Sen ve güzeller güzeli kızından daha değerli hiç kimse yok. Sizin mutluluğunuz her şeyden önemli. O yüzden sizi kimsenin üzmesine izin vermeyin. İyi ki doğmuşsun ve iyi ki bir ömür en yakın arkadaşın olacak olan kızını doğurmuşsun
Cok tatlisin binlerce Teşekkürler. Bu platformda bile canımızı yakanlar varken böylesi pırlanta kalpler beni duygulandi rdi.rdi.Ayagina taş degmesin❤❤❤
Annenize ve kardeşinize Allah rahmet eylesin. Güzel şeyler düşünmeye çalışın. Kızınıza hem kardeş hem arkadaş geldi, aynı zamanda iyi bir baba adayı geldi. Sizin bir kızınız daha oldu. Sizi çokça seven bir adam var. Bu zamanlarda geçecek emin ol.
Ne kadar zarifsiniz.zarifsiniz Güzel kızları m var çok sevdiğim bir nişanlı m. Şükürler olsun bu günüm için. Biliyor musun Gülten kızım annesini hiç taniyamamis dün akşam dogumgunun kutlu olsun Anne dedi❤❤❤ Ömrüm boyunca kızım kadar hatta daha çok evladım o benim. İyi ki varsiniz❤❤❤
Kızınla
Sevdiğin adamla
Mutlu huzurlu bi hayat dilerim
Sen güçlü bir kadınsın
Kızına da bunu aşılarsın muhakkak
Mekanları cennet olsun
Gökyüzüne bak ve gülümse
Sen onların dünyadaki ışığısın
İyi ki doğdun
Doğum gününüz kutlu olsun, iyi ki doğmuşsunuz. Daha öncesini bilmiyorum ama umarım bu yıl ve sonrası diğer tüm yıllarınızdan güzel, mutlu, sağlıklı ve başarılı geçer
Kızınla
Sevdiğin adamla
Mutlu huzurlu bi hayat dilerim
Sen güçlü bir kadınsın
Kızına da bunu aşılarsın muhakkak
Mekanları cennet olsun
Gökyüzüne bak ve gülümse
Sen onların dünyadaki ışığısın
İyi ki doğdun
Doğum gününüz kutlu olsun, iyi ki doğmuşsunuz. Daha öncesini bilmiyorum ama umarım bu yıl ve sonrası diğer tüm yıllarınızdan güzel, mutlu, sağlıklı ve başarılı geçer
Kizlar kardesimi cok seviyorum okuyan bilir. Bazi yardimlar yapiyordum onun hayrina. Dogumgunum de olunca ayri etkilendim. Bankada parasi vardi bana kalan ve onu Izmir belediyesi ile görüşüp ihtiyaci olanlata verin diyecegim. Ben evlenecegim hayat kuracagim o toprak altinda huzur bulsun dilerim. Siz guzel insanlaron mesajlari beni aglatti belki sevgiye ihtiyacim vardi sagolun. Ben de yardima ihtiyaci olanlarin ilaci olacagim kardesim adinaTekrar tesekkurler en guzel dogumgunu msjlarimdi
Ne kadar zarifsiniz.zarifsiniz Güzel kızları m var çok sevdiğim bir nişanlı m. Şükürler olsun bu günüm için. Biliyor musun Gülten kızım annesini hiç taniyamamis dün akşam dogumgunun kutlu olsun Anne dedi❤❤❤ Ömrüm boyunca kızım kadar hatta daha çok evladım o benim. İyi ki varsiniz❤❤❤