Bugün benim doğumgünüm!

Bugün benim doğumgünüm yaş oldu 29 ama mutsuzum ben ya baya baya mutsuzum yalniz hissediyorum kendimi amaçsiz tek başina gibi işte sanırım çok da kendi mi ifade edecek bişe bulamiyorum belki birşeylere geç kalmislik hissi ve en kötüsüde dahada kalacakmis hissi bi sevdiğim olsun çok isterdim sevmek sevilmek olmadimi vardi ama olmadi bi şekilde sanki buraya yazmak bana iy gelecekmis gibi yazdim işte saçma saçma kusura bakmayin :KK43:
Mutlu yılların olsun:) Bu kadar umutsuz olma....neye geç kaldın mesela?
insanlar farklı yaşlarda buluyor aşkı aşksa geç kaldığın ,kısmet yani kimi 20sinde kimi 30unda kimi 40ında...Geç kalmak yok herkesin hayatı kendine özgü

Bugün benim doğumgünüm yaş oldu 29 ama mutsuzum ben ya baya baya mutsuzum yalniz hissediyorum kendimi amaçsiz tek başina gibi işte sanırım çok da kendi mi ifade edecek bişe bulamiyorum belki birşeylere geç kalmislik hissi ve en kötüsüde dahada kalacakmis hissi bi sevdiğim olsun çok isterdim sevmek sevilmek olmadimi vardi ama olmadi bi şekilde sanki buraya yazmak bana iy gelecekmis gibi yazdim işte saçma saçma kusura bakmayin :KK43:
Mutlu yillar arkadaşım. Yaş oldu 29 demişsin ya hani, daha yolun çok başındasın. Hayat otuzundan sonra başlıyor. En güzel yaşlarına giriyorsun.

Mutlu yillar.

Bugun benimde dogum gunum. Bu yil Cinlilerin be pek cok Asya Ulkesinin yeni yili. Her sene baska bir gune denk geliyor.

Bende 37 oldum evliyim cocuklarda var. ama senin yasinda olmak isterdim simdi. Yapmak istedigim cok sey var. Benim dunyayi dolasmak gibi bir hayalim oldu hep. Biz kova insaniyiz cilginiz ozgurlugumuz kisitlandiginda kendimizi kapana kisilmis gibi hissederiz.
Simdiye kadar 6 ulke gezdim ama yetmiyor hayalini kurdugum cok sey var.
EVlendigimde 27 yasindaydim sonra 3 cocgum oldu.
Bekarken yapmak istediklerini yapmazsan sonrasi zor oluyor. Simdi cocuklarin buyumesini bekliyorum
Ileriye bak hayatinda kimse yok diye uzulme. Bazen etrafinda cok insan varken de insan kendini yalniz hissediyor.

Mutlu yılların olsun:) Bu kadar umutsuz olma....neye geç kaldın mesela?
insanlar farklı yaşlarda buluyor aşkı aşksa geç kaldığın ,kısmet yani kimi 20sinde kimi 30unda kimi 40ında...Geç kalmak yok herkesin hayatı kendine özgü
Ama iste erken bulmasi çok daha ayri olurdu ama elimde değil tabi yapacak bise yok malesef

Mutlu yillar.

Bugun benimde dogum gunum. Bu yil Cinlilerin be pek cok Asya Ulkesinin yeni yili. Her sene baska bir gune denk geliyor.

Bende 37 oldum evliyim cocuklarda var. ama senin yasinda olmak isterdim simdi. Yapmak istedigim cok sey var. Benim dunyayi dolasmak gibi bir hayalim oldu hep. Biz kova insaniyiz cilginiz ozgurlugumuz kisitlandiginda kendimizi kapana kisilmis gibi hissederiz.
Simdiye kadar 6 ulke gezdim ama yetmiyor hayalini kurdugum cok sey var.
EVlendigimde 27 yasindaydim sonra 3 cocgum oldu.
Bekarken yapmak istediklerini yapmazsan sonrasi zor oluyor. Simdi cocuklarin buyumesini bekliyorum
Ileriye bak hayatinda kimse yok diye uzulme. Bazen etrafinda cok insan varken de insan kendini yalniz hissediyor.
Ayy sizede musmutlu yillar ama cevrem de dar küçük yer o yüzden bişe yapamiyosunki

Benden de +1

29 olmaktan daha kötüsü de var 30 olmak yakında başıma geliyor:bicak:
Bende sunu anlamiyorum 30 a giriyoruz supriz dogum gunu yapiyorlar yahu bekar,cocuksuz ve yalniz birinin yaslanmasi mutluluk getrir mi bence dogum gunumu kutlamasinlar yasitlarimizin uc cocugu olmus okula gidiyor biz mutlu maskesiyle dolaniyoruz ve dogum gunu tebriklerini aliyoruz.

Ya siz sanslisiniz en azindan sizi birilerinin gorme ihtimali var

Ben ve benim gibi ev kizlari ne yapsin eve gokten zembille inmesi lazim
Ki bende artik beklemekten vazgectim
Calisan da evlenemiyor merak etme is ortamindaki erkekler bizden bekliyor benim gibilerde ceneci olmayinca boyle kaliyor evde ,cilveli kadin aliyor begendigini.

Bende sunu anlamiyorum 30 a giriyoruz supriz dogum gunu yapiyorlar yahu bekar,cocuksuz ve yalniz birinin yaslanmasi mutluluk getrir mi bence dogum gunumu kutlamasinlar yasitlarimizin uc cocugu olmus okula gidiyor biz mutlu maskesiyle dolaniyoruz ve dogum gunu tebriklerini aliyoruz.

Sağ olun içimi açtınız :deli::deli:

Öte yandan 30 olmak evli bekar olmaktan bağımsız olarak iğrenç. Bekarsan daha da iğrenç tabi:kusmuk:

Sağ olun içimi açtınız :deli::deli:

Öte yandan 30 olmak evli bekar olmaktan bağımsız olarak iğrenç. Bekarsan daha da iğrenç tabi:kusmuk:
Neden boyle ya 30 yasinda olup niye evlenemiyoruz isim var ,egitimim var,cirkin de degilim cok guzelim demiyorum ama evlenmeyi haketmiyormuyum o kadar cok bekar varki calistigim yerde hic ilgilenmiyorlar hersey bir slm la baslar degil mi o bile yok cok yer degistirdim hep ayni varim ama yokmusum gibi kimse farketmedi .

Back
X