Once kendim evleneyim insallahDoğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara :) daha kizinin mezuniyeti, düğünü var. Daha torunların olacak anneanne olacaksın hazır ol :))
Oooo hadi bakalım hayırlısıyla inşallah evlenirsiniz, burdan size kına gecesi de yaparız :)))Once kendim evleneyim insallah
Ama sen simdi beni aglattinYeni yaşın sana öncelikle SAGLIK sonra huzur ve mutluluk getirsin kızınla ve sevdiklerinle bir ömür gülsün yüzün reis.
Iyi ki doğdun be.
Imkanimiz olsa da kargoyla pasta yollasak, üstüne de tükürmeden üfle falan yazıp seni guldursek :)
Herkesi at kenara reis.
Emin ol annen seni üzgün görmek asla istemezdi gülücükler saçmanı görmek isterdi. Bol bol gül.
Bu hayati 1 kez yasayacaksın. Onu da kimsenin mahvetmesine izin verme.
IYI KI DOGDUN.
Bahar aylarında doğmuşsunuz ,Bugün annecim beni doğurmus nur olsun yattığı yer. Bugün doğumgünüm yıllardır kardeşim ve kızımla Kutlarım diyordum ki bu yıl o yok. En sevdiği çiçekleri aldım mezarina gittim beraber kutladı k kuzumla.
Cok sevdiğim bir adam var yeni yasimin hediyesi iyi ki var...
Kızım babasını aradı bir kadın açtı kimsin sen dedi kizimaağladı üzüldü öylece uyudu.
İyi ki doğmuşum mu desem bilemedim.
Cok tatlisinSizi yorumlarınızdan hatırladım. İyi ki doğmussunuz. Nice sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun. Tüm samimiyetimle söylüyorum ne zaman isterseniz üzüldüğünüzde, sevindiğinizde, içinizi dökmek istediğinizde bana yazabilirsiniz. Sizi dinlerim❤ Hersey gönlünüzce olsun. Annneniz ve kardeşinizin mekanı cennet olsun
Benimde annem vefat etti çok iyi hissediyorum o hissinizi.Bugün annecim beni doğurmus nur olsun yattığı yer. Bugün doğumgünüm yıllardır kardeşim ve kızımla Kutlarım diyordum ki bu yıl o yok. En sevdiği çiçekleri aldım mezarina gittim beraber kutladı k kuzumla.
Cok sevdiğim bir adam var yeni yasimin hediyesi iyi ki var...
Kızım babasını aradı bir kadın açtı kimsin sen dedi kizimaağladı üzüldü öylece uyudu.
İyi ki doğmuşum mu desem bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?