karşıdan beklenmesi doğru mu
peki birçok yazıda bağnazlık ve saygısızlıkla itham edildiğimiz halde
hiçbirine haddini bilin denmiyor
peki sizin karşınızdakine saygınız nerde demezler mi insana
çok haklısınızama neden hep hoşgörü yapması gereknler Müslümanlar oluyor
işte önemli olan bu. empati yapabilmek.İyi de arkadaşın dine saygısızlığı nerede? Gelip içkiyi suratınıza mı fırlatmış? Zorla ağzınıza mı dökmüş? Şimdi şöyle düşünün çoğunluğu Hristiyan olan bir ülkede yaşasaydınız, dindar bir Hristiyan kasabasında onlar Pazar ayinine giderken sizin evde durmanızı, o dini gereği yerine getirmemenize kızsalardı ne hissederdiniz?Aaa çoğunluğu Hristiyan bir ülkede yaşıyorum deyip, diğerlerine saygısızlık olmasın diye vaftiz olur, Paskalya yumurtası boyar, Pazar ayinlerine katılır mıydınız? Sizi ilgilendirmemeli içkiden bahsetmesi, gelip ağzınıza dökmediği sürece. Çünkü diğer türlü Müslümanlar eziliyor, bize saygısızlık yapılıyor deme hakkınız olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?