- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.406
- 248
- Konu Sahibi gadjo dilo
-
dur ağlatmayım şimdi seni. bir mantıklı başak ve yükseleni aslan olarak:)
iyi çalışmalar
hatta aslanın daha etkisindeyim.oky seni aslana çok benzetmiştim görüncegerçekten iki burcuda yansıtyorsun
çağın hastalığı bıkkınlıksize ne olduki böyle hararetlisiniz
hatta aslanın daha etkisindeyim.
evet. 2side çok uyuyor bana:)
oluyor benceaslanlar şak diye kendini belli ediyor hiç yanılmadımben bir akrebim mesela belli oluyor mu
onun konularınde böyle şakacı yan hep vardır. espriyle yaklaşır konularına
açıp iki teoman şarkısı dinleseler ufukları açılacak ama yok.
oluyor bence
.duygusalsın..
bakışların etkiileyici. gözlerinde. bu arada ban'a doğru gidiyoruz, hem konudan, hem geyikten
,bu belli oluyormu
ben kimseyle tartışmak istemiyorum. doğum günümün içine etmenize izin vermiciiim.ben gidip ders çalışıyorum.
Ülke müslüman olmaz bu bir. İnsanların dini olur ülkelerin değil bu ikii. Kimse inancı konusunda sizin gibi hoşgörüsüz insanlara hesap vermek zorunda değil bu üç. Oruç oruç sinirimi bozmayayım diyorum ama sizin gibi kendini çok müslüman sananlarda saygısızlık had safada. Üsluba bakın bir aman allahım! Böyle dindekii tüm güzellikler akıyor resmen. Bu üslupla kimseye vaaz vermeye kalkmayın, önce gidin kendinniz dini öğreninn. Zira fazlasıyla eksikliğiniiz var hoşgörü ve terbiyeyle ilgili dini hususlarda. İşiniz zor kolay gelsin
Konudaki düşüncesiz yorumlara ve alıntıladığım hanımefendiye bakarsanız görebilirsiniz. Yorumumda da bahsettim gerçi. Hararetli değilim herkesin haddini hududunu bilmesinden yanayım :)
Bende alkolü es geçmişim 😀. Aklıma dahi gelmedi. Hoş gelse ne farkeder. Bizi ilgilendirmez. Her koyun kendi bacağından asılır diye boşa dememişler
bdvde kocama kızdım içiyorum diye konu açmak yasakmı. nerde yazıyor bu.kimin haddi kime göre nasılbelki de yazdığınız yazıyla sizde haddinizi aşıyorsunuzdur birçoğuna göre
bunu en iyi konu sahibesi bilir
bdv de açılan her konu acımasızca eleştirilir ve ramazan ayında arkadaş böyle bir konu açarak
bdv de yasak olan bir konuya insanları düşürmeye çalışıyor :33:
size extra large hasssasiyetinizle mutluluklar dilerim
bdvde kocama kızdım içiyorum diye konu açmak yasakmı. nerde yazıyor bu.
maalesef. anlatamıyorsun.Güzelim hiç muhatap olma anayasadaki temel kişisel hak ve özgürlükleri dahi bilmeyen, laiklik maddesini dahi bilmeyen insanlarlarla. Ya daha Türkiye'yi şeriat ülkesi zanneden bir insana laf anlatsan ne olur? Bunu ilkokulda gösteriyorlar. Kible geçsin. Biz Jooker'ın derdine deva bulalım.
konuyu dine o getirmediki. o yaptığı eylemi yazdı. ramazan aynda içki içiyorum diye konu açılamaz diye bir kural yok.ki ayrıca konunun ana fikri eşinin ilgisizce yatması ve bundan duyduğu sıkıntı.yok yanlış anlamışsınız ramazan ayında içkiden bahsedip olayı din konusuna getirmekten bahsediyorum
içki yasak değil din konusu yasak demek istedim
burada araç içki amaç din
kimin haddi kime göre nasılbelki de yazdığınız yazıyla sizde haddinizi aşıyorsunuzdur birçoğuna göre
bunu en iyi konu sahibesi bilir
bdv de açılan her konu acımasızca eleştirilir ve ramazan ayında arkadaş böyle bir konu açarak
bdv de yasak olan bir konuya insanları düşürmeye çalışıyor
size extra large hasssasiyetinizle mutluluklar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?