Bugun benim dogumgunum...

Cok tatlisin binlerce Teşekkürler. Bu platformda bile canımızı yakanlar varken böylesi pırlanta kalpler beni duygulandi rdi.rdi.Ayagina taş degmesin❤❤❤

Ne kadar zarifsiniz.zarifsiniz Güzel kızları m var çok sevdiğim bir nişanlı m. Şükürler olsun bu günüm için. Biliyor musun Gülten kızım annesini hiç taniyamamis dün akşam dogumgunun kutlu olsun Anne dedi❤❤❤ Ömrüm boyunca kızım kadar hatta daha çok evladım o benim. İyi ki varsiniz❤❤❤

Kızınla
Sevdiğin adamla
Mutlu huzurlu bi hayat dilerim
Sen güçlü bir kadınsın
Kızına da bunu aşılarsın muhakkak
Mekanları cennet olsun
Gökyüzüne bak ve gülümse
Sen onların dünyadaki ışığısın
İyi ki doğdun

Doğum gününüz kutlu olsun, iyi ki doğmuşsunuz. Daha öncesini bilmiyorum ama umarım bu yıl ve sonrası diğer tüm yıllarınızdan güzel, mutlu, sağlıklı ve başarılı geçer

Sen de muhtesemsin❤❤❤❤

Kizlar kardesimi cok seviyorum okuyan bilir. Bazi yardimlar yapiyordum onun hayrina. Dogumgunum de olunca ayri etkilendim. Bankada parasi vardi bana kalan ve onu Izmir belediyesi ile görüşüp ihtiyaci olanlata verin diyecegim. Ben evlenecegim hayat kuracagim o toprak altinda huzur bulsun dilerim. Siz guzel insanlaron mesajlari beni aglatti belki sevgiye ihtiyacim vardi sagolun. Ben de yardima ihtiyaci olanlarin ilaci olacagim kardesim adinaTekrar tesekkurler en guzel dogumgunu msjlarimdi

Iyi ki doğmussunuz. Üzülmeyin çocuğunuz la insallah en guzel gunler sizin olsun. Cok cok mutlu olun

Biliyorum, Gülten prensesi :) Önceki konuda ona çok üzülmüştüm. İnanıyorum siz süper bir anne olacaksınız ona. Aranızdaki bağ çok güzel

Biliyorum, Gülten prensesi :) Önceki konuda ona çok üzülmüştüm. İnanıyorum siz süper bir anne olacaksınız ona. Aranızdaki bağ çok güzel ♥
Teşekkür ederim. Kızlarım ikisi de peensesler bazen birleşip küçük Cadılar olsalar da iyi ki varlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…