Bugun benim dogumgunum...

nur35nur

Hayat kısa, kuşlar uçuyor...
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
7.006
14.211
498
Bugün annecim beni doğurmus nur olsun yattığı yer. Bugün doğumgünüm yıllardır kardeşim ve kızımla Kutlarım diyordum ki bu yıl o yok. En sevdiği çiçekleri aldım mezarina gittim beraber kutladı k kuzumla.
Cok sevdiğim bir adam var yeni yasimin hediyesi iyi ki var...
Kızım babasını aradı bir kadın açtı kimsin sen dedi kizimaağladı üzüldü öylece uyudu.
İyi ki doğmuşum mu desem bilemedim.

İyi ki doğmuşsunuz elbette Yeni yaşınız güzellikler getirir size inşallah bundan böyle hep mutluluklar olsun hayatınızda. Çok güçlü bi kadınsınız kızınız sizin gibi bir annesi olduğu için çooook şanslı.

Tüm kayıplarınızın mekanı nur olsun tekrardan.

Yeni yaşın sana öncelikle SAGLIK sonra huzur ve mutluluk getirsin kızınla ve sevdiklerinle bir ömür gülsün yüzün reis.
Iyi ki doğdun be.
Imkanimiz olsa da kargoyla pasta yollasak, üstüne de tükürmeden üfle falan yazıp seni guldursek :)
Herkesi at kenara reis.
Emin ol annen seni üzgün görmek asla istemezdi gülücükler saçmanı görmek isterdi. Bol bol gül.
Bu hayati 1 kez yasayacaksın. Onu da kimsenin mahvetmesine izin verme.
IYI KI DOGDUN.

Ama sen simdi beni aglattin

Bahar aylarında doğmuşsunuz ,
Mis gibi çiçeklerle bezensin ömrünüz , gönlünüz
Mutlu bir yaş , huzurlu bir ömür dilerim

Sizi yorumlarınızdan hatırladım. İyi ki doğmussunuz. Nice sağlıklı, mutlu yıllarınız olsun. Tüm samimiyetimle söylüyorum ne zaman isterseniz üzüldüğünüzde, sevindiğinizde, içinizi dökmek istediğinizde bana yazabilirsiniz. Sizi dinlerim❤ Hersey gönlünüzce olsun. Annneniz ve kardeşinizin mekanı cennet olsun

Cok tatlisin

Benimde annem vefat etti çok iyi hissediyorum o hissinizi.
Sizi hiç tanımıyorum ama iyiki doğmuşsunuz sağlıkla var olun ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…